- Konu Sahibi rehbermelek60
kısacası 1600 kaloriyle günü tamamladım
pastalı börekli bi gündü. o yüzden çok yazmaya gerek yok.biraz hasta gibiyim ama eşim maçtan gelince spor yapıcam inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısacası 1600 kaloriyle günü tamamladımpastalı börekli bi gündü. o yüzden çok yazmaya gerek yok.biraz hasta gibiyim ama eşim maçtan gelince spor yapıcam inşallah
sabah:
1 kibrit kutusu peynir
öğlen:
1,5 kase mercimek çorbası,1 karnıyarık
ara:
1 dilim yaş pasta,1 küçük dilim börek
akşam:
yarım karnıyarık,2 dilim ekmek
hasta gibiyim.bide regl olmam lazım,ama henüz olmadım.hafif kaygılıyım o yüzden...
arkadaşlar koptum ben gene diyetten.kendime gelince tekrar gelicem....
hayırr. takipcilerin var olmazzz.yakında bende kendi günlüğümü oluşturacağım.şu an araştırıyorum biraz bilgi topluyorum.hiçde öyle sıkı vede zor değilmiş diyet yapmak.sadece vücudumuzun o direnç anına tahammül vede sabır gerekiyormuş.
işiniz gereği yiyecekleri çok görüyorsunuz çocukların beslenmesi falan.ama o sırada sizde en masumlarından düşük kalorili şeyler hazırlayın. yada öğlen yemeğini ara yapın beslenme saatiniz öğün olsun.gibi yani.ama alkali su deneyin. sürekli elinizde su olsun(ben wc den çıkamıyorum ama)işe yarıyor.ayva -su deneyin .
toplayın kendinizi .ha bi gayret.allah yardımcımız olsun hepimizin.hem serapd ninde o kadar emeği var.hadiiii.iyi günlerrr
1600 kcal. senin için çok değil ki. Tamam içeriği uygun olmayan yemeklerden oluşuyor olabilir ama, yarın düzenlersin olur biter. Hem spor da yapıyorsun artık. Takma kafana.
Az yemişsin canım. Biraz daha dengeleyerek gidersen daha güzel olacak.
Boşu boşuna emeklerini harcayacaksın. Vazgeçmemek için çok sebebin var. Aç mısın, hamur işi mi yemek istiyorsun; bir gün boyunca akşama kadar o istediklerini ye, ama ertesi gün devam et. Kendin için vazgeçmemelisin. Hastalanacağın için de hamur işi yiyor olabilirsin. Dallida ile de yaptık, sen de deneyebilirsin. Haftada bir gün yoğurtlu ya da kıymalı makarna yemeyi denemek ister misin? Ya da bir kayserili olarak mantı yemeyi tercih edebilirsin![]()
hayırr. takipcilerin var olmazzz.yakında bende kendi günlüğümü oluşturacağım.şu an araştırıyorum biraz bilgi topluyorum.hiçde öyle sıkı vede zor değilmiş diyet yapmak.sadece vücudumuzun o direnç anına tahammül vede sabır gerekiyormuş.
işiniz gereği yiyecekleri çok görüyorsunuz çocukların beslenmesi falan.ama o sırada sizde en masumlarından düşük kalorili şeyler hazırlayın. yada öğlen yemeğini ara yapın beslenme saatiniz öğün olsun.gibi yani.ama alkali su deneyin. sürekli elinizde su olsun(ben wc den çıkamıyorum ama)işe yarıyor.ayva -su deneyin .
toplayın kendinizi .ha bi gayret.allah yardımcımız olsun hepimizin.hem serapd ninde o kadar emeği var.hadiiii.iyi günlerrr
inşallah yarın devam edecem blackseea:)çok motive oldum valla yazdıklarınızı görünce.bu hafta adetimin geçikmesi vede yerli malı haftası olması zaten az olan motivasyonumu tamamen bitirmişti.adet oldum yerli malıda bittine göre.diyete ve spora devam:)
prdn. ha birde kilo cizelgenize bki nizide ekleseniz.yani kilonuzun oranını göremiyorum.ben mesela 34 lerdeyim.çok fazla serapd nin 25 ler çok güzell.
inşallah yarın devam edecem blackseea:)çok motive oldum valla yazdıklarınızı görünce.bu hafta adetimin geçikmesi vede yerli malı haftası olması zaten az olan motivasyonumu tamamen bitirmişti.adet oldum yerli malıda bittine göre.diyete ve spora devam:)
kararınıza sevindim.
bide canım.bkıyı nasıl ekleyecem?
height unit:metric s.i. seçilip boyunuz metre cm olarak kutulara yazılacak.
pisküüt ün kilo çizelgesi başlığında 1. sayfa altlara doğru.başka birinin verdiği link var ordan yaptım ben.türkçe açıklıyor adım adım.
çok güzel olmuşşş.oran boyumuzun kilomuza oranı.sanırım 18-25 normal kilo.25-28 fazla kilo .üzeri ise obez oluyor.
Merhaba Melek,diyetini bırakmadığını sevindimbende 1 ileri,2 adım geri gidiyorum ama pes etmiyorum,çünkü pes ettiğim zaman çok kilo alıyorum
sende pes etme
yavaş da olsa gidecek bu kilolar
![]()
annemden geldikten sonra 1.100 gram inmişim. 81.100 bugünkü kilom.haftaya tekrar 80 i görmek istiyorum![]()