Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Remington çok iyi bir markadır, ben de kullanıyorum böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım, aldığınız mağazayla görüşünArkadaşlar remington düzleştirici aldım ama düşük ısıda bile dış kısmı inanılmaz ısınıyor elimi yakıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı parmağım yandı. Lütfen yorum yazar mısınız
bende de aynı sorun var ve eldiven filan yok. ayrıca dokunulmayacak kadar ısınıyor. sizin model hangisi benimki kretain therapy 230 dereceye kadar çıkabilen modeli?Yoo eldiven falan yok. Zaten normal kalın plakalı düzleştirici. Baska ısınma sorunu yasayan yok mu ya garip :|
Siz nerden aldınız, ben de almayı düşünüyorum da. İnternetten siparişlere ürün gelirken çarpma durum olur diye güvenemiyorum. Normal yerde yani teknoloji ev ürünleri satan mağazaya sorduğumda bana fiyatı 230Allah allah hiç mi ısınma olmuyor. Benim baya baya elim yanıyor modeli s5525
Bende aynısından yeni aldım çok memnunum elimi hiç yakmadı. Müthiş bir şeyArkadaşlar remington düzleştirici aldım ama düşük ısıda bile dış kısmı inanılmaz ısınıyor elimi yakıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı parmağım yandı. Lütfen yorum yazar mısınız
Ben s5525 aldım.n11.comdan 120 veya 130 tl tam hatırlamıyorum. En uygun orda vardı.belki hala satılıyordur.bir kaç gün önce aldım.bir günde elime geçtiSiz nerden aldınız, ben de almayı düşünüyorum da. İnternetten siparişlere ürün gelirken çarpma durum olur diye güvenemiyorum. Normal yerde yani teknoloji ev ürünleri satan mağazaya sorduğumda bana fiyatı 230dedi söylemesi ayıp
Merhaba memnunmusunuz bu modeldenbende de aynı sorun var ve eldiven filan yok. ayrıca dokunulmayacak kadar ısınıyor. sizin model hangisi benimki kretain therapy 230 dereceye kadar çıkabilen modeli?
Çok ilginç , keratin therapy 230 dereceli olanı ben de kullanıyorum.180 de bile elim yanıyor , hatta boynumu yaktım ve 2.derece yanık oluşmuştu 1 hafta pansuman yapmıştım .N11.comdan aldım.230 derecede bile elimi yakmadı.
Ücret iadesi yapıldı mı? Ya da sorun düzeltildi mi? Ben de bu modeli almayı düşünüyodumbende de aynı sorun var ve eldiven filan yok. ayrıca dokunulmayacak kadar ısınıyor. sizin model hangisi benimki kretain therapy 230 dereceye kadar çıkabilen modeli?
Pardon yanlış yazdım. Konu sahibine yazacaktım.Ücret iadesi yapıldı mı? Ya da sorun düzeltildi mi? Ben de bu modeli almayı düşünüyodum![]()