• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafasının çok fazla terlemesi

Jiyantrk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
1
0
1
30
Merhabalar aslında uzun süredir var olan bir şeydi ama son zamanlarda artık çok fazla artmaya başladı ve ne yapacağımı bilmiyorum kızımın kafası yada baş bölgesi mi diyim çok fazla terliyor inanılmaz bir şekilde hemde yastığı çok fazla ıslanıyor zaten saçlarından falan bahsetmiyorum bile oda ısısında hiç bir sıkıntı yok evi her zaman havalandırıyorum muhakkak. Kalın giydirmiyorum ben ne giysem aynısı giydiririm ama ne yaparsam yapayım kafasının terlemesinin önüne geçemiyoruz doktora gittik daha 1 yada 1,5 yaşlarındayken kafası büyüyor sorun yok dedi ama neredeyse 3 yaşına girecek ve aratarak devam ediyor bu durumu yaşayan veya bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi

Benim kzimda her sabah yastigi ıslak olurdu . Onu geçtim gün içinde bile sırtında birşeyi yok , kafası terlerdi. Büyüyünce geçti ..🫤şimdi 13 yaşında. Kaç yaşında geçti hiç hatırlamıyorum.

Aynı durumu yaşıyoruz, yatak ıslak oluyor, kafası ter içinde uyanıyor sürekli geceleri. Artık sadece zıbın ince bir pijama ile yatırıyorum işe yaradı gibi. Bir de elyaf Yorgan yastık vs varsa uzak tutun bebekten, elyaf çok ter yapıyor.

Back
X