• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

Hastaneyle bir alakam yok,olsaydı zaten şimdiye çoktan kendi gözlerime yaptırmış olurdum.Sadece çok araştırdım bu yüzden böyle savunuyorum.Yabancı sitelerden filan hep okudum.
Ben kimseye yaptırın yaptırmayın demiyorum.Sadece böyle bir teknoloji artık ülkemizde var.Ameliyat olmak isteyenlere bilgi verebilirim bu konuda.

Merhabalar,

Ben de bu hastaneyi merak ediyorum. Lumineyes henüz Amerika'da FDA onayı almadı. Ancak diğer ülkelerde daha önceden uygulamanın başlanacağı bilinen birşeydi zaten (FDA bu olaylara daha hassas yaklaştığı için). Size maalesef mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamıyorum.

Bana bu hastane ve doktorun bilgilerini iletebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca belirteyim,

Lumineyes için şimdi verilen tepkiler vakti zamanında estetik operasyonlar için de veriliyordu. İnsanlar cinsiyetini, fiziksel özelliklerini değiştirebiliyorlar. Bunu da çok garip karşılamamak lazım.

Kızlar İstanbul'a açılan hastane sayesinde artık isteyen herkes renkli gözlü olabilecek.Gelişmiş lazer teknolojisiyle artık kahverengi gözlü insanlar mavi göz rengine sahip olabilecek.Hastane sağlık bakanlığının onayından geçti ve ocak ayından itibaren ameliyatlara başlıyorlar.

Gözün alerjik reaksiyonları olup olmadığıyla ilgili bir test yapıldıktan sonra bir sakınca yoksa herkes bu ameliyatı olabilir.Ameliyat ücreti 12 bin tl.Bence bu ameliyata göre oldukça uygun bir fiyat.

3-4 sene sonra ünlüler bu ameliyata rağbet ettikten sonra bu fiyat mutlaka yükselicektir.O yüzden şuanda isteyen ve durumu olanlar bence bir düşünsünler.Ben de gelecek yaz bu ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şuan da maddi açıdan uygun değilim.İlgilenen varsa paylaşmak istedim.Hastaneye ulaşmak isteyenler bana özelden mail atabilirler.Link paylaşmak veya telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.
melis bana adres ve tel.yazabilir misin?(hastane)
yesim67@mynet.com

benim 1 gözüm kahve diğeri mavi. öbürünü de mavi yaptırmak istiyorum böyle rahatsız ediyor beni. iletişim bilgilerini yollar mısın

Kızlar hepinize atıyorum hastanenin iletişim bilgilerini.

Yine bu ameliyatla ve hastaneyle ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilir.

Kızlar hepinize atıyorum hastanenin iletişim bilgilerini.

Yine bu ameliyatla ve hastaneyle ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilir.
merhaba=)ben de bilgi almak istiyorum iletişim bilgileri için=)size mesaj atamadım hakkım olmadıgı için siz atarsanız çok sevinirim teşekkürler=)

bana da atarmısın canım ben düşünmüyorum ancak isteyen arkadaşlarım vardı bilgilendiririm teşekkür ederim şimdiden

saçmalamayın Allah aşkına !
ne demek estetiğe karşı olmayan birinin bu ameliyata karşı olması çok saçma? arkadaş kompleks yaratacak türden, eksiklik olarak görülen yani en anlaşılır şekliyle normal dışı olarak kabul edilen durumlarda karşı olmadığını söylemiş. ben de estetiğe karşı değilim, cesaret edebilirsem düşünüyorum göğüslerim yok denecek kadar küçük. yani bu normal dışı bir durum. ama göz rengini değiştirmek nedir ? Micheal Jacson'ın ten rengini değiştirmekten farkı yok benim için. yapmayın gözünüzü seveyim. gidin özel lensler var kişiye özel sipariş üzerine yapılıyor, örnek Rihanna'nın gözleri. onlardan yaptırın. 12bin tlden bahsediyorsunuz bir de. üstelik denenmemiş, bir ilk olduğunu yazmışsınız.kobay gibi o ameliyata girecek cesaretiniz var, yani kör olmak pahasına mavi gözlü olmak! pes valla şaka gibi !

böyle durumlar için çok normal bu arkadaşımıza bi lafım yok. ama güzellik uğruna, durup dururken bu riski alır mıydı bu arkadaşımız bi sorun? ben bu kadarını çok abartı buluyorum kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.
benim 1 gözüm kahve diğeri mavi. öbürünü de mavi yaptırmak istiyorum böyle rahatsız ediyor beni. iletişim bilgilerini yollar mısın

lazer epilasyon kivaminda bi yayginlasma gostersinde bakariz simdik mavi gozlu daha cirkin olursam kahveye donecek baska bir 12 binliram daha yok:)

