Saç Şekillendiriciler Remington super

nazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
124
0
96
Hollanda
remington S1051 kizlar super duzlestirici hepinize tavsiye ediyorum,

gercekten cok memnunum kufaorden cikmis gibi oluyorum yikamasam hep ayni kalir
ama super iki sefer de sacisniz dumduz ediyor....
onceleri vardi baska duslestiricim 6 ,7 seferde ancak duz yapiyordu...
ama bu hem bastirmana gerek yok kolayca kayiyo hem digerinden daha duz yapiyo,ustunde cd si var nasil bukle yapilacaginida kolayca anlatiyo oda super ve kolay ..
duslestirici almak isteyenle tavsiyem benden soylemesi kizlar:)
remingtons1051sacduzles.jpg

Peki bu resimdeki gibi set şeklinde mi satılıyor acaba? Benim düzleştiricim de raks. Alırken hem düzleştirici hem bukle yapanlardan almak istemiştim ama 2 işi birden yaptığı için fazla iyi değil demişlerdi..:( ama Raksı da tavsiye ederim,memnunum yanii.

remingtonun bu modelini değil ama 2010 galiba teflon kaplamalı bende onu kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel bir seferde saçınız dümdüz oluyor

kızlar benm saçlarım kıvırcık kabarık ve ince telli vede boyalı remington almak istiorumda hangisini tavsiye edersiniz bide ıslakken düzleştiren kullanan var mı yoksa normal mi alim bu arada parlaklık ta versin istiorum saçıma ona göre tavsiyelerinizi bekliorum bi yardım edin lütfen.

ewet bende bu markayı kullanıyorum ama farklı model yani benmkinin düzleştirdigi kısım baya geniş ben 2 sene önce aldım 100 tl ama cok memnumum gercekten acayip düzleştiriyor bu marka tavsiye ederim yanlız sac uclarımda baya kırılma oldu sanırım cok yapmaktan kafamçokkarıştı

kıslar ya benimkide remingtan modelide cs-5002 E51 ama öyle yüksek derecede ısınıorki ayarlama kısmıda yok ben memnun değilim bu modeli kullanıpta memnun olan var mı belkide saçlarım çok ince telli die beni tatmin etmedi

kıslar bende yaklaşık 3 senedir philips xl düzleştiriciyi kullanıorm. aslında memnundum ama baya bi eskidi ve eski performansını kaybetti.şimdi remington veya babyliss almak istiorm. saçlarım kalın telli gür ve kıvırcığa yakın.kolayca düzleştirmek için hangi model tavsiye edersiniz?

kıslar bende yaklaşık 3 senedir philips xl düzleştiriciyi kullanıorm. aslında memnundum ama baya bi eskidi ve eski performansını kaybetti.şimdi remington veya babyliss almak istiorm. saçlarım kalın telli gür ve kıvırcığa yakın.kolayca düzleştirmek için hangi model tavsiye edersiniz?

kiz ben remington kulaniyorum cokta memnunun
benim saclarim kivircik ama ince telli
160 derecede yapiyorum 1 sefrede duz yapiyo
isterseniz baska yerlerdede inceleyin en begenilen o bizden demesi

yaa ben philipsle 205 derecede yapıorm yinede üstünden dört beş kez geçiorm. o kadar inatçı yani saçlarım. remingtonun bu modelini de ii die duymuştum ama ince olduğu için daha uzun sürer yapması heralde.remingtonun kıvırcık saçlar için 8203 modeli ıslak kuru deneyen varmı?

remington markayı güvenle gözünüz kapalı alın arkadaşlar
bende 1031 vardı bir kere elimden düştü :utangac:
çalışırken ara ara kapanmalar başladı
nihayet servise götürdüm,servis hiçbirşeye bakmadan
İstanbula gönderiyoruz,size yenisi geliyor dedi :1shok:
bende çok şaşırdım tabi,çünkü arıza benden kaynaklandığı için
parasını vermeyi bile göze almıştım
aldığım gibi servise teslim ettim,ve tam dedikleri gibi 1 hafta sonra
yenisi üstelik 1051 yani üst modeli geldi servise ve aldım ordan..
yani güvenle alın,bu markanın felsefesi müşteri menuniyeti ve malının arkasında kaydirigubbakcemile2

Back
X