Selam, ben de bugün rejuvi ürünlerini araştırırken karşılaştım bu sayfayla. Ekim ayında lazer için gittiğim güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırmıştım, orda da rejuvi ürünleri kullanılıyor. Benim de sizin gibi sivilcelerle başım dertte bu arada. O gün göz altı için jel ve yüz için light moisturizer yazan nemlendiricisini almıştım bakım sonrası. Bakımda da hep rejuvi ürünleri kullandılar. Ürünler çok güzel kokuyor ve içerikleri zararsız görünüyor. Sivilce problemim olmasına rağmen cildim çok kuruyor burnumun kenarları falan pul pul oluyor normalde ama gece yatarken o nemlendiriciyi sürdüğümde sabah hala yumuşacık yıkadıktan sonra. Göz çevresi için aldığım jel de çok güzel ama tek bir problem yaşadım, o da ürünü aldığım gün kapağını açarken sıvı olduğunu unuttum, nemlendirici krem gibi katı olduğunu sanıp açarken yarısına yakınını döktüm
ürün ambalajı tüp şeklinde değil bu da dezavantaj benim için. Tüp içerisinden kullanmak bana daha hijyenik geliyor. Bugün de yağlı ciltler için olan yıkama ürününü, toniğini ve renkli güneş kremini aldım henüz kullanmadım. Umarım çok memnun kalırım. Bu arada daha önceden lazere başladığımda da skin healing gel diye bir ürünü var onu almıştım aloe vera var içinde ondan da memnunum,lazer sonrası rahatlatıyor. Hatta bazen yüz nemlendiricime karıştırıp da kullanıyorum. Cilt bakımında bir de peeling yapmışlardı, ürünü çok beğenmiştim ama içeriğindeki paraben beni rahatsız ettiği için almadım.