Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma ama odunla berabersinSevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?
Bir sürü emek verip, sizin yattığınız yerden kazandığınıza denk gelebiliyorsa; bence siz değil o üzülsünSevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?
Kolay is bulursun demedi. Okuduğun bölüm gereksiz üniversite mezunu olmayanda yapar, yatarak para kazanacaksın, kariyer yapicam/yapamicam diye endişelenme falan..
Hiç mühendislik okuduğuna güvenmesin bence. Bende türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde iyi bi mühendislik dalında okuyorum ama gelecek kaygım çok fazla. Piyasada ekmek aslanın ağzında desem yeridir. İş bulursa kendini şanslı saysın maaş kısmına girmiyorum bileSevgilim , evlenme yolunda olduğum adam, okuduğum bölümü beğenmiyormus meğer! Yine evlilik konuşuyorduk aceleye getirmeyelim iş konusunda endişe ediyorum dedim. Niye endişe ediyorsun okuduğunda bölüm mu sanki mezun olucan yattigin yerden para kazanican işte dedi... o mühendis bense sadece ygsye girdim ygs puanıyla girilen bi bölüm okuyorum. Tamam akademik açıdan benden daha başarılı olabilir ama yinede rencide oldum. Tavrim nasıl olmalı?