saçmalamayın Allah aşkına !
ne demek estetiğe karşı olmayan birinin bu ameliyata karşı olması çok saçma? arkadaş kompleks yaratacak türden, eksiklik olarak görülen yani en anlaşılır şekliyle normal dışı olarak kabul edilen durumlarda karşı olmadığını söylemiş. ben de estetiğe karşı değilim, cesaret edebilirsem düşünüyorum göğüslerim yok denecek kadar küçük. yani bu normal dışı bir durum. ama göz rengini değiştirmek nedir ? Micheal Jacson'ın ten rengini değiştirmekten farkı yok benim için. yapmayın gözünüzü seveyim. gidin özel lensler var kişiye özel sipariş üzerine yapılıyor, örnek Rihanna'nın gözleri. onlardan yaptırın. 12bin tlden bahsediyorsunuz bir de. üstelik denenmemiş, bir ilk olduğunu yazmışsınız.kobay gibi o ameliyata girecek cesaretiniz var, yani kör olmak pahasına mavi gözlü olmak! pes valla şaka gibi !

Sağlık bakanlığından onay almış bir uygulama.Lazer epilasyon ne kadar zararlıysa bu da ancak o kadar zararlı.

Kimseye zorla olun,olmayın dediğim yok benim.İlgilenenler için bilgi veriyorum sadece.Bu nasıl bir agresifliktir ben onu anlayamadım.

Senin göğüslerini büyütme amacın ne?Kendini daha güzel hissedip,psikolojik açıdan mutlu olmak.Buradaki diğer arkadaşların da durumu bu.Bundan 70 sene filan öncesinde silikon henüz yaygınlaşmamışken senin göğüslerine silikon taktırman da eminim bu denli şaşkınlık ve agresiflikle karşılanırdı.Hem silikondan bile daha zararsız bir uygulama bu.Silikonla resmen dokunun içine yabancı bir madde yerleştiriliyor,göğüs kanseri riskini arttırıyor.

Lensler de bu ameliyattan daha zararlı,lens gözün hava almasını önlüyor,korneayı çiziyor.

Ve zaten her gözde mavi pigment bulunmakta,mavi gözlü olmak zaten irisin mutasyona uğraması sonucu gerçekleşen bir şeydi.İlk insanlar kahve gözlüydü zaten yeryüzünde o yüzden en yaygın renk kahverengi.

Micheal Jacson ile ilgili verdiğin örnekse konu ile alakasız.Adam ten rengini değiştirdi diye ölmedi,sadece o ten rengi kendisine yakışmadı.Oysa renkli lens kullanan insan kendisine mavi göz renginin yakışıp yakışmayacağını anlayabilir.

Lütfen araştırmadan,bilmeden eleştiride bulunmayın.Bir şey söyleyecekseniz sağlam kanıtlarla gelin,insanların aklını bulandırmayın.

böyle durumlar için çok normal bu arkadaşımıza bi lafım yok. ama güzellik uğruna, durup dururken bu riski alır mıydı bu arkadaşımız bi sorun? ben bu kadarını çok abartı buluyorum kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.

Bu tarz yorumları anlıyorum,tabi ki herkesin fikri başkadır.
Sözüm sana değil ama lütfen diğer arkadaşlar bu ameliyatı araştırmadan,göz yapısı ve genetikle ilgili bir şeyler bilmeden atıp tutmasınlar...

Gerçekten bu ameliyatın bir zararı varsa,kanıtlarla desteklesinler.

Ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama çok araştırdım,ailemde tıpla ilgilenen çok insan da var onların da görüşlerini aldım bir zararı yok anladığım kadarıyla.Ama zararlı,kör eder vs gibi şeyler söyleyen arkadaşlar lütfen destekli konuşun.

Burası bir derdim var topiği vs şeklinde bir topic değil.Kimse hariçten gazel okumasın çünkü sağlıkla ilgili,tıpla ilgili bir konu bu.

burada konu başlığıyla ilgili ne şekilde yorum yapılacağıyla ilgili bir kısıtlama yapamazsınız ne haddinize? burasi bir nevi tartışma plarformu siz bildiğiniz bir seyi paylaşırsınız isteyen de bununla iligili istediği yorumu yapar. sizin paylaşımınızdan memnun kalan insanları zaten benim yorumum etkileyemez herkes yine bildiğini okur. kanıtlarla gelin demişsiniz hani sizin kanıtınızı göremedim ben? böyle bir uygulama başlayacakmış var mı yaptıran? micheal jackson orneğinde de ben o sebeple öldüğünü söylemedim ki, BERBAT göründüğünü söyledim. siyahken kimse ona siyah diye tuhaf tuhaf bakmıyordur, tıpkı kahverengi gözlü bi kadına da tuhaf tuhaf bakmadığımız gibi. ama ne oldu o ameliyattan sonra? ucubeye dönüştü. tabii ki denenmemiş bi sey belki çok güzel sonuçlar doğurur ama 12binden bahsediyoruz burda siz nasıl o ameliyattan bahsedip bilgilendirmişseniz ben de o fiyatın çok çok altında özel lensler olduğunu söyledim. belki bilmeyen birileri vardır dimi? ayrıca benim yaptırmayı düşündüğüm silikon ameliyatıyla ilgili söylediklerimi de çok yanlış anlamışsınız, NORMAL DIŞI DURUM büyük yazınca daha etkili olur belki. bi kadının yaradılışında mutlaka bi göğüs formu vardır dimi? kadın slüeti çizerken, kadını tanımlarken olmazsa olmazdır bu, işte o bende yok, hormonlarla alakalı ya da genetik bir eksik bu. yani ben bi yerde soyunsam aa kızın memeleri ne kadar küçük diye dikkat çekerim ama kimse aaa gözleri de elaymış demez. ben genel olarak estetik gereklilik halinde uygulanmazsa kötü sonuçlar verdiğini gördüm bugüne kadar. hepimiz güzel görünmek istiyoruz, en ilgilenmiyorum diyenimiz bile estetik operasyonları araştırmıştır eminim ama ben bu kadarının gereksiz olduğunu düşünüyorum tabi elbette herkesin kendi bedeni, kendi hayatı, kendi kararı. bunlar yalnızca benim görüşlerim. kimseyi bağlamaz.

