Saç Rengi ve Saç Boyama Rengarenk saçimi nasil toparlarim- resimli

bisque

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
382
292
303
Selam kizlar 1 yildir sacimi boyamiyodum hamilelikten dolayi. Son hali yariya kadar kendi sacim siyah arada beyazlar karisik yarisida akmis cig sariydi. Kuafor dipleri kahve yapti mokka gibi acaip bi renk oldu uclar acik kaldi ombre gibi oldu sozde bence biseye benzemedi. Resmi ekliyorum. Toparlamam lazim bu saci. Birincisi cok koyu hic sevmiyorum koyu saci beni kapatiyo 2 si ombreden kusmak geldi bana. Ne yapabilirim sizce?
2016-08-30 16.31.14.webp

benim saçımda böyle yarısı siyah yarısı kahve yarısı sarımsı bir şey ben de bilmiyorum ne olacak bilen varsa yardım etsin ikimize de

Ah canim yanliz degilim demekki. Sonunda birinin yazmasina cok sevindim:)ben bugun kuafore ugruycam manikur pedikur icin. Ona da sorucam. Fikir alicam burdan yazarim sana.Evde kendim boyamak istiyorum sacimi artik. Kuaforler istedigim gibi yapamiyo evde kendim yaparim yine istedigim gibi olmaz belki ama en azindan param cebime kalir. Hem deneye yanila ogrenirim bi sekilde 3 gundur arastiriyorum zaten baya bisey ogrendim. Yazisiriz burdan.:)))

Saçınız güçlüyse eğer tümden açtırma işlemi yaptırıp istediğiniz, çok koyu olmayan bir renge balyajsız, ombresiz tek renk olarak boyatmanız gerek. Açtırma işlemi istemiyorsanız mecburen koyu bir renk olmak zorunda.

Canim saol cevabin icin. Actirma islemi dusunmuyorum daha once yaptirdim. Sacim kuvvetli kopmuyo dokulmuyo ama cok sert oluyor. Koleston ve palettenin yogun acicilari var evde acma icin onu dusunebilirim. Ama oncelikle boyayla acmak istiyorum. Boya boyayla acilmaz diyolar dogru ama baya arastirdim acanlar var. Deniycem sirasiyla. Yazicam burdan sonuclarini resimli olarak

Canim saol cevabin icin. Actirma islemi dusunmuyorum daha once yaptirdim. Sacim kuvvetli kopmuyo dokulmuyo ama cok sert oluyor. Koleston ve palettenin yogun acicilari var evde acma icin onu dusunebilirim. Ama oncelikle boyayla acmak istiyorum. Boya boyayla acilmaz diyolar dogru ama baya arastirdim acanlar var. Deniycem sirasiyla. Yazicam burdan sonuclarini resimli olarak

boyayı boyayla açma işlemi uzun zaman alabilir. evde doğal yollarla saç açma işlemleri uygulayabilirsin. evde açma işlemi içinde amonyaksız toz açıcılar var oksidanlarıyla beraber onlardan denersen saçında yıpranmada az olur.

Bitkisel açıcı benim saçlarımı mahvetti, ki gözümün önünde yeni paket açıldı, kutusu mutusu ilk kez bende açıldı, yani kandırmaca yok. Buna rağmen mahvoldu saçlarım. Efassor diye boya silici var, belki 1-2 harf hatam olmuştur yazarken, aklımda kalan ismi bu. Bir inceleyin işinize yarar mı.

boyayı boyayla açma işlemi uzun zaman alabilir. evde doğal yollarla saç açma işlemleri uygulayabilirsin. evde açma işlemi içinde amonyaksız toz açıcılar var oksidanlarıyla beraber onlardan denersen saçında yıpranmada az olur.
Evet uzun zaman alir biliyorum ama sacim supurge gibi olduktan sonra dalgasi gittikten sonra bi anlami yokki ne renk oldugunun. Gerekirse bi sene sursun ama saglikli en az yipratici sekilde olsun istiyorum. Saclarimin dogal hali cok gur cok parlak ve guzel dalgali. Ama siyaha yakin kahve ve beyazlarim var. Bu yuzden boyuyorum. Bu arada dogal yollarla demissin. Kastettigin sey sogan kabugu ihlamur vs. gibi seyler mi?birde amonyaksiz toz acici demissin. Markasi varsa alabilirmiyim? Oksidan zaten birazda olsa kullanmaya mecburum sanirim boyalara normaldede ekleniyo zaten

Bitkisel açıcı benim saçlarımı mahvetti, ki gözümün önünde yeni paket açıldı, kutusu mutusu ilk kez bende açıldı, yani kandırmaca yok. Buna rağmen mahvoldu saçlarım. Efassor diye boya silici var, belki 1-2 harf hatam olmuştur yazarken, aklımda kalan ismi bu. Bir inceleyin işinize yarar mı.
Efassor inceliycem tesekkur ederim. Mevcut boyayi akitmayi veya silmeyi dusunmuyorum su an. Neden dersen zaten yikandikca akacak. 6 7 yikamaya akmus olur sacimdan. Bir de boya akitma islemi yaptirmistim. Saci acmayla ayni etkiyi gostermisti yani yipratti ve matlastirdi. Bu boyanin ustune acik renklerle boyayarak zamanla acmak hedefim. Olmazsa renk acici kullanmak.

