Renkli doppler konusunda yardım

miracle35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
97
1
96
arkadaslar hafta içidoktor kontrolumuz vardı ve herşey çok guzeldı doktorumuz 1 ay sonraya randevu verdı ve 1 ay sonra Renkli doppler yapıcagını söyledı...bende o sırada doktora sormayı unuttum bu nedır ve niçin yapılır bılen var mı ve herkese mı yapılıyor?

renkli doppler dediği ultrason aletinin adı değilmi zaten? benim doktorun muayenehanesinde var her ay zaten onunla bakıyor.. görüntü kalitesi daha net ve gercege yakın ooluyor.. benimkini kacıncı haftada yaptı hatırlamıyorum tam ama belkide organ taramasından bahsetmiştir??

Bebek ve anne arasındaki damarların ve kan akışının incelenmesi için doppler. Ayrıntılı ultrasonla aynı şey değil, herkese yapılmıyor, ancak sanırım sebebi her doktorda bunun için gelişmiş cihaz olmaması. Olunca bakıyordur, endişe etmeni gerektirecek bir durum yok bence.

doktorum benden 5.aydan 2.düzey ultrason istemişti orda renkli doplerle bebek ve anne arasındaki kan akışına damarlara bakmışlardı. şu an doktorumun kendi ultrason makinesindede var artık her kontrol de de bakıyor ayrıca eski hastanesinde yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…