- Konu Sahibi dilosssssss
-
Bana da bakar mısın canım, 11+4Hahahhaa ben demistim oglumla tipa tip ayniydu
Demekki ramzituttuVallahi doğru tahmin erkekmis
Kiz benceBana da bakar mısın canım, 11+4
Ramzi bende tuttu vala bebek ve plesanta soldaydi ultrasondaDemekki ramzituttuhayırlı olsun
Bı bende tutmadı kaç haftalık oldunuz USG varmiRamzi bende tuttu vala bebek ve plesanta soldaydi ultrasonda
15 haftalik olduk canim 6 haftalık 11 haftalik var paylastim hatta birde 14 haftalik var ama sirti donukBı bende tutmadı kaç haftalık oldunuz USG varmi
Bnde bunlar var15 haftalik olduk canim 6 haftalık 11 haftalik var paylastim hatta birde 14 haftalik var ama sirti donuk
Canim karindan ultrason ise erkek vajinalse kızKizlaar bana da tahminde bulunur musunuz 6+6 haftalik
Cinsiyeti belli degil mi dahaBnde bunlar var
Plesantasi solda erkek olması lazimBnde bunlar var
İki kızım vardı bunada kız dediPlesantasi solda erkek olması lazim
Kac haftalikken kiz dedi canim ve suan kac haftaliksinİki kızım vardı bunada kız dedi
14 haftalık şimdi 15Kac haftalikken kiz dedi canim ve suan kac haftaliksin
Cok erken daha kuzum belki yanilma payi vardir 20. Haftayi bekle sen net olarak14 haftalık şimdi 15
Sanki nubu da kız 14 +2, amaCok erken daha kuzum belki yanilma payi vardir 20. Haftayi bekle sen net olarak
Bı sayfa bana erkek dedi ama bilmiyorum ya kız çocukları seviyorum iki kız olunca çok sevindim ama bı de degigisik olsaydıCok erken daha kuzum belki yanilma payi vardir 20. Haftayi bekle sen net olarak
Benim nub olanada kiz dedi kadinlar kulubu ama ramzi olarak batiklarinda erkek dediler ki doktorda erkek dedi yani benimde nub kiza benziyorduSanki nubu da kız 14 +2, ama
Sanki nubu da kız 14 +2, ama
14 hafta da kiz dediklerinde erkek oranla yanilma payi daha yuksektir Allah gonlundekini versin insallahBı sayfa bana erkek dedi ama bilmiyorum ya kız çocukları seviyorum iki kız olunca çok sevindim ama bı de degigisik olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?