Renklibirkelebeğin Diyet Günlüğü

renklibirkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
632
178
323
Kayseri
Herkese merhaba öncelikle.
Yaklaşık bir aydır diyetle olan savaşımı en sonunda günlüğe dökerek beyaz bayrak çektim kendisine

Velhasıl 1,64 boyunda ve 63 kiloyum şuan itibariyle.26Yaşındayım ve bekarım.Hernekadar elim yüzüm düzgün olsada karnımda bi can simidiyle gezmek,biyere kadar idare edebiliyosun

Malum yaz aylarının yaklaşması ve sülün gibi kızların ortaