• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

bence göze uygun özel lens yaptırmakla, silikon aynı değerde sayılabilir, ikisinde de orjinale yakın bi görüntü yakalanmaya calısıyor birinde inplant

diperinde lens. ama bu renk değiştirme memeyi komple kesip yeni meme yapmak kadar ciddi bi durum, ''bana göre''. ve tekrar söylüyorum meme

büyütme ameliyatıyla bu kıyaslanamaz birinde bi kusuru gideriyorsun. bu kusur değil lükse girer.

bakın kızlar çok asabi biri gibi algılanmak istemiyorum, yazı diliyle kendini ifade etmek zor. ben tabii ki estetiğe karşı değilim, bu durum bana fazla

abartı geldi, hiç denenmemiş bi sey ve bi sürü arkadaşımızı çok istekli görünce onların adına endişelendim ve kişiye özel yapılan lensleri önerdim.

yani düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor bu ameliyatı, ne derlerse desinler bana çok riskli geliyor. umarım dediğiniz kadar (lazer epilasyon

kadar) kolay bi operasyondur. ama önemli olan ameliyatın nasıl geçtiğinden çok, sonucu. umarım elde edilen sonucun gercek gözden hiçbir

farkı yoktur. bu kadar iddiaya ve lensi yapay bulup reddetmenin karşılığında birebir aynı olması gerekiyor. büyük bir merakla bekliyorum ilk

denemelerin sonuçlarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
burada konu başlığıyla ilgili ne şekilde yorum yapılacağıyla ilgili bir kısıtlama yapamazsınız ne haddinize? burasi bir nevi tartışma plarformu siz bildiğiniz bir seyi paylaşırsınız isteyen de bununla iligili istediği yorumu yapar. sizin paylaşımınızdan memnun kalan insanları zaten benim yorumum etkileyemez herkes yine bildiğini okur. kanıtlarla gelin demişsiniz hani sizin kanıtınızı göremedim ben? böyle bir uygulama başlayacakmış var mı yaptıran? micheal jackson orneğinde de ben o sebeple öldüğünü söylemedim ki, BERBAT göründüğünü söyledim. siyahken kimse ona siyah diye tuhaf tuhaf bakmıyordur, tıpkı kahverengi gözlü bi kadına da tuhaf tuhaf bakmadığımız gibi. ama ne oldu o ameliyattan sonra? ucubeye dönüştü. tabii ki denenmemiş bi sey belki çok güzel sonuçlar doğurur ama 12binden bahsediyoruz burda siz nasıl o ameliyattan bahsedip bilgilendirmişseniz ben de o fiyatın çok çok altında özel lensler olduğunu söyledim. belki bilmeyen birileri vardır dimi? ayrıca benim yaptırmayı düşündüğüm silikon ameliyatıyla ilgili söylediklerimi de çok yanlış anlamışsınız, NORMAL DIŞI DURUM büyük yazınca daha etkili olur belki. bi kadının yaradılışında mutlaka bi göğüs formu vardır dimi? kadın slüeti çizerken, kadını tanımlarken olmazsa olmazdır bu, işte o bende yok, hormonlarla alakalı ya da genetik bir eksik bu. yani ben bi yerde soyunsam aa kızın memeleri ne kadar küçük diye dikkat çekerim ama kimse aaa gözleri de elaymış demez. ben genel olarak estetik gereklilik halinde uygulanmazsa kötü sonuçlar verdiğini gördüm bugüne kadar. hepimiz güzel görünmek istiyoruz, en ilgilenmiyorum diyenimiz bile estetik operasyonları araştırmıştır eminim ama ben bu kadarının gereksiz olduğunu düşünüyorum tabi elbette herkesin kendi bedeni, kendi hayatı, kendi kararı. bunlar yalnızca benim görüşlerim. kimseyi bağlamaz.

neyse sonuç olarak ortada bi örneği olmayan bi durum için tartışmaya luzum yok. siz olun ameliyatınızı ya da olan birinin sonuçlarını burada paylaşırsınız, tekrar değerlendiririz.

:16:

Ben zaten bu ameliyatı kaç kere insanların anlayabileceği bir dille anlattım.Göze renk veren pigmentlerin yoğunluğu azalınca göz maviye dönüyor.Mavi gözlü olmanın nedeni iristeki pigmentlerin yoğun olmaması.Ki bu pigmentlerin görmeyle uzaktan yakından alakası yok.Gözün görmesini sağlayan mercek göz kaslarının içerisinde yer alırken iris gözün dış yüzeyinde bulunmakta.LAzerle verilen ışın merceğe ulaşmadığı için görme organına bir zarar vermiyor.

Pigment sadece renk maddesidir vücudumuzun her yerinde bulunur.Saçlarımızda,tenimizde,dudaklarımızda,gözlerimizde vs.Albino hastalarının gözlerindeki pigment yok denecek kadar azdır ama bu onlarda körlüğe neden olmamaktadır.

