Rencide etti

Şimdi cano adam hödük ve saygısız sen de ben de fikrimi vereyim demişsin de adam fikrini zaten hiçbir konuda sormuyormuş anladığım kadarıyla öyle bir densizlik yapmış.

O zaman yapılacak tek şey görüyorum sen de karıştırtmayacaksın. Öte yandan bu şekilde bir insanlar evli kalma motivasyonun nedir, adam seni kontrol altında tutmak istiyor, senin fikirlerin hiçbir değer vermiyor. Hiçbir kıymetinin olmadığı evliliği ne yapacaksın :KK51:
Aynen çok haklısın son günlerde bende birikenleri anlatsam destan yazicam artık ve ona karşı bı soğukluk girdi bu olaydan sonra da.hani yolun sonu görünüyor desem benim içimde yalan olmaz

Ben de eşime herkesin içinde daha neler gidemezsin desem heralde o da bana ters cevap verirdi. Gidemezsin yapamazsın denir mi arkadaşlarının içinde? Sonra konuşuruz canım dersiniz başbaşa kalınca gidemezsin dersiniz, olur biter

İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Once siz onu rencide etmissiniz

İyi geceler hepinize.Eşimin çocukluk arkadaşlarına oturmaya gittik bir balığa gitme muhabbeti oldu.erkekler eşlerine sordu.benimki sormadı.daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.inanilmaz modum düştü elim ayağım titredi resmen.okadar rencide oldum incindimki anlatamam arkadaşlar.bisey yokmuş gibi konuşmaya eğlenmeye çalıştım hanımlarla ama gelin birde bana sorun.
Boşverin takmayın.Kaba olmuş ama huzurunuz kaçmasın.Ben sana soruyorum değer veriyorum sende bana değer ver hayatım sor deyin.Kibar şekilde.

Evet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bende
Sizin böyle gereksiz bir tepki vereceğinizi bildiği için sormamış olabilir kocanız.

E sen çocuğa yön verir gibi gidemezsin cart curt derken adam rencide olmuyor mu ? Bu tarz tepkiler toplum içinde verilmez evine gelirsin ne diyeceksen evde dersin kendince artistlik yapmışsın adamda cevabını vermiş

Ben 13-15 yaşındaki çocuklarıma gidemezsin gelemezsin hede hödö yapamıyorum, siz koskoca adama daha neler gidemezsin diyorsunuz. Çocuk bile niye diye sebep soruyor, arkadaşlarımın yanında lütfen böyle yapma diyor.
Bunun yolu bu değil ki. Kocanız densizlik yapmış herkes tamam deyince gaza gelmiş. İlk defa yaptıysa herkesin içinde değil evde hesaplaşacaksınız. Ama yok huyu bu hep yapıyor diyorsanız da sorun sizde.
Gün belirlediyseniz ben de o gün için plan yapayım, belki günü birlik kültür turu yaparım, arkadaşlarımla takılırım vs. diyebilirsiniz. Siz her şeyinize karışılmasına ses etmeyip bunu normalleştirmişsiniz ama doğrusu bu değil.

Şöyle ki balık günü ayarlanmaya başlandı orada ben tepkimi koymak zorundaydım çünkü ayarladık artık olmaz deyip gidecekti hoş değişen bişey oldumu hayır benim tepkime rağmen ayarlandı 😞
Neden gitmesin ,bu adamların alanı olmayacak mı,hep dipdibe olmak neden?
Bize gidemezsin,yapamazsın denilse vayy anam,babam bana bu lafı konuşmadı sen kimsin deriz ama koca adama toplumun içinde minnoş çocuk muamelesinde bulunuruz.
Hiç eliniz ayağınız titremesin ,tepkiniz saygı duyulacak bir konuda degil sanki kumar oynama gidiyor.

Ben eşinizin yerinde olsam ben de benzer tepki verirdim. İnsan içinde çocuğunuzmuş gibi davranmak, rencide etmek hiç hoş hareketler değil. E siz yaparsanız eşiniz de yapabilir.
Ayrıca ayda 1 balığa gitmelerinde ne sorun var? Adam kendine bu kadar vakit ayıramayacak mı? Evlisiniz diye yapışık yaşamak zorunda değilsiniz.

daha yeni gitmedinmi dedim.bundan her ay gitcez dedi.daha neler gidemezsin dedim milletin içinde sanami sorucam dedi.
Siz insanların içinde eşinizi bu şekilde rencide ederseniz az bile yapmış. Bi yere giderken izin mi almak gerek bu ne saçmalık? Daha birilerinin yanında nasıl konuşulacağını bilmiyorsunuz

Üzgünüm ama müdahale etmeniz gerekse bile böyle müdahale olmaz. Önce siz adamı rencide etmişsiniz. Hoş olmayan laflar eden karlılığında hoş olmayan laflar işitir.

Evet biraz öyle oldu sanırım.o ortamda herkes eşinin fikrini aldı.esim bana sormayip başına buyruk davranınca beklenti içine girdim fikrim alınsın istedim.ama o ne yaptı bodoslama tarih ayarlamaya çalıştı.burada kayış koptu bende
keşke şaka ile karışık eee sen bana sormayacak mısın? falan deseydiniz
gidemezsin ters olmuş biraz ama eşinizin tavrından dolayı sinirlenmişsiniz

hiç sevmem böyle milletin yanında didişen, inatlaşan, birbirine laf sokan çiftleri.
geçen eşimin amirinin evine davetliydik. ilk kez gittik ilk kez taşınıyoruz hanımıyla da.
daha ilk yarım saatte kadın kocasını tersleye tersleye bi hal oldu. mesela adam çocuğunu kucağına alıyor. "sanki normal zamanda bakıyosun da, anca yatıyorsun" falan diyor. "ben bunla evlenmezdim de annemi ikna etti yoksa beni kaymakam istemişti" diyor.
adam da ona laf sokuyor falan. biz eşimle gerim gerim gerildik.

sizin durum da çok hoş olmamış. herkesin yanında "hayatım ayarladığınız gün müsait olmayabiliriz" falan deseydiniz keşke.

Siz neden herkesin içinde, gidemezsin diyorsunuz, sizde de hata var, saygısız eşinizin ağzını açtıran sizsiniz burda. Ayrıca ayda bir balığa gitsin neden gitmesn ki?

Benim annem çocukken ergenken bile bana bu şekilde gidemezsin edemezsin yapmazdı. Kocam bu şekilde yapsa ben de sana ne oluyor derim.

E sensin herkesin içinde laf eden? Sonra cevabı yiyince mi bozuldun? Sen yaparken iyiydi o zaman?

Back
X