Rejimde kilo vermenin durmasi!!!!!!!!!

sumush1990

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
12
3
8
35
Kocaeli
Mrb arkdaslar ben 23 yasimdayim. araniza bugün katildim. ben kendimi bildim bileli Kilo problemleri yasiyorum. gecen yil saglikli beslenerek ve düzenli bi sekilde spor yaparak 20 Kilo vermistim. kendimi daha iyi ve daha saglikli hissediyordum. ve özgüvenim yerine gelmisti, gecen yil safra kesesi ameliyati oldum ve spora ara vermek zorunda kaldim, hareketsiz kalmaya basladim ve yine eski yemek yeme aliskanligima döndüm vermis oldugum 20 kiloyu bir yil icinde geri aldim.:14:

4 hafta önce aynada kendime bakarken neden yine denemiyorsun dedim kendi kendime eger gecen yil basarmissan bu yilda basarabilirim dedim. ve 20 kasimda basladim rejime ve Fitness salonuna yazildim. calistigim icin haftada sadece 4 kere gidebiliyorum. ve bu 4 hafta icinde 8 Kilo verdim. ama su son bir haftadir spor yapip az yedigim halde yinede Kilo veremiyorum evt belki bir hafta uzun bi süre degil ama tarti ayni veya fazla gösterince insanin morali bozuluyor. yani Kilo vermeye calisanlarin beni anliyacagini düsünüyorum. cünki rejimde motivasyon en önemlisi bence. size sormak istedigim sizde su an Kilo veriyorsaniz yada vermisseniz sizde de Kilo vermenin durmasi oldumu??? olduysa ne Kadar Durdu???? ve ne yaptiniz???
simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkür ediyorum. iyi günler:3:

nette yazıyor cnm suan mobılım yazamıcam ama netın elındeyse bak ıstersen dun star tvde selahattın donmez vardı ıkı corba tarıfı verdı kılo vermesı duranlarııcın

Cnm kilo verirken kilo verdikten bir süre sonra vücut kendini korumaya alır bu nedenle kilo verme yavaşlar ama canını sıkma geçici bişey bendede olmuştu :3:

Cnm kilo verirken kilo verdikten bir süre sonra vücut kendini korumaya alır bu nedenle kilo verme yavaşlar ama canını sıkma geçici bişey bendede olmuştu :3:

cevabin icin tsk ederim cnm. haklisin kilo vermeye devam ediyorum 12 kilo oldu. ama su an kilonun durmasindan daha cok moralimi bozan bi konu var oda 12 kilo olmasina ragmen hic kimsenin bana aaaa kilo vermissin fln dememesi tamam bazi kiyafetlerde bolluk fark ediyorum ama uzun zamandir görmedigim arkdaslarim bile hic birsey fark etmiyor. artik ben insanlara soruyorum su kdr kilo verdim hic mi belli olmuyor diye herkes hayir hic belli olmuyor diyor. baslarsa vücuttan su gidiyor deniliyor ama 12 kilo su olucak hali yok ya. kafam cok karisik.:25:

Mrb arkdaslar ben 23 yasimdayim. araniza bugün katildim. ben kendimi bildim bileli Kilo problemleri yasiyorum. gecen yil saglikli beslenerek ve düzenli bi sekilde spor yaparak 20 Kilo vermistim. kendimi daha iyi ve daha saglikli hissediyordum. ve özgüvenim yerine gelmisti, gecen yil safra kesesi ameliyati oldum ve spora ara vermek zorunda kaldim, hareketsiz kalmaya basladim ve yine eski yemek yeme aliskanligima döndüm vermis oldugum 20 kiloyu bir yil icinde geri aldim.:14:

