Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet görünüyor. Tebrikler. Umarım sağlıklıdırRenglime ikigun kaldı sabah yaptim 5 dakikada belirdi ikinci silik çizgi sizce gorunuyormu arkadaşlar bakbilirmisiniz
İnşallah rabbim bütün anne olmak isteyen herkese nasip etsin şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetineEvet görünüyor. Tebrikler. Umarım sağlıklıdır
Bugün testi tekrarlasaydın keşkeBilmiyorum inşallah vardır göğüslerim çok ağrıyor ara ara karnıma kasigima sancı giiriyor ama anlamadım
Benimde 3 gün var bende hissediyorum ama zor gibi yumurtlama dönemi mi kaçırdım büyük ihtimalBilmiyorum inşallah vardır göğüslerim çok ağrıyor ara ara karnıma kasigima sancı giiriyor ama anlamadım
YaptimBugün testi tekrarlasaydın keşke
YaptımBugün testi tekrarlasaydın keşke
Çok silik bir çizgi var, adetine kaç gün kaldıYaptım
1 gün var erken gebelik testi yapsam cikarmi acabaÇok silik bir çizgi var, adetine kaç gün kaldı
Acele etme, yarını bekle. Adet olmazsam testi tekrarla, pozitifse kan ver. Şuan çok silik olduğu için yeni belli ki. Çizgi hemen çıktı değil mi 10 ek içinde1 gün var erken gebelik testi yapsam cikarmi acaba
Evet hemen öyle silik çizgi oluştu yqni kacgundur yapıyorum hep aynı cikoyor silik cizgiAcele etme, yarını bekle. Adet olmazsam testi tekrarla, pozitifse kan ver. Şuan çok silik olduğu için yeni belli ki. Çizgi hemen çıktı değil mi 10 ek içinde
Benmde 3.gun bugun yaptim ama cikmadi sanirim yok daha oncesndede yaptinmi testRenglime ikigun kaldı sabah yaptim 5 dakikada belirdi ikinci silik çizgi sizce gorunuyormu arkadaşlar bakbilirmisiniz