İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Renkli Bir Gece Yaşamadan Önce Nasıl Hazırlık Yapılmalı ?

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
410
43
73
İstanbul
Merhaba Hanımlar;

Bu başlıkta ki amacımız herkesin fantazisini anlatması değil tabiki :)

Sizce bir geceyi unutulmaz kılan detaylar nelerdir ?

Biz bir kaç başlıkla başlayalım;

- Loş ışık ( Uzun şık mumlar tercih )

- Odada yenen egzotik atıştırmalıklar

- Yine oda içilecek bir kaç kadeh alkollü veya alkolsüz içki fakat şekerli olmalı ( Şarabı unutun artık )

- Müzik; en önemli parçalardan biri ( Şöyle iç gıcıklayıcı bir tarz mümkünse türkçe olmasın kalkıp birde eşlik etmeyelim parçaya :) )

- Sadece o geceye özel bir koku

Sizde neler var ?

Ben de sizin gibilere hayret ediyorum cidden, evlilikte bunlar olmalı, nasıl yürüyor sizin evlilikler?
Ayyy cook tatlısın vallahi simdi d sifre etmiyim kız kendimi erkrk isteyince kadının üstüne vampir gibi atlıyor..
onları yapsam hic düşünemiyorumm bide simdi hamileyimmm hic yapamayızz ...

ben bu başlıktan hiç işe anlamadım,çamaşır sepetı bölümüyle ne alaka..

edit: burası fantazi dünyası gıbı bıseymiş zaten millan..nere düştün sen!
bildiğin Amsterdam red light..

Son düzenleme:
Ayyy cook tatlısın vallahi simdi d sifre etmiyim kız kendimi erkrk isteyince kadının üstüne vampir gibi atlıyor..
onları yapsam hic düşünemiyorumm bide simdi hamileyimmm hic yapamayızz ...

Erkek her türlü kadının üstüne atlar ona şüphe yok. Önemli olan atlamadan önce birlikte geçirilen romantik anlar.. Ben şahsen bu konuda çok hevesliyim. Arkada güzel bir müzik, mum ışığı, akşam yemeği..

Bu başlık ne güzelmiş :). Ben de bayılırım loş ışığa, ufak kurlara. Hatta bir keresinde sanki tanışmamışız gibi farklı masalarda oturduk, bana birkaç bey iltifat etti sonra erkek arkadaşım geldi yanıma sanki o an onu seçmişim gibi :)).

Tavsiye ederim hayatınıza renk katıyor böyle şeyler.

Bir de yiyecek konusu önemli,

Ne yenmemeli?
Kola gibi şekerli içecekler,
Sosis hamburger gibi hiç doğal olmayan fast food yiyecekler,
Patates kızartması gibi aşırı yağ içeren besinler,
Alkol,
Dondurma gibi soğuk yiyecekler.

Ne yenmeli?
Ceviz, fındık, fıstık gibi kısa zamanda enerji veren besinler,
Zeytinyağlı hafif yemekler.

KAYNAK :

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç saat önceden kendini adapte ederek heyecanlanmak , ben parfüm tercih etmem , tenimin kokusu ve o duş jelinin temizlik kokusu cezbetsin ;)

Saçlar hafif dalgalı dağınık , hafif buğulu göz makyajı çok az bir ruj ;) :)

Ben yüzük ve bele takılan takılara bayılıyorum onlardan takarak , çok hafif şekerli meyveler ( şekerli olmasının bir çok sebebi var ) benim içecek tercihim asitsiz portakal suyu yada sütle içilen istanbulu tarzı içkiler var bunlar .. Müzik caz tercihimdir.

Back
X