• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington saç düzleştirici

Pelinn95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
13
3
1
30
Arkadaşlar remington düzleştirici aldım ama düşük ısıda bile dış kısmı inanılmaz ısınıyor elimi yakıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı parmağım yandı. Lütfen yorum yazar mısınız

Benimde 230 derecelik bir remington duzlestiricim var ama hic boyle bir durumla karsilasmadim bence aldiginiz üründe problem var

Arkadaşlar remington düzleştirici aldım ama düşük ısıda bile dış kısmı inanılmaz ısınıyor elimi yakıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı parmağım yandı. Lütfen yorum yazar mısınız
Remington çok iyi bir markadır, ben de kullanıyorum böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım, aldığınız mağazayla görüşün

Bende de var bu markanın düzleştiricisi, hem de 4-5 yıllık. Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Aldığınız yere geri iade verin durumu anlatıp.

hem düzleştirici hem masa özelliği varsa oluyor benimki de öyle içinden çıkan eldivenle kullanacaksın canım rahat oluyor

edit : model S6500

Son düzenleme:
Yoo eldiven falan yok. Zaten normal kalın plakalı düzleştirici. Baska ısınma sorunu yasayan yok mu ya garip :|

Yoo eldiven falan yok. Zaten normal kalın plakalı düzleştirici. Baska ısınma sorunu yasayan yok mu ya garip :|
bende de aynı sorun var ve eldiven filan yok. ayrıca dokunulmayacak kadar ısınıyor. sizin model hangisi benimki kretain therapy 230 dereceye kadar çıkabilen modeli?

Allah allah hiç mi ısınma olmuyor. Benim baya baya elim yanıyor modeli s5525
Siz nerden aldınız, ben de almayı düşünüyorum da. İnternetten siparişlere ürün gelirken çarpma durum olur diye güvenemiyorum. Normal yerde yani teknoloji ev ürünleri satan mağazaya sorduğumda bana fiyatı 230:oha: dedi söylemesi ayıp

Bende aynısından yeni aldım çok memnunum elimi hiç yakmadı. Müthiş bir şey

Siz nerden aldınız, ben de almayı düşünüyorum da. İnternetten siparişlere ürün gelirken çarpma durum olur diye güvenemiyorum. Normal yerde yani teknoloji ev ürünleri satan mağazaya sorduğumda bana fiyatı 230:oha: dedi söylemesi ayıp
Ben s5525 aldım.n11.comdan 120 veya 130 tl tam hatırlamıyorum. En uygun orda vardı.belki hala satılıyordur.bir kaç gün önce aldım.bir günde elime geçti

Bence bizimkiler de fabrika hatası filan var. Ben servise verdim pazartesi ücret iadesi gelir tahminim. Normal değil yani bizim ürünlerdeki ısınma

Keratin therapy max 230 dereceye çıkan modelini ben de kullanıyorum .160 da saçımı düzleştiriyorum çok sık kullanmasamda.1,5 yıl önce aldım memnunum şimdilik

N11.comdan aldım.230 derecede bile elimi yakmadı.
Çok ilginç , keratin therapy 230 dereceli olanı ben de kullanıyorum.180 de bile elim yanıyor , hatta boynumu yaktım ve 2.derece yanık oluşmuştu 1 hafta pansuman yapmıştım .

Remington S9500 Pearl Saç Düzleştirici,
Babyliss ST387E Diamond i-Pro 235 Derece Islak-Kuru Saç Düzleştirici,
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra Saç Düzleştirici,
Remington S8590 Keratin Therapy Pro Saç Düzleştiricisi,
Remington S9600 Silk Saç Düzleştirici,
Remington S8500 Shine Therapy Argan Yağlı Seramik Kaplamalı Saç Düzleştirici,
çok kararsızım önerisi olan varmı ? help

arkadaşlar konu üzerinden baya bi geçmiş ancak sormak istedim. geçen gün teknosada remington s6500 denedim o modeli almaya karar vermiştim uzun araştırmalarım sonucunda.. ancak arkadaşların da dediği gibi 170 derecede elim yandı.. hiç ısınma olmadığını söyleyen arkadaşlar, sizinkiler hangi model? yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X