Remington IPL Pro ( yüz ve vücut)

Bende aldım Remington 6750 , seviye 1 de yapabiliyorum acıtıyor çünkü. 3 de 5 de yapan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz?
2. seansı yaptım düşük seviyede yaptığım için heralde bi değişiklik yok şuanda

Arkadaşlar bende aldım su an seansımı bitirdim yeni ama kafamda sorular var çihazı kullanırken kılları jiletle mi alıyoruz ya. Benim kafam hepten karişti 1 hafta oldu değişiklik yok sanırım benim şöyle bir ayrıntım var Aleksandra lazer tedavisi aldım yarım bıraktım 6 seans aldım baya bitti kıllarım ama kol kaldı birazda alt genetal ama şimdi bu cihazı kullanıyorum 1 hafta oldu etki yok. Kıl çıkıyor yavaş yavaş anlamadım bu işi jiletleyip mi lazer yapıcam yoksa makinenin görebilmesi için yarım mı traş yapıcam ? Birde yüzme kullanmaya korkuyorum bıyık falan kullanan var mı yüze ?teşekkurelr

yaa sonuçları yazar mısınız 1 yıl olmuş nerdeyse bitti mi ben de almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)

Tamamen bitmedi ya ama bacaklarım
Cok azaldı benim. Cok da iyi kullanmadım. 4ayda bir falan. 6aydabirde ağdacıya gidiyorum. Pürüzsüz oluyorum :) bu arada kollarıma ve yüzüme hic kullanmadim. Özel bölgeme denedim ve cok acıdı o nedenle kullanamadım. Sadece bacağımda bile ise yaraması bana kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…