Ben daha nasıl açıklayabilirim.Buraya sitelerin linkini vermek yasak ama gidin yurtdışındaki makaleleri filan okuyun.Göz yapısıyla ilgili araştırma yapın.Kadın silueti de illa koca memeli olucak diye bir şey yok.Popüler kültürün zorlaması sonucu göğüs ölçüleri en az 90 olucak gibi hissediyor insan.Sonuç itibariyle bu tür ameliyatların hepsi zaten lüks amaçlı kendini güzel hissetme amaçlı ameliyatlar.Bunu tartışmak yanlış dünyaya bir kere geliyor insan kendisini nasıl güzel hissedicekse öyle yaşamalı.Bir daha dünyaya gelip mavi gözlü olacak halim yok şuan böyle bir ameliyat şansı varken değerlendirmeliyim.

evet silikonda zaruri değilki.demekki küçük göğüslerini beğenmiyor ,takıntı yapıyorsun.neticede ne kadar küçük olursa olsun vücuduna bir zararı yok. buda böyle birşey. sağlık için değilse herşey lükse girer aslında.çokda fark yok silikonla bu operasyon arasında.silikon takılırken narkoz alıcaksın ,çok daha kötü sonuçları doğurabilir. ama nedense bu hep görmezden geliniyor. bu konuyu tartışıp yazı kirliliği oluşturmak istemiyorum sizde kendinize göre haklısınız.her kesin kendi fikri sonuçta.:28:

Son düzenleme:
haklısınız da benim iki göz rengim farklı, benim gibi olanlar ne yapsın. sıkıldım artık sürekli bakılıp sorulmasından.. lens sorun nereye kadar ikisini eşitleyeceğim ki:44::ssz:

böyle durumlar için çok normal bu arkadaşımıza bi lafım yok. ama güzellik uğruna, durup dururken bu riski alır mıydı bu arkadaşımız bi sorun? ben bu kadarını çok abartı buluyorum kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.

:) ah bu insanlık.. ünlü bi yıldız vardı gözleri benimki gibi o yıldız olmuş ama ben,ben rahatsız oluyorum işte .keşke ikiside kahve olsaydı da böyle olmasaydı. herkes gözüme odaklanıyor birşey var gibi. saçma sapan şakalar yapılıyor, yok sizin atalarda van kedisi var diye . o yüzden mavi olsa bile yaptıracağım.

Sonuçlara baktım .....iyi görünmüyor çoğu için.....esmerseniz smokey gray olabilir.....ama güzel olmak göz rengiyle olacak iş değil

bende estetiğe karşı olmayanlardanım
burnumu yaptırdım
dişlerime tel taktırdım
lenste kullanıyorum sık olmasada ama bana göz ameliyatı oldukça riskli geliyor sonuçta gözümüz hayata açılan bir pencere...
tabiki her organımız kıymetli ama lenslerin bile binbir çeşidi var her markaya göre renk çeşitleri kimine yakışıyor kimine yakışmıyor bunu göze göre rengi nasıl ayarlayacaklar ki...
tutki biraz mavi ton biraz yeşil hatta gri ton katıldı kişinin isteğine göre diyelim bu yine de yakışmayabilir.
pc de oldu denendi diyelim riski çok fazla gibi geliyor bunun yerine çeşit çeşit lens alıp kullanmak daha mantıklı gibi ben güvenemem hiç bi şekilde hem riskine hemde bana yakışmazsa diye düşünür dururum olayın maddiyatına girmiyorum bile...geri dönüşü yok deniliyor sonuçta pişmanlık çok kötü olur ama en azından bi burun ameliyatının bile bir geri dönüşü var değil mi onunla kıyaslamanızıda anlamıyorum
ayrıca renkli göz hakkında bir yerde okumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama genetik bozukluktan olduğunu öğrenmiştim o zamandan beri renkli gözden soğudum belki komik ama :ssz:

haklısınız da benim iki göz rengim farklı, benim gibi olanlar ne yapsın. sıkıldım artık sürekli bakılıp sorulmasından.. lens sorun nereye kadar ikisini eşitleyeceğim ki:44::ssz:

Mila Kulis de bu ameliyatı yaptırmış diye okudum yabancı forumlardan.Ne kadar doğru bilemem sizler de araştırın sana doktorun iletişim bilgilerini vermiştim sanırım vermediklerim bana mail atıp sorabilirler.

Mila Kulisin de bir gözü mavi diğeri ela renkliydi şuan da ikisi de mavi bu lazer ameliyatını yaptırdığı söyleniyor.

Sonuçlara baktım .....iyi görünmüyor çoğu için.....esmerseniz smokey gray olabilir.....ama güzel olmak göz rengiyle olacak iş değil

Yakışıp yakışmayacağı renkli lenslerle anlaşılabilir ben yıllardır hareli gri kullanıyorum insanların çoğu kendi göz rengim olduğunu sanıyor hatta kendi gözü renkli olan insanlar bile.Lensin yakıştığını düşünüyorum o yüzden bu ameliyatı istiyorum.

Ama gerçekten bazılarına gitmeyebilir geri dönüşü de olmayan bir ameliyat o yüzden lens takıp yakışıp yakışmayacağını öğrenmeli herkes..

