Renkli Gzl Erkek mi, Kahverengi Gzl Erkek mi?

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
kimi yeşile kimi maviye kimi de siyaha hayran siz hangisine hayransınız?

BENCE KİMİ SEVİYOSAN ONUNKİ GÜZELLL :kedi:

Son düzenleme:
benim sevdiceğim yeşil gozluzemuszemuscokta yakısıyo ona

illaki kara kaşlı illaki kara gözlü... onun o karanlık gözlerinde kaybolup gidiyorum bennnn

benim aşkım mavi gözlü bayılıyorum deniz gibi uçsuz bucaksız baktıkça bakıyorum doyamıyorum kendiside kara kaşlı siyah saçlı buğday tenli öyle sarışın mavi gözlü değildir bebeğimin gözlerine bitiyorum

Ela gözlü olsun benim olsun:)
Sevdiceğimin gözlerinin rengi içinde kaybolurum ben onun o güzel gözlerinin
:asigim:

kahve...kendi erkeğimde renkli göz sevmem...
yeşil bir erkeğe yakışır... o da babama... babamın yeşili tektir... dünyanın en güzel su yeşili'dir..

gözü şu renk olsun bu renk olsun diye düşünmedim hiç bitanemin gözleri kahverengi ve ben ona bayılırıyorum...
Gönül Güzeli Sevmez Sevdiğini Güzel Bulur.

kesinlikle renkli göz takıntısı bı ınsanım bgne kadar hep renkli gözlü oldu erkek arkadaslarım.bebisim de yesil gözlü:) yesiiil yesiil senin yeşil gozleriiiin diyesim geldi:))

insanına göre değişir eğer çok erkeksi hatları varsa kahverengi ve çok aşırı koyu yeşil çok karizma oluo bebek yüzlüysede açık renkler güzel oluo ama istisnalar oluyo tbi bu bi genelleme

ay ben de bi anormallik mi var oldum bittim hiç karşımdaki insanın kaşına gözüne bakmam :))) ne konuşuyo boş mu dolu mu ona bakarım.dolu konuşuyosa bana güzel gelir kaşı gözü.boş konuşuyosa gözümde iyice çirkinleşir.:)))

ben nurgül yesilcayin ve sibel canin göz rengini cok begeniyorum.. keske diyorum benimde gözlerim renkli olsaydii.. :sinifsinif:
bi erkektede renkli göz hosuma gider ama mavi degil.. olursa ela olsun.. opuyorumnanaktan cok isterdim nisanlimin ela gözlü esmer olmasini :asigim:
ama benimkisi karagözlü :1rolleyes: O benim ZeytinGözLüm :kedi::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…