4 hafta önce aynada kendime bakarken neden yine denemiyorsun dedim kendi kendime eger gecen yil basarmissan bu yilda basarabilirim dedim. ve 20 kasimda basladim rejime ve Fitness salonuna yazildim. calistigim icin haftada sadece 4 kere gidebiliyorum. ve bu 4 hafta icinde 8 Kilo verdim. ama su son bir haftadir spor yapip az yedigim halde yinede Kilo veremiyorum evt belki bir hafta uzun bi süre degil ama tarti ayni veya fazla gösterince insanin morali bozuluyor. yani Kilo vermeye calisanlarin beni anliyacagini düsünüyorum. cünki rejimde motivasyon en önemlisi bence. size sormak istedigim sizde su an Kilo veriyorsaniz yada vermisseniz sizde de Kilo vermenin durmasi oldumu??? olduysa ne Kadar Durdu???? ve ne yaptiniz???
simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkür ediyorum. iyi günler:3:
Merhabalar, bende geçen sene spor ve düzenli beslenme ile 10 kilo verdim.ama Temmuz'da senin gibi safra kesesinden ameliyat öldüm.birçok yiyecek şimdi dokunuyor ne yiyeceğimi şaşırdım, bide spor yapmaya korkuyorum karın bölgem yaglandı yine.sen nasıl bi beslenme düzeni kurdun? Sporu bölgesel mi yapıyorsun ?

Merhabalar, bende geçen sene spor ve düzenli beslenme ile 10 kilo verdim.ama Temmuz'da senin gibi safra kesesinden ameliyat öldüm.birçok yiyecek şimdi dokunuyor ne yiyeceğimi şaşırdım, bide spor yapmaya korkuyorum karın bölgem yaglandı yine.sen nasıl bi beslenme düzeni kurdun? Sporu bölgesel mi yapıyorsun ?

mrb cnm gec cvp veriyorum kusura bakma, ben ameliyattan sonra bi sorun yasamadim cok sükür. ama yagli yiyecekleri fazla tükettigimde ister istemez rahatsizlik yasiyordum. benim beslenme hakkinda bi listem veya menüm yok. 2-3 ögün yemeye calisiyorum. isim stresli oldugu icin cogu Zaman 2 ögün oluyor genelde. meyve agirlikli ve yagsiz gidalar daha dogrusu yag miktari düsük yiyecekler tercih ediyorum. yagsiz olan herseyden ye ama MIKTARI cok önemli gercekten. mesela iki ay olucak agazima ekmek, cikolata fln sürmedim. ve ekmeksizde oluyormus bunu birez daha anladim. ve Saat 18 den sonrada birsey yemiyorum bol bol su veya bitkisel caylar iciyorum. benim Problem bölgelerim kalcam ve basenlerim. dün bir yerde okumustum karin bölgesinde yaglanma olan insanlar genelde hareketli ama aksam gec saatde yemek yiyenlerde oluyormus. fitnese gidiyorum yazmistim orda her spor aletinde egzersiz yapmaya gayret gösteriyorum. ama iki haftadir bende spor yapamiyorum grip oldum. o yüzden sadece yememe dikkat ediyorum. su an 7 hafta oldu ve 13 Kilo verdim masallah diyelim :):nazar: eger yardimci olabilirsem sevinirim gercekten. iyi günler

cevabin icin tsk ederim cnm. haklisin kilo vermeye devam ediyorum 12 kilo oldu. ama su an kilonun durmasindan daha cok moralimi bozan bi konu var oda 12 kilo olmasina ragmen hic kimsenin bana aaaa kilo vermissin fln dememesi tamam bazi kiyafetlerde bolluk fark ediyorum ama uzun zamandir görmedigim arkdaslarim bile hic birsey fark etmiyor. artik ben insanlara soruyorum su kdr kilo verdim hic mi belli olmuyor diye herkes hayir hic belli olmuyor diyor. baslarsa vücuttan su gidiyor deniliyor ama 12 kilo su olucak hali yok ya. kafam cok karisik.:KK25:
O da birşey mi neredeyse 20-25 kilo verdim. Ama her hafta görüştüğüm arkadaşlarım sen hiçbir zaman şişman olmadın ki diyorlar. Kilo verdiğini anlamıyorlar. Ama ben seviniyorum kimse dombili halimi hatırlamıyorum diye :KK24:

Back
X