Melis560 cığım 100 mesajı doldurmadığım için yazamıyorum kusura bakma bi araştırııyım bakalım yalnız 12 bin de az para değil

Mila Kulis de bu ameliyatı yaptırmış diye okudum yabancı forumlardan.Ne kadar doğru bilemem sizler de araştırın sana doktorun iletişim bilgilerini vermiştim sanırım vermediklerim bana mail atıp sorabilirler.

Mila Kulisin de bir gözü mavi diğeri ela renkliydi şuan da ikisi de mavi bu lazer ameliyatını yaptırdığı söyleniyor.

sen doktorla konuştun mu hiç ? bilgi verdi mi sana? benim tek gözüm neticesinde fiyatta bi değişme olur mu acaba :44:

brightocular yöntemini deneyenlerden gördüklerimden bahsediyorum...esmer tene o derece canlı mavi hiç olmamış...bu yöntemin zararlarını anlatsana gerçekten merak ettim...çünkü geri dônüşù var daha mantıklı gibiydi ..........ama lazerde irisin etrafındaki o kanalların tahrip olduğunu bir düşünsene Allah korusun o göz gider

brightocular yöntemini deneyenlerden gördüklerimden bahsediyorum...esmer tene o derece canlı mavi hiç olmamış...bu yöntemin zararlarını anlatsana gerçekten merak ettim...çünkü geri dônüşù var daha mantıklı gibiydi ..........ama lazerde irisin etrafındaki o kanalların tahrip olduğunu bir düşünsene Allah korusun o göz gider

haklısınız.gözlerim aynı renk olsa asla düşünmem bende:44:. özel durumu olmayanlar düşünmemeli bence. ne kadar lazer sağlık alanında çok kullanılsa da iki gözü birden riske atmak bilemiyorum.. ben bile tedirginim bir göz olduğu halde.

Ay ben gözle oynamaya korkarım şu diğer yöntemin videolarını izledim içim almadı yeminle .Lazerlede olsa göz çok hassas ve tehlikeli bir bölge değil mi arkadaşım ya iyi bi cesaret. Ben meme ameliyatı olucam ay sonu hergün sakinleştirici alıyorum. Çocuklarım olmadan önce hiç düşünmedim olmayı ama emzirmeler 2 beden küçültüp doku kaybı yarattı .bu durumdan kaynaklı yaptırıyorum mesela. Nasıl bu kadar cesaretlisiniz ben kadınların yüzde sekseninin yapıldığı bu ameliyatta bile elli tane vesvese kurdum ameliyat masasında kalırsam anesteziden uyanamazsama iltihap kapıp kapsül oluşumuna kadar. Olmaz olmaz ya beni bulursa diyorum senin aklına hiç gelmiyor mu ya aksi beklenmeyen bi durum gelişir kör olursam diye. :14:

Ay ben gözle oynamaya korkarım şu diğer yöntemin videolarını izledim içim almadı yeminle .Lazerlede olsa göz çok hassas ve tehlikeli bir bölge değil mi arkadaşım ya iyi bi cesaret. Ben meme ameliyatı olucam ay sonu hergün sakinleştirici alıyorum. Çocuklarım olmadan önce hiç düşünmedim olmayı ama emzirmeler 2 beden küçültüp doku kaybı yarattı .bu durumdan kaynaklı yaptırıyorum mesela. Nasıl bu kadar cesaretlisiniz ben kadınların yüzde sekseninin yapıldığı bu ameliyatta bile elli tane vesvese kurdum ameliyat masasında kalırsam anesteziden uyanamazsama iltihap kapıp kapsül oluşumuna kadar. Olmaz olmaz ya beni bulursa diyorum senin aklına hiç gelmiyor mu ya aksi beklenmeyen bi durum gelişir kör olursam diye. :14:

Meme ameliyatından daha zararsız bu bahsettiğim ameliyat bence.Cesaretinizi kırmak istemem ama meme ameliyatında göğüs içerisine silikon yerleştiriliyor.Silikon yabancı bir madde dokulara zarar verip onları kansere çevirme ihtimali yüksek.

Brightocular yönteminde göz bebeğinin üzerine kalıcı bir lens yerleştiriliyor.İnsan o lensle uyuyor,duşa giriyor,denize giriyor.O lens gözyaşlarıyla mikroplardan arınamıyor.İris de hava almadığı için bir süre sonra enfeksiyon kapmaya başlıyor.Zamanla o enfeksiyon tüm göze yayılıp gözü kör ediyor.

Estetik operasyonlarda eğer vücuda yabancı bir cisim ilave edilirse bilinki o operasyon zararlıdır.Vücut yabancı cisimlere karşı her zaman reaksiyon gösterir.

Lazer irisin etrafındaki kanalları tahrip edemez,sadece pigment yoğunluğunu azaltabilecek kadar gücü var.Pigment yoğunluğunu azaltmak öyle korkunç bir işlem değil.Her yaz zaten güneş ışınları pigment yoğunluğumuzu değiştiriyor.Dediğin gibi olsaydı bronzlaştıktan sonra hepimiz ölürdük...

Back
X