Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

kısacası 1600 kaloriyle günü tamamladım:(pastalı börekli bi gündü. o yüzden çok yazmaya gerek yok.biraz hasta gibiyim ama eşim maçtan gelince spor yapıcam inşallah

sabah:
1 kibrit kutusu peynir

öğlen:
1,5 kase mercimek çorbası,1 karnıyarık

ara:
1 dilim yaş pasta,1 küçük dilim börek

akşam:
yarım karnıyarık,2 dilim ekmek

hasta gibiyim.bide regl olmam lazım,ama henüz olmadım.hafif kaygılıyım o yüzden...

kısacası 1600 kaloriyle günü tamamladım:(pastalı börekli bi gündü. o yüzden çok yazmaya gerek yok.biraz hasta gibiyim ama eşim maçtan gelince spor yapıcam inşallah

1600 kcal. senin için çok değil ki. Tamam içeriği uygun olmayan yemeklerden oluşuyor olabilir ama, yarın düzenlersin olur biter. Hem spor da yapıyorsun artık. Takma kafana.

sabah:
1 kibrit kutusu peynir

öğlen:
1,5 kase mercimek çorbası,1 karnıyarık

ara:
1 dilim yaş pasta,1 küçük dilim börek

akşam:
yarım karnıyarık,2 dilim ekmek

hasta gibiyim.bide regl olmam lazım,ama henüz olmadım.hafif kaygılıyım o yüzden...

Az yemişsin canım. Biraz daha dengeleyerek gidersen daha güzel olacak.

arkadaşlar koptum ben gene diyetten.kendime gelince tekrar gelicem....

Boşu boşuna emeklerini harcayacaksın. Vazgeçmemek için çok sebebin var. Aç mısın, hamur işi mi yemek istiyorsun; bir gün boyunca akşama kadar o istediklerini ye, ama ertesi gün devam et. Kendin için vazgeçmemelisin. Hastalanacağın için de hamur işi yiyor olabilirsin. Dallida ile de yaptık, sen de deneyebilirsin. Haftada bir gün yoğurtlu ya da kıymalı makarna yemeyi denemek ister misin? Ya da bir kayserili olarak mantı yemeyi tercih edebilirsin :34:

hayırr. takipcilerin var olmazzz.yakında bende kendi günlüğümü oluşturacağım.şu an araştırıyorum biraz bilgi topluyorum.hiçde öyle sıkı vede zor değilmiş diyet yapmak.sadece vücudumuzun o direnç anına tahammül vede sabır gerekiyormuş.
işiniz gereği yiyecekleri çok görüyorsunuz çocukların beslenmesi falan.ama o sırada sizde en masumlarından düşük kalorili şeyler hazırlayın. yada öğlen yemeğini ara yapın beslenme saatiniz öğün olsun.gibi yani.ama alkali su deneyin. sürekli elinizde su olsun(ben wc den çıkamıyorum ama)işe yarıyor.ayva -su deneyin .
toplayın kendinizi .ha bi gayret.allah yardımcımız olsun hepimizin.hem serapd ninde o kadar emeği var.hadiiii.iyi günlerrr

prdn. ha birde kilo cizelgenize bki nizide ekleseniz.yani kilonuzun oranını göremiyorum.ben mesela 34 lerdeyim.çok fazla serapd nin 25 ler çok güzell.

1600 kcal. senin için çok değil ki. Tamam içeriği uygun olmayan yemeklerden oluşuyor olabilir ama, yarın düzenlersin olur biter. Hem spor da yapıyorsun artık. Takma kafana.

Az yemişsin canım. Biraz daha dengeleyerek gidersen daha güzel olacak.

Boşu boşuna emeklerini harcayacaksın. Vazgeçmemek için çok sebebin var. Aç mısın, hamur işi mi yemek istiyorsun; bir gün boyunca akşama kadar o istediklerini ye, ama ertesi gün devam et. Kendin için vazgeçmemelisin. Hastalanacağın için de hamur işi yiyor olabilirsin. Dallida ile de yaptık, sen de deneyebilirsin. Haftada bir gün yoğurtlu ya da kıymalı makarna yemeyi denemek ister misin? Ya da bir kayserili olarak mantı yemeyi tercih edebilirsin :34:

serap canım merhaba.ya beni çok mutlu ettiniz.yazıları okuyunca çok duygulandım.aslında işin doğrusu beni bu ay biraz eşim korkuttu.hamile olabilirmiyim kaygısıyla saldım sanırım.ama deilim çok şükür:)olmayı isterdim ama benim bebek çok küçük.inşallah 3-5 sene sonra.

