Renkli jean meraklıları;)

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
909
49
318
Özlellikle bu sene renkli jeanlr çok dikkatimi çekmeye başladı. Fakat her yerde bulunmuyor. Bilgileri olanlar paylaşırsa sevinirim. Nasıl kombne edilebilir vs.. önerileri bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım internetten şöyle bir arattım baktım bir sitede oldukça renkl bir bayan arkadaş fotoğraflarını paylaşmış. ben de yüzünü mozaikleyip burda sana göstereyim dedim. kendince gayet hoş kombinler yaratmış takdir ettim. baktıkça içim açıldı :82:

Zara'nın koleksiyonunda mevcut diye biliyorum....:26: fiyatları 80tl..sitesinde var ordan bakabilirsin..

Son düzenleme:
canım az önce trendyol'da gezinirken -Quzu- kampanyasında denk geldim bu tarz pantolonlara..ama pembesi bitmiş turkuaz kalmış fiyatı 39.90 haberin olsun...

zaraya 80 tl baymak istemeyenler(istanbul'da yasayanlar ya da tatil için gideceklere söylüyorum) kadıköy çilek sokakta 25 tl lacivertten turuncu pembe sarı bebek yesiline kadar her renk mevcut

seda değilmi bu :82: morunu bulamiyorsaniz sizde seda gibi, butikçiden alisveris yapan bir arkdstan siparis verebilirsiniz tüm illere kargoyla gönderiyor. 25 tlye aliyormus soyledigine göre müsterilere 32 tl yolluyor

seda değilmi bu :82: morunu bulamiyorsaniz sizde seda gibi, butikçiden alisveris yapan bir arkdstan siparis verebilirsiniz tüm illere kargoyla gönderiyor. 25 tlye aliyormus soyledigine göre müsterilere 32 tl yolluyor

evet rococosh seda ben pembesini bulamıyorum yaa nasıl kime siparis verebilirim :44:

evet rococosh seda ben pembesini bulamıyorum yaa nasıl kime siparis verebilirim :44:

her renkte jean varmis bu arkadasta ama darpaca degilmis, pacasini istege göre terzi parasi ödemenize gerek kalmadan yaptiriyormus.
özel mesaj aticam sana mail kutusu açılırsa benim, sorun var da...

her renkte jean varmis bu arkadasta ama darpaca degilmis, pacasini istege göre terzi parasi ödemenize gerek kalmadan yaptiriyormus.
özel mesaj aticam sana mail kutusu açılırsa benim, sorun var da...

bu arkadas dediğin seda olsa gerek yanlıs anlamadım dimi ama ben o arkadastan değil butikten siparis etmeyi düsünüyodum :44: yani sıfır 2.el olmayan öyle bise yok mu :44:

bu arkadas dediğin seda olsa gerek yanlıs anlamadım dimi ama ben o arkadastan değil butikten siparis etmeyi düsünüyodum :44: yani sıfır 2.el olmayan öyle bise yok mu :44:

hayır, pantolonlar ikinci el kullanılmış değil. sıfır butikçiden alıp size gönderiyor. bu kişi sedaya da alıp göndermiş

ptt ile havale yapıyorsun, kapıda ödemeli göndericek kiz nerdeyse baya sipariş alıyormuş ama para olmadan pantolonu nasil alıp göndereyim diyor, o da hakli...

evet :S ptt ile kapıda ödemeyle çok alısveris yaptım ama ben ona para göndersem o bana alsa göndersee. ne bilim yani en mantıklısı bu

benim söylediklerim ketenmiş, giydikçe bollaşır. zaten her mevsimde giyemezsin yazlik ince. kot daha iyi ama şu da var. renkli kotlar, ketenler kadar koyu ve canli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…