rekotu-Bal-Tarn zarar ya da yararn grenler yazsn

merhaba hanımlar bende dün yemeye başladım ama adetim bitti benim , ay boyu yiyim diyordum , napsam şimdi tam bilemedim , yumurtlama gününe kadar yesemmi , napsam

adetin ilk gününden başlanıp, 12. güne kadar yeniyor. ay boyu yemek iyi olmayabilir. bu karışım yumurtayı besleyip büyütüyor
sonrasında da çatlaması lazım. devamlı yemek çatlatmayabilir. :44:

adetin ilk gününden başlanıp, 12. güne kadar yeniyor. ay boyu yemek iyi olmayabilir. bu karışım yumurtayı besleyip büyütüyor
sonrasında da çatlaması lazım. devamlı yemek çatlatmayabilir. :44:

hadiya ben ayın 6 adet oldum ,18 kadar yiyim ozaman ,

Son düzenleme:

sabah-akşam aç karnına yemeyi unutmayın :3: yalnız bu karışım yumrutayı çabuk büyüttüğü için erken çatlama ihtimali var.
16.gün ovulasyon oluyorsa örneğin, daha erken olabilir 14. gün mesela...
gerçi zaten anlıyoruz artık ne zaman çatlıyacak olgunlaşma sürecini filan :1:

sabah-akşam aç karnına yemeyi unutmayın :3: yalnız bu karışım yumrutayı çabuk büyüttüğü için erken çatlama ihtimali var.
16.gün ovulasyon oluyorsa örneğin, daha erken olabilir 14. gün mesela...
gerçi zaten anlıyoruz artık ne zaman çatlıyacak olgunlaşma sürecini filan :1:

sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yiyorum , oran doğru peki , gelecek ay ilk günden başlarım , teşekkürler

Son düzenleme:
canım adetin 2. gününden 12. gününe kadar yenecek ve sabah akşam birer yemek kaşığı..yalnız ben ramazan dolayısıyla 5 yada 6 gün yedim..bugün 10.günüm ve galiba çatlama oldu..sanırım erken geliştiriyor..sakın ay boyu yeme kist olur allah korusun..

canım adetin 2. gününden 12. gününe kadar yenecek ve sabah akşam birer yemek kaşığı..yalnız ben ramazan dolayısıyla 5 yada 6 gün yedim..bugün 10.günüm ve galiba çatlama oldu..sanırım erken geliştiriyor..sakın ay boyu yeme kist olur allah korusun..

tamam canım yemem zaten 22mm kistim var

ben tatlı kaşığıyla yiyordum yemek kaşığıyla yiyem ozaman ,

evet ramazan dolayısıyla bende iftarda ve sahurda yiyorum

teşekkürler

merhaba hanımlar bende bu karışımı 2ay adetimin 2.gününden itibaren kullandım fakat benimde adetimde azalma oldu kistte yaptı zannedersem çünkü yumurtlamadığımı anlamadım ki ben düzenli yumurtlardım.Rabbim hayırlısıyla bi evlat nasip etsede hepimize ben artık yoruldum tedavilerden,karışımlardan yaşım 33 menepoza girmektende korkuyorum

Ramazanda nasıl kullanabiliyosunuz arkadaşlara bu karışımları, ya ben kullanamıyorum valla iftardan sonra hiç birşey yemek gelmiyor. neyse az kaladı ramazandan sonra beden soğan kürünü daha sonrada incir ve çörek otu kürünü yapıcam..

arkadaşlar bu kürü kullandığım ilk ay hamile kaldım...hepinize tavsiye ederim..mutlaka deneyin..

tebrik ederim canım bende adet olunca , başlayacağım ,darısı başımıza amin amin , sağlıkla sıhatle 9 ay 10 gün bebeğini taşımanı , güzel bir hamilelik geçirip , sağ salim kucağına almanı diliyorum :)

tebrik ederim canım bende adet olunca , başlayacağım ,darısı başımıza amin amin , sağlıkla sıhatle 9 ay 10 gün bebeğini taşımanı , güzel bir hamilelik geçirip , sağ salim kucağına almanı diliyorum :)

teşekkür ederim canım..bütün güzel dilekler seninle olsun...güzel haberlerini bekliyorum..

