Saç Şekillendiriciler REMİNGTON Keratin Therapy Pro Düzleştirici S8590?

guguklu.saat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
29
0
86
arkadaşlar merhaba
remington Keratin Therapy Pro Düzleştirici S8590 almayı düşünüyorum ancak forumda olsun diğer sayfalarda olsun herhangi bi yorum bulamadım.kullanan var mı acaba? sanırım yakın zamanda çıkmış bi ürün.yardımcı olursanız sevinirim

bende aynı sorunun cevabını arıyorum..bu modeli bulamasım ama herkes diğer modellerinden çok memnunmuş..h.b da da kampanyası var..ordan verdim sipariş..kalın telli gür saçlıyım umarım işe yarar..

bende aynı sorunun cevabını arıyorum..bu modeli bulamasım ama herkes diğer modellerinden çok memnunmuş..h.b da da kampanyası var..ordan verdim sipariş..kalın telli gür saçlıyım umarım işe yarar..

merhabalar ürünü kullandınız mı aca
ba nasıl sonuç aldınız ben de almak istiyorum da

büyük bir hevesle 9 gündür hb.dan gelmesini bekliyorum.18 parça alışverişimin hepsi geldi bir o gelmedi inadına gibi..kullanınca yazarım fikrimi..çok araştırdım hep iyi diyorlar bende ona güvenip aldım..

Ürün bugün geldi..işten gelir gelmez oturdum başına..ve KESİNLİKLE MÜKEMMEEEELLLLL...
Şöyle açıklayayım..kuaförler saçıma fön çekmekten illallah ediyor..kalın telli gür ve uzun..ve ben ilk defa düzleştirici kullanıyorum..pratiğimde yok yani..sabırsız ve sıkılganımdır da..bu yüzden endişeliydim acaba işe yararmı diye..bu halimle o saçımı 45 dk gibi bir süre içinde dümdüz yaptım..pratiği olan biri 30 dk da rahat yapardı eminim..makina zaten süper..çabuk ısınıyor..dijital v.s..

SON UMUT DİYENLERE TAVSİYE EDERİM..

karar vermeme yardımcı olan bu yorum için teşekkürler yettimgarik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…