Renk açmak için ne kullanabilirim?

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar daha önce'de konu açmıştım aynı konu ile ilgili ama bir sonuca ulaşamadım.Kızlar sorun şu ; bundan 6-7 yıl kadar önce sırt bölgemde aşırı derecede kaşınma oldu aylarca sürdü geçer diye düşündüm ama geçmeyince doktora gittiğim psikolojik olduğunu söyledi ve kaşınmanın geçmesi için bir ilaç verdi geçtide ama sırtımda kaşınmanın olduğu yerler karardı sırtıma aynada her baktığımda moralim bozuluyor :KK61: sabah hazırlanırken aynada baktım ve canım sıkıldı :KK61: ben napabilirim bu konuyla ilgili vücudunuzda kararma olan yerlerde ne tür kozmetikler kullanıyosunuz yada kullandığınız ürünler neler ?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Herkesin farklı sebeplerden oluşmuş çeşit çeşit cilt lekeleriyle başı belada malesef Kozmetik ürünlerle çare bulmak uzun ve zor bi süreç bence Eğer bu kadar kafaya takıyorsan lazer tedavisine başvur Kesin çözüm bu sadece sanırım

Herkesin farklı sebeplerden oluşmuş çeşit çeşit cilt lekeleriyle başı belada malesef Kozmetik ürünlerle çare bulmak uzun ve zor bi süreç bence Eğer bu kadar kafaya takıyorsan lazer tedavisine başvur Kesin çözüm bu sadece sanırım
Bunu ilk defa duyuyorum lazerle renk tonu açmak mutlaka araştırıcam, teşekkür ederim :)

Bunu ilk defa duyuyorum lazerle renk tonu açmak mutlaka araştırıcam, teşekkür ederim :)
Teyzem yüzü gibi hassas bi bölgede korkunç sivilce izlerinden kurtulduysa Basit bi kararma bir seansta bile geçer gibime geliyor Çok detaylı bilgim yok ama Lazerle hafif hafif yakarak cilt katmanları soyulup temiz güzel cilt tabakasına ulaşılıyor Etkili tabi ki :)

bu lazer dediğiniz kılları aldırdığımız alzer mı :D yoksa ayrı bi lazer mi

Kızlar güzellik merkezlerinde mi yapılır bu yoksa hastanede falan mı? Bir an önce kurtulmak istiyorum çünkü

Back
X