Reis Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Adanalı dizisinin sevilen oyuncularından Mehmet Akif Alakurt yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle hayranlarını çoğaltan Mehmet Akif Alakurt şimdi de Reis adlı diziyle geri dönüyor...

Adanalı dizisi kasım sonunda biten Mehmet Akif Alakurt, yine iddialı bir proje ile ekrana dönecek. Yapımcıların peşinden koştuğu Alakurt, ATV'de yayınlanacak Reis adlı dizide başrol oynayacak. Most Production'ın imza atacağı dizi sıcak bir aile hikâyesini konu alıyor. Yeni yayın dönemi için hazırlanan dizinin kadin basrol oyuncusu ise Melisa Sozen.

Son düzenleyen: Moderatör:
melisamı hayır ya inşallah o olmaz patlak gözlüyü hiç sevmiyorum bir bulut oolsamda oynuyordu uzun boylu birini bulamamışlarmı

hemşerim zaten mehmet ali inşallah çekildiği yerde ordudur belliki balıkçılık yapıyor inşallah başka bir kız bulurlar...mesela ben yaprak dökümündeki leylayı isterim olsun seviyorum o kızı ya

mehmet akif alakurtu beğeniyorum ama melisa sözenle hiç yakışmıyorlar yaaa
umarım başka bir oyuncu ile anlaşırlar:97:

filmin tanıtımı bana gülbeyaz dizisini hatırlattı
mehmet akifi severim melisa çok bönnnn
sektörde başka oyuncu kalmamış gibi mehmet akife çok donuk kızlar düşüyor

Mehmet Ali'ye dublaj kullanmazlar inş. bu zamana kadar hangi dizide gördüysem hep dublajlıydı ve dublaj kullanılması iyi olmuyo

http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/393495-reis-bedel.html

29-09-2010 'da açmıştım bu konuyu. Reis Bedel dizisinde başrolde Şenol İpek oynuyor ve yapımcısı aynı zamanda senaristi Soner Gümeci 5yıl sonucu yazdığı roman uyarlamasını diziye aktarmıştır.

Reis dizisinin başrolünde Mehmet Akif Alakurt oynuyor ve yapımcısı most yapım. Reis bedel'in çakmasını yapmışlar aynı dizi değil yani bekleyen arkadaşlar varsa :82:

Son düzenleme:
İşte Reis'in detayları
Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen başrollerde

Yapımcı : Most

Yönetmen : Sadullah Celen

Senaryo/Proje Tasarım : Muharrem Buhara

Oyuncular : Mehmet Akif Alakurt (Murat), Melisa Sözen(Ayşe),

Şükran Ovalı (Nazlı)

ÖZET:

İstanbul Atatürk Hava Limanı?na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Yolcunun adı Murat?tır. Kimine göre Murat bir oğul, kardeş, yeğen, dayı, kimine göre kuzendir? Bir başkasına göreyse eski sevgili?

Murat, pilot olarak döner ülkesine. Mesleğini yapmak için heyecanlıdır. Hayat aslında ?sen plan program yaparken başına gelen şeydir.? Bu kural Murat için de geçerli olur. Bir anda kendini pilotluk yerine, ailenin balıkçı teknesinde reis olarak bulur.

Bir başka şehirde, bir başka insanın, Ayşe?nin hayatı da tıpkı Murat gibi bir gece içinde değişir. Mutlu bir hayatı olduğunu sanırken bir anda kendini tek ve yapayalnız buluverir. Başka bir şehir, başka bir hayat onun için de kaçınılmaz görünmektedir.

Artık, hayatın, tesadüf dediğimiz ve önceden hiç kontrol edemediğimiz kuralları geçerlidir. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?

. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?

Eki Görüntüle 228033 [/QUOTE]

denizlerin reisi olurda bu soğuk kadınla iyi bir aile reisi nasıl olur bilemem

Son düzenleme:
Yeni dizilerin yayına girmeye hazırlandığı bu dönemde Reis, konusuyla dikkat çekiyor. Son derece hayatın içinden karakter ve olayların yer aldığı dizi, 1 Ağustos'ta ATV'de ilk kez ekrana gelecek. Doğal hikâyesiyle dikkat çeken dizi, birbirine çok bağlı Karadenizli bir ailenin serüveni olarak başlıyor. İdealleri için Amerika?da pilotluk okuyan Murat, geri döndüğünde, kendi ideallerinden vazgeçip, ailesini ayakta tutabilmek adına aile reisliği görevini üstleniyor. Bir gün bir şekilde Ayşe giriyor hayatına. Ve bu iki insan, birbirlerinin yaralarını sarıyor.

izleyen varmı benden başka daha tam konuyu anlayamadım ama oyuncuların hiçbirinde karadeniz havası yok adamlar zaten ben doğuluyum die bağırıyor mehmet akifte öyle zaten nasılda karadenizli olarak uydurmuşlar anlamadm

Son düzenleme:
Hiç beğenmedim,karakterler inandırıcılıktan çok uzak..

Çok uzun ömürlü olmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…