Efassor inceliycem tesekkur ederim. Mevcut boyayi akitmayi veya silmeyi dusunmuyorum su an. Neden dersen zaten yikandikca akacak. 6 7 yikamaya akmus olur sacimdan. Bir de boya akitma islemi yaptirmistim. Saci acmayla ayni etkiyi gostermisti yani yipratti ve matlastirdi. Bu boyanin ustune acik renklerle boyayarak zamanla acmak hedefim. Olmazsa renk acici kullanmak.
Eğer boya komple akıyorsa saçınızdan boyayı tutmuyor demektir, bu da yıpranma belirtisi malum.

Hiçbir işlem yapmadan önce saçınızı güzel bir bakıma alın. Beyazlar için boyamam gerek demişsiniz, saç maskaraları var, hatta boya spreyleri var, boyayana kadar onlarla idare edebilirsiniz beyazları kapatmak için.

Eğer boya komple akıyorsa saçınızdan boyayı tutmuyor demektir, bu da yıpranma belirtisi malum.

Hiçbir işlem yapmadan önce saçınızı güzel bir bakıma alın. Beyazlar için boyamam gerek demişsiniz, saç maskaraları var, hatta boya spreyleri var, boyayana kadar onlarla idare edebilirsiniz beyazları kapatmak için.
Bakim yapiyorum surekli saclarim baya toparlandi. Zaten yariya kadar kendi sacim ustune boya var sadece hamileyken boyatmadigim icin dipler uzamisti baya o kisimda sorun yok. Ama sacimin yarisi altta kalan kisim eski islem gormus saclar. Kuru ve yipranik. Sadece beyazlar icin boyamiyorum kendi rengimi sevmiyorum pek cok koyu beni kapatiyo. O yuzden boyamak istiyorum. :)

Evet uzun zaman alir biliyorum ama sacim supurge gibi olduktan sonra dalgasi gittikten sonra bi anlami yokki ne renk oldugunun. Gerekirse bi sene sursun ama saglikli en az yipratici sekilde olsun istiyorum. Saclarimin dogal hali cok gur cok parlak ve guzel dalgali. Ama siyaha yakin kahve ve beyazlarim var. Bu yuzden boyuyorum. Bu arada dogal yollarla demissin. Kastettigin sey sogan kabugu ihlamur vs. gibi seyler mi?birde amonyaksiz toz acici demissin. Markasi varsa alabilirmiyim? Oksidan zaten birazda olsa kullanmaya mecburum sanirim boyalara normaldede ekleniyo zaten

Evet soğan kabuğu,ıhlamur vs gibi şeyler. ben saçıma Perfecta açıcısını ve oksidanını kullanıyorum. daha az yıpratıyor.ilk bir iki yıkamada sertleşiyor saçım sonra eski haline geri dönüyor.

Selam kizlar
Sacimin son halinin fotosunu ekliyorum. benim gibi sacini kendi acmak isteyenlere fikir olsun.
2016-11-07 14.05.23.webp

saçınıza güveniyorsanız açtırın sonrası istediginiz renk olur zaten. ama saçlarınız zayıfsa hiç bulaşmayın.

nasıl yaptın guzel olms
Once 2 kutu 9.0 boya aldim. komple boyadim. biraz acildi ama istedigim gibi degil.biraz bekledim 3 hafta kadar.2 kutu 10.0 aldim. komple boyadim. boyle oldu. memnun kaldim fakat sac diplerimde hafif kizillik oldu. hafif kullu bi boyayla dip boyamayi dusundum ama vazgectim. onun yerine 1 ay sonra diplerim geldiginde 10.0 ve 10.1 karistirip boyamayi dusunuyorum

saçınıza güveniyorsanız açtırın sonrası istediginiz renk olur zaten. ama saçlarınız zayıfsa hiç bulaşmayın.
Sacim kuvvetlidir ama actirma yapmak istemiyorum. ne kadarda olsa sacimi kurutuyo ve dalgasini bozuyo. bu yuzden zaman icinde boyayarak rengini acmayi dusunuyorum. hatta su an saclarimin uclari daha acik renk dikkat ederseniz. bir bucuk yil kadar once actirmistim sacimi. kestire kestire uclarda bes cm kadar kaldi. onlardanda azar azar kestirerek kurtulucam insallah

Back
X