devam edeceğim inşallah.86 kilolardayken daha çok sırtım ağrıyodu en basitinden şimdi 81-82 geliyorum daha az ağrıyo artık.belki 70lere düşsem hiç kalmayacak.bugün adet oldum,mutluyum.yarın inşallah devam arkadaşlar...

hayırr. takipcilerin var olmazzz.yakında bende kendi günlüğümü oluşturacağım.şu an araştırıyorum biraz bilgi topluyorum.hiçde öyle sıkı vede zor değilmiş diyet yapmak.sadece vücudumuzun o direnç anına tahammül vede sabır gerekiyormuş.
işiniz gereği yiyecekleri çok görüyorsunuz çocukların beslenmesi falan.ama o sırada sizde en masumlarından düşük kalorili şeyler hazırlayın. yada öğlen yemeğini ara yapın beslenme saatiniz öğün olsun.gibi yani.ama alkali su deneyin. sürekli elinizde su olsun(ben wc den çıkamıyorum ama)işe yarıyor.ayva -su deneyin .
toplayın kendinizi .ha bi gayret.allah yardımcımız olsun hepimizin.hem serapd ninde o kadar emeği var.hadiiii.iyi günlerrr

inşallah yarın devam edecem blackseea:)çok motive oldum valla yazdıklarınızı görünce.bu hafta adetimin geçikmesi vede yerli malı haftası olması zaten az olan motivasyonumu tamamen bitirmişti.adet oldum yerli malıda bittine göre.diyete ve spora devam:)

inşallah yarın devam edecem blackseea:)çok motive oldum valla yazdıklarınızı görünce.bu hafta adetimin geçikmesi vede yerli malı haftası olması zaten az olan motivasyonumu tamamen bitirmişti.adet oldum yerli malıda bittine göre.diyete ve spora devam:)

kararınıza sevindim.

bide canım.bkıyı nasıl ekleyecem?

height unit:metric s.i. seçilip boyunuz metre cm olarak kutulara yazılacak.
pisküüt ün kilo çizelgesi başlığında 1. sayfa altlara doğru.başka birinin verdiği link var ordan yaptım ben.türkçe açıklıyor adım adım.

height unit:metric s.i. seçilip boyunuz metre cm olarak kutulara yazılacak.
pisküüt ün kilo çizelgesi başlığında 1. sayfa altlara doğru.başka birinin verdiği link var ordan yaptım ben.türkçe açıklıyor adım adım.[/QUOTE]

bu bkının kaç olası gerekiyor acaba?

çok güzel olmuşşş.oran boyumuzun kilomuza oranı.sanırım 18-25 normal kilo.25-28 fazla kilo .üzeri ise obez oluyor.

Merhaba Melek,diyetini bırakmadığını sevindim:16::16:bende 1 ileri,2 adım geri gidiyorum ama pes etmiyorum,çünkü pes ettiğim zaman çok kilo alıyorum:24::24:sende pes etme:nazar::nazar:yavaş da olsa gidecek bu kilolar:16::16:

Merhaba Melek,diyetini bırakmadığını sevindim:16::16:bende 1 ileri,2 adım geri gidiyorum ama pes etmiyorum,çünkü pes ettiğim zaman çok kilo alıyorum:24::24:sende pes etme:nazar::nazar:yavaş da olsa gidecek bu kilolar:16::16:

saol dallidacım:)bende 2 geri 1 ileri aynen devam ediyorum.ah şu alışkanlıklar olmasa.bugünde komşunun getirdiği gözlemeler biraz işi bozdu ama.1385 kaloriyle günü tamamlamak istiyorum.belki azcık daha meyve yerim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.sağlıklı günler bizim olsun:)

sabah:
yr tabak menemen(bir haftasonu klasiği,aslında yanında hep patates kızartmasıda olurduda artık onu eledim.)
3 zetin
1 kk peynir
3 dl kepek ekmek

öğlen:
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık nohut yahnisi
yarım kase yoğurt
yarım kase çorba

ara:
1 küçük muz

akşam:
1 patetesli gözleme

1385 kalori ilk gün için fena deil.
bolca temzilik yaptım.45 dakkada gezinti,yürüyüş.

sabah:
dünden kalma menemen,3 dl kepek ekmek,3 zeytin,1 kk peynir

öğlen:
1 avuç fındık,1 muz,1 mandalina

ara:
2 kuru incir

akşam:
1 tabak pırasa,yarım kaseden çok yoğurt,3 dl kepekli ekmek

ara:
3 tane yulaflı bisküvi

şuan 1362 kalorideyim. adet döneminde olduğum için kendime güvenemiyorum inşallah daha bişey yemem.
asıl bomba arkadaşıma pizza sözüm var yarın pizza yapıcam sabah öğlen arası gibi olacak.çok ipin ucunu kaçırmam inşallah.

Back
X