pişt
şekerim burda buldum seni:))
bende bu ay başlamaya karar verdim:))
bak ikimizde aynı seyi düşünmüşüz...
hadi hayırlısı bakalım....
bende bugün adet oldum sanırım yani olmaya calısıyorum ....

pişt

cnm ben ve 5 arkadaşımız yaptıgımız ılk ay hamıle kaldık kk da ben cokta tesaduf oldunu duşunmuyorum
yanı normalde adetleım cok gecıkmelıydı 28.gun yumurtlarken o ay yumurtlayacagım 28.gunde gebe oldugumu ögrendım

cnm ben ve 5 arkadaşımız yaptıgımız ılk ay hamıle kaldık kk da ben cokta tesaduf oldunu duşunmuyorum
yanı normalde adetleım cok gecıkmelıydı 28.gun yumurtlarken o ay yumurtlayacagım 28.gunde gebe oldugumu ögrendım

benimde adetlerim cok düzenlidir hiç gecikmez ama yumurta tembelliği var bende.

bir kaç yazı okudum
eski zamanlarda da tarcın çörek otu cok kullanılmış
ben zaten atalarımızın yaptıkları şeyleri cok hayretle ve takdir ederek okuyorum ve inanıyorum iyi geleceğine....

cok heyecanlandım hepinizi okudum maşallah hemen hamile kalmış herkes...:46:

bende hemen başlıyorum yani 2. gün başlamak lazımmış yarından sonra sabah akşam yicem...
çörek otunu ezmek cok zor
yarın aktardan alcam ezilmiş olarak sizde öyle mi yaptınız?

Ah inşallah benimde hemen olur...
bu aralar tam hamile kalmak istediğm ay
mayıs -haziran gibi olsun istiyorum bebeğim hep....
Allah gönlünüze göre vermiş inşallah bizimde olur..
ben bu karışımı epeydir biliyorum ama nedense hiç denemek istemedim
herseyin bir zamanı var demekki..
ama inanılmaz heyecanlandımm

Sagol canım yorum yazıdıgın için , Allah sagsaglim saglıklı bir sekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin...

benim bir arkadasim kuru sogan kabugunu kaynatip sabah ve aksam birer bardak icerek hamile kaldi. iltihap varmis. sogan dogal antibiyotik biliyosunuz. kabuklarlada iltihap sokulmus ve hamilelik gerceklesmis. ben de idrar yolu iltihaplanmasinda denemistim gercekten sokuyor. bunu da bir ara dene istersen. neyin bizlere sifa olacagini bilemeyiz. sakin umidini kaybetme.opuyorumnanaktan

pişt

Ahanda yakaladom seniiiiiiiiuu

melisam sen kaçıncı gün oldu yediğin de bakayım

çörek otunu nerden nasıl aldın??

ben soğan kürüyle brlikte yapmıstım bunu adetin ilk gunu baslayıp 12. gune kadar devam etmıstım o ay hamıle kaldım belkı onunda etkısı vardır dıye dusunuorum

ben soğan kürüyle brlikte yapmıstım bunu adetin ilk gunu baslayıp 12. gune kadar devam etmıstım o ay hamıle kaldım belkı onunda etkısı vardır dıye dusunuorum

ay ne güzel yaaa
bende cok umutlandım
hemen başlamak istiyorum
benimde sadece yumurta tembelliğim var cok iyi geleceğine inanıyorum
Peki sen nekadar zamandır bekliyodun bebek için ?

ben , hastanekorkagı ve melisakaktus suanda bu karışımı bu ay kullanıyor
başka var mı?
inşallah bizde ilk ay hamile kalıırz....

:52::52::52::52:

Back
X