Saç Rengi ve Saç Boyama Renkli saç

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar şimdi saçlarımın uçlarını açtırıcam. Renkli boyamak istiyorum ama bir renk değil iki renk olsun istiyorum sizce nasıl yapmalıyım. Bu arada saçlarım kısa omzuma kadar geliyor anca çenemden itibaren açtırıcam.
Renklerin biri yeşil olsun istiyorum diğeri mor olabilir henüz karar vermedim ama kuaförde uçlarını açtırdıktan sonra kendim boyayacağım. Fakat iki rengi nasıl uygularım bilemedim bir bukle yeşil bir bukle mor kötü mü olur ya da daha fazla açtırıp it bir renk alta bir renk mi yapmalıyım. Ve başka hangi renk olabilir öneriniz var mı acaba? Komple kuaföre yaptırsam ne kadar tutar ve de?

Mor ve yeşil pek uyumlu renkler gibi durmuyor ama tabi ki zevkinize kalmış.
Bence netten biraz iki saç rengi örneklerine bakıp fikir edinebilirsiniz.

Mor ve yeşil pek uyumlu renkler gibi durmuyor ama tabi ki zevkinize kalmış.
Bence netten biraz iki saç rengi örneklerine bakıp fikir edinebilirsiniz.
İnternetten baktım ama iki renk için uygun bulamadım hiç. Yani var ama benim saçım kısa olduğu için ona göre bişey bulamadım Başka öneriniz var mı peki renk olarak?

sadece on kısımda bır tutam mor belkı
ama hem yesıl hem mor olursa goruntu baska bırsey olur hanı guzel olmakla rüküş olmak arasında ınce bır cızgı varya ... oyuzden tavsıye etmem .

sadece on kısımda bır tutam mor belkı
ama hem yesıl hem mor olursa goruntu baska bırsey olur hanı guzel olmakla rüküş olmak arasında ınce bır cızgı varya ... oyuzden tavsıye etmem .
Peki şöyle birşey nasıl sizce
Pembe ve yeşille böyle yapsam

Eklentiler

• images.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 109
boyle bırsey mı tercıh etsenız acaba

Ama saçlarım kısa benim birde daha yoğun istiyorum
sımdı şey gıbı dusundum ben
bır kardesım varmıs gelmıs bana demıskı ben saclarımı boyle yapıcam
cok radıkal bırkac renk
derım kı bır kere sac boyandı mı asla ama asla eskısı gıbı olmaz
bırde hele ogrencıyken daha da dıkkatlı ol derım
mesela organızasyoncu ne bıleyım animatör sahne sanatları gıbı bır alanda degılsek
gonlunuz olsun dıye gercekden ıncecık bır tutamda ıncecık onerırım o gosterdıgım resımdekı gıbı kısa sactada olur farketmez
bır kere oyle bır degısımde pısmanlık duyarsanız sacı eskı halıne getırmek cok zor
benı yanlıs anlamayın lutfen :)

Ya teşekkür ederim yorum yapıp ilgilendiğiniz için :)
Benimde küçük kardeş gibi ya banane ben istiyorum diyesim geldi hahay
Şaka bir yana haklısınız en azından tek bir renk yapayım en iyisi tabi diplerine dokunmayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…