Sivilceli Ciltler rejüvi hakkında?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
arkadaşlar,
daha önce de çeşitli konulara sivilce konusunda yorumlar yapmıştım. sık olmayan ara sıra çıkıp iz bırakan dolgun sivilcelerim var. açık tenliyim uzaktan bakınca cildim fena da görünüyor ama bu kalan lekeler canımı sıkıyor..bu sivilceler için çözüm ararken bugün lazer merkezinde rejüvi ürünleri ile karşılaştım. orada çalışan arkadaşlardan birisi 8-9 ay kullandığını söyledi. cildi gerçekten güzeldi. bu marka ile daha önceden hiç karşılamadım bilgim yok. ama ilk yorumlar mucizevi olduğu yönünde..acaba benim bu akne problemime çözüm olur mu,hangi ürünlerini almalıyım kafam karıştı. duyan bilen varsa öneride bulunup bilgilerini paylaşabilir mi?

Kimse yok mu arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam, ben de bugün rejuvi ürünlerini araştırırken karşılaştım bu sayfayla. Ekim ayında lazer için gittiğim güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırmıştım, orda da rejuvi ürünleri kullanılıyor. Benim de sizin gibi sivilcelerle başım dertte bu arada. O gün göz altı için jel ve yüz için light moisturizer yazan nemlendiricisini almıştım bakım sonrası. Bakımda da hep rejuvi ürünleri kullandılar. Ürünler çok güzel kokuyor ve içerikleri zararsız görünüyor. Sivilce problemim olmasına rağmen cildim çok kuruyor burnumun kenarları falan pul pul oluyor normalde ama gece yatarken o nemlendiriciyi sürdüğümde sabah hala yumuşacık yıkadıktan sonra. Göz çevresi için aldığım jel de çok güzel ama tek bir problem yaşadım, o da ürünü aldığım gün kapağını açarken sıvı olduğunu unuttum, nemlendirici krem gibi katı olduğunu sanıp açarken yarısına yakınını döktüm:( ürün ambalajı tüp şeklinde değil bu da dezavantaj benim için. Tüp içerisinden kullanmak bana daha hijyenik geliyor. Bugün de yağlı ciltler için olan yıkama ürününü, toniğini ve renkli güneş kremini aldım henüz kullanmadım. Umarım çok memnun kalırım. Bu arada daha önceden lazere başladığımda da skin healing gel diye bir ürünü var onu almıştım aloe vera var içinde ondan da memnunum,lazer sonrası rahatlatıyor. Hatta bazen yüz nemlendiricime karıştırıp da kullanıyorum. Cilt bakımında bir de peeling yapmışlardı, ürünü çok beğenmiştim ama içeriğindeki paraben beni rahatsız ettiği için almadım.

Selam, ben de bugün rejuvi ürünlerini araştırırken karşılaştım bu sayfayla. Ekim ayında lazer için gittiğim güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırmıştım, orda da rejuvi ürünleri kullanılıyor. Benim de sizin gibi sivilcelerle başım dertte bu arada. O gün göz altı için jel ve yüz için light moisturizer yazan nemlendiricisini almıştım bakım sonrası. Bakımda da hep rejuvi ürünleri kullandılar. Ürünler çok güzel kokuyor ve içerikleri zararsız görünüyor. Sivilce problemim olmasına rağmen cildim çok kuruyor burnumun kenarları falan pul pul oluyor normalde ama gece yatarken o nemlendiriciyi sürdüğümde sabah hala yumuşacık yıkadıktan sonra. Göz çevresi için aldığım jel de çok güzel ama tek bir problem yaşadım, o da ürünü aldığım gün kapağını açarken sıvı olduğunu unuttum, nemlendirici krem gibi katı olduğunu sanıp açarken yarısına yakınını döktüm:( ürün ambalajı tüp şeklinde değil bu da dezavantaj benim için. Tüp içerisinden kullanmak bana daha hijyenik geliyor. Bugün de yağlı ciltler için olan yıkama ürününü, toniğini ve renkli güneş kremini aldım henüz kullanmadım. Umarım çok memnun kalırım. Bu arada daha önceden lazere başladığımda da skin healing gel diye bir ürünü var onu almıştım aloe vera var içinde ondan da memnunum,lazer sonrası rahatlatıyor. Hatta bazen yüz nemlendiricime karıştırıp da kullanıyorum. Cilt bakımında bir de peeling yapmışlardı, ürünü çok beğenmiştim ama içeriğindeki paraben beni rahatsız ettiği için almadım.

Cevabiniz için teşekkür ederim oncelikle. Rejuvi daha cok tedavi amacli belli merkezlerde kullanilan bir urunmus. Bu sivilce lekelerindrn kurtulmak bebek gibi bir cilde sahip olma kaygisiyla kullansam mi diye düşündüm. Daha sonra alacagim ürünleri ve yaptirmam gereken cilt bakimini hesap esince büyük bir mebla cikti karsima.su an erteledim gibi. Son zamanlarda aktif sivilceler icin la roche posay a.i iyi geliyor duzenli kullaninca. Simdi la roche posay effeclar serisinden bir kac ürün kullanıyorum duzenli kullanmak onemli. Bakalim care olmazsa rejuvi yeniden dusunulebilir. Umarim kullandiginiz urunlerden memnun kalirsiniz kullandikca fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Bu arada rejuvinin bir de sivilce serisi var aklinizda bulunsun lazer merkezinize sorabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X