- Konu Sahibi dilosssssss
-
İns yaa sizin 14 haftalık USG varmi nub gorunuyomuBenim nub olanada kiz dedi kadinlar kulubu ama ramzi olarak batiklarinda erkek dediler ki doktorda erkek dedi yani benimde nub kiza benziyordu
14 haftalik usg canim kız dediler burdakiler hep banaİns yaa sizin 14 haftalık USG varmi nub gorunuyomu
Hayır sizin nub yukarı bakiyo erkek yani14 haftalik usg canim kız dediler burdakiler hep bana
Artık hayırlısı banada ramzi erkek dediler hep ümit vaerdiler kız çıktı ama 14 haftada nub olmuyo diyolar14 haftalik usg canim kız dediler burdakiler hep bana
Karindan canim ay hicbisey farketmicek bizim icin ikisi de cok harikaCanim karindan ultrason ise erkek vajinalse kız
Ama hep kiz dediler bakanlardaHayır sizin nub yukarı bakiyo erkek yani
Sen gene 20. Haftada emin ol kuzumArtık hayırlısı banada ramzi erkek dediler hep ümit vaerdiler kız çıktı ama 14 haftada nub olmuyo diyolar
Evet gercekten oyleKarindan canim ay hicbisey farketmicek bizim icin ikisi de cok harikaama bu tahmin etmeler oyun gibi cok hosuma gidiyor cok tesekkur ederim
İns supriz olur ama değişmeyecek gibi hayırlısı artikSen gene 20. Haftada emin ol kuzum
Burda da plesanta solda kafa yapisida erkek gibi zaten canim benjm bebisimin kafasida boyleydiKizlar ilki 6 haftalik digeri 11 ikisi de karindan tahmin yapabilicek olan var mii
Bana da erkek gibi geliyo canim ultrason fotografina bakan herkes de erkek dediBurda da plesanta solda kafa yapisida erkek gibi zaten canim benjm bebisimin kafasida boyleydi
Ayy evet hemde nasil 14. Haftada gösterdi benimki pipisini sen kac haftaliksin simdiBana da erkek gibi geliyo canim ultrason fotografina bakan herkes de erkek dedibakalim ilk bebis olucak insallah onemli olan saglikli olmasi ama insan merak ediyo
Ben 12+6 yim bugun doktor kontrolune gittigimde tam 15 haftalik olucam insallah. Bakalim ben de pipiyi gorebilicek miyimAyy evet hemde nasil 14. Haftada gösterdi benimki pipisini sen kac haftaliksin simdi
Allah gonlundekini hayirli bir sekilde nasip etsin inşallah habet verirsin artik bizedeBen 12+6 yim bugun doktor kontrolune gittigimde tam 15 haftalik olucam insallah. Bakalim ben de pipiyi gorebilicek miyim
Veririm canim cok sagolAllah gonlundekini hayirli bir sekilde nasip etsin inşallah habet verirsin artik bizede
Merhaba banada tahminde bulunurmusunuz :))11 haftaligin daha yakin hali yokmu
Kiz gibuTahmini olan varmı
Eki Görüntüle 3142883
Teşekkür ederim öğrenince yazarımKiz gibu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?