canım bu karışım yumurtaların sağlıklı bir şekilde gelişip büyüyüp çatlamasını sağlıyor. adet düzensizliğine de iyi geldiği söyleniyor. çörekotu açısından özellikle ama benim tam tersi geciktirdi. yine de süper bir yumurtlama olduğunu hissettim. adetini düzenleyen de var bu karışımla
merhabalar bu karışım nasıl hazırlanıyor bilenler yazsın miktarınıda yazarsanız sevinirim
ve ne zaman başlıcagımıda yazarmısınız
merhabalar bu karışım nasıl hazırlanıyor bilenler yazsın miktarınıda yazarsanız sevinirim
ve ne zaman başlıcagımıda yazarmısınız[/QUOTE
canim ben bu karisimi ilk defa bu ay kullandim ve simdi hamileyim:lepi:
allah isteyen herekse en kisa zamanda kismet eder umarim.Ben goz karari koymustum 100gr bal, biraz tarcin ve biraz da corek otu koydum biraz diyorum cunku dedim ya gozkarari koydum.Adetimin 2. gunu basladim ve ovulasyon oldugu gun biraktim.Ayrica ovulasyon testleriyle ovulasyon gunlerimi de takip ediyordum, onun icin ovulasyonun oldugu gun biraktim o da adetimin 11. gunune denk gelmisti.Yalniz ben normalde ov. gunlerimi pek anlyamam fakat gecen ay ilk defa anladim ov oldugunu cok sancili gecti bu karisimdan dolayi ama ise yaradi.opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben de bu ay ilk defa kullandım ve HAMİLEYİM.
Şiddetle öneriyorum...(İlaçsız adet bile olamıyordum yazın)
Darısı başınıza ...
allah kucağına kavuştursun canım
bende buay başlıyacağım
sen nezamandır uğraşıyordun hamile kalmak için
konuyu biraz hortlatalım bakalım
bende az önce başladım çörekotu bal tarçın karışımına. ama adetim 29 mayısta geldi. ben bugün başladım.
geçen ay soğan kürü uygulamıştım.
adetim 6 gün erken gelmişti.
bikaç aydır böyle düzensiz. bi 30 güne çıkıyor bi 24 güne iniyor. Hayırlara çıkar yarabbim:)
6 aydır deniyoruz bu 7. ay artık bebişimiz hayırlısıyla gelsin anne babasına inşallahh... Bu da vesilesi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?