neyse sonuç olarak ortada bi örneği olmayan bi durum için tartışmaya luzum yok. siz olun ameliyatınızı ya da olan birinin sonuçlarını burada paylaşırsınız, tekrar değerlendiririz.

:16:

Sağlık bakanlığından onay almış bir uygulama.Lazer epilasyon ne kadar zararlıysa bu da ancak o kadar zararlı.

Kimseye zorla olun,olmayın dediğim yok benim.İlgilenenler için bilgi veriyorum sadece.Bu nasıl bir agresifliktir ben onu anlayamadım.

Senin göğüslerini büyütme amacın ne?Kendini daha güzel hissedip,psikolojik açıdan mutlu olmak.Buradaki diğer arkadaşların da durumu bu.Bundan 70 sene filan öncesinde silikon henüz yaygınlaşmamışken senin göğüslerine silikon taktırman da eminim bu denli şaşkınlık ve agresiflikle karşılanırdı.Hem silikondan bile daha zararsız bir uygulama bu.Silikonla resmen dokunun içine yabancı bir madde yerleştiriliyor,göğüs kanseri riskini arttırıyor.

Lensler de bu ameliyattan daha zararlı,lens gözün hava almasını önlüyor,korneayı çiziyor.

Ve zaten her gözde mavi pigment bulunmakta,mavi gözlü olmak zaten irisin mutasyona uğraması sonucu gerçekleşen bir şeydi.İlk insanlar kahve gözlüydü zaten yeryüzünde o yüzden en yaygın renk kahverengi.

Micheal Jacson ile ilgili verdiğin örnekse konu ile alakasız.Adam ten rengini değiştirdi diye ölmedi,sadece o ten rengi kendisine yakışmadı.Oysa renkli lens kullanan insan kendisine mavi göz renginin yakışıp yakışmayacağını anlayabilir.

Lütfen araştırmadan,bilmeden eleştiride bulunmayın.Bir şey söyleyecekseniz sağlam kanıtlarla gelin,insanların aklını bulandırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıda pahalıymış :)) Desene mavi gözünde değeri kalmayacak isteyen yaptıracak :) Korkarım ben ya göz hassas bir organ ,insan yapımı sonuçta ilerde komplikasyonlar çıkabilir ,burun yaptırırken bile memnun kalmadığımız oluyor göz çok hassas ...

Evet gerçek canım mail olarak atayım sana doktorun iletişim bilgilerini

Adresi yazmışsın tşk canım..Ama ben o siteye ve sitenin doktoruna yazmıştım cevap alamadım..sitede belli bir adres de vermemişler.telefonlara cevap veriyorlar mı acaba?bugün pazar yarın arayacağım..özel mesaj hakkım yok onedenle buraya yazdım...yeni bir şey öğrenirsen bana yazar mısın?ben ciddi olarak yapmayı planlıyorum..çok tşkler..iyi günler..

melise kesinlikle katılıyorum çünkü silikon araştırmaları son yıllara dayanıyor doktorlar bile risk alıyorsunuz bundan emin olun diyor. bende doktorum bi çok arkadaşımla bu durumu tartıştım. neticede yabancı bi madde cildi yaşlandırdığı bile konuşuluyor çünkü vücut onu yabacı olarak algılıyor. henüz vücuda birebir uyumlu protez yok.benimde göğüslerim yok denecek kadar az fakat bu yüzden cesaret edemedim.çünkü az da olsa lenf kanserini arttırdığına dair bilgiler var.sayısız makale okudum.ingilizce ve türkçe.böyle bir riski almakla göz rengi değişmek aynı derecede riskli. göz rengini değişmeyi tamamen onaylamıyorum tabiki ama sen nasıl dolgun göğüslü olmayı çok istiyorsan diğer insanlarında mavi gözlü olmayı istemesi çok normal.riskse ikisinde de risk var.belki göz rengi değiştirmek sana göre daha gereksiz olabilir fakat herkes seninle aynı düşünmeye bilir. herkesin takıntısı olduğu konular farklıdır.

Back
X