kızlar yeşil renkte bir eyeliner istiyorum ama istediğim tonu bulamadım :1no2: genelde parfümerilerde yeşil eyeliner istiyorum dediğimde çıkardıkları renk tükenmez kalem gibi oluyor ama ben koyu bir yeşil istiyorum. böyle bir eyeliner kullanan ya da gören ,bilen var mı? :uhm:
Pikenz'e bağlı bir marka diye biliyorum. İstanbul'da pek çok parfümeride var, Erkul kozmetik, T-shop gibi...Ankara'da nerde bulabilirsin pek bilmiyorum yalnız
Pastel Ve Golden Rose Da Var Bn Kullaniyorum Bide Işiltili Olanlari Var Onalrida önce Ayni Tonlarda Göz Kalemi üsürp üstüne Sürüyorum Süper Duruyorrrr.
bende eyelineri kullanmakta zorlanıyordum. ama bir kaç senedir veritanın dipleiner den kullanıyorum sonuç mükemmel üstelik renk çeşidide var. fırçlı değil tıpkı keçeli kalem gibi ucu o sebeple kullanımı oldukça kolay kızlar.