Reiki ile tedavi

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
birinden reikiyle ağrılarından kurtulduğuğunu duymuştum anlattıkları çok ilginç gelmişti.ben birkaç seneden beri bel fıtığı ağrıları çekiyorum bunu azaltmak için ne yapabilirim yada bana yardım edebilecek ankarada birini bulabilirmiyim?lütfen cevap yazın buna gerçekten inanıyorum ama nasıl olur bilmiyorum:kedi:
 
merhabalar
ben reiki ile tedavisi yok denilen migrenimden kurtuldum. bu reikinin bana kazandırdıklarından sadece biri.. ben reiki aldığımda muğlada yaşıyordum ve istanbuldaki bir reiki master dan almıştım. ankarada illaki vardır internetten araştırabilirsin. hem reiki hakkında hem de masterlar hakkında geniş bilgi edinirsin.
 
konu baya eski ama çok merak ettim acaba birine ulaşıp sonuç alabildiniz mi :26: ben the reconnection yani tekrar bağlantı seansı aldım :21: öncesinde reconnective healing seansı almıştım ve doktorun dizimdeki "tedavisi yok sadece egzersizlerle ilerlemesini durdurabilirsin" dediği kıkırdakla ilgili ağrılarımdan kurtulmuştum şükürler olsun. bir zamanlar reiki mastırı olan nilgün sarar da reconnection'a yönelmiş ve şu an baş asistan konumunda,yani reconnection bana daha gerçekçi geliyor :KK34:
 
Benim yengem bel fıtığı ve ağrılarından bu sayede kurtuluyor Reiki diye birşey var bende sağlıkçıyım tıbbın yerine geçmez. Reiki ye alternatif tıp demek doğru değildir. Reiki enerjisi tıbbın yanında yer alır ve iyileşme sürecinin hızlandırır... Japonlar neden öyle sağlıklı sanıyorsunuz zaten bunu uygulayan keşfedenlerde ilk onlar. enerji çok önemlii..

5 prensibi vardır )Bugün öfkelenme. 2)Bugün endişelenme. 3)Bugün müteşekkir ol. 4)Bugün çok çalış (egzersizleri var onları yap ) 5)Bugün diğerlerine nazik ol ben evrende enerjinin sana geri döndüğüne inanırım kötü enerji verirsen günün kötü geçer.
 
reiki nedir ? bendede migren var bende kurtulmak istiyorum

Merhaba, Reiki herhangi bir din ya da inanç şekli olmayıp, herkes tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olmaya çalışır. Reikinin hiçbir zararı ya da yan etkisinin olmadığı bilinmektedir.

Reiki, bedende meydana gelen enerji dengesizliklerini ve negatif enerji blokajlarını çözebilmek için yetersiz veya eksik kalan kendi enerji bedenimizi dengeleyip, tamamlayarak ve temelde bilinç değişikliği gerçekleştirerek ruhsal, dolayısıyla da fiziksel iyileşme sürecini başlatmamız yolunu açar. (Kaynak: Vikipedi)

Reiki kanser tedavisinde dahi kullanılmakta. Reiki uygulamaları dünya çapında hastanelerde yavaş yavaş uygulama alanı bulmaya başlamıştır. Japonya, Amerika ve Avrupa'nın bazı bölgelerinde Reiki klinikleri bulunmaktadır.
 
Merhaba,

Bir rahatsızlığım için reiki yaptırmak istiyorum. Yapabilecek bildiğiniz kimse var mı, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
X