Asmera cizikooart Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 861 5 643 İstanbul 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Asmera #1 mrb kızlar ya bu ürünün bu modelini kullanan varmı? foruma göz gezdirdim ama bulamadım.Acil karar vermem lazım alıcagım yerde bu model var sadece fiyatıda 60 tl kullananlar memnunmu önerir mi? acaba
mrb kızlar ya bu ürünün bu modelini kullanan varmı? foruma göz gezdirdim ama bulamadım.Acil karar vermem lazım alıcagım yerde bu model var sadece fiyatıda 60 tl kullananlar memnunmu önerir mi? acaba
Dmtay Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 92 0 86 44 İstanbul 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Asmera #2 Arkadaşım bu ürünü kullanmadım belki ama Remington maşasını kullanıyorum ve çok memnunum...Remington alınır bence :)
Arkadaşım bu ürünü kullanmadım belki ama Remington maşasını kullanıyorum ve çok memnunum...Remington alınır bence :)
Asmera cizikooart Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 861 5 643 İstanbul 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Asmera #3 cnm saol ben aldım bu ürünü ama hiç memnun kalmadım ya berbat hiç düzleştirmiyo kabarık kabarık bırakıyo bide çok pişman oldum ya
cnm saol ben aldım bu ürünü ama hiç memnun kalmadım ya berbat hiç düzleştirmiyo kabarık kabarık bırakıyo bide çok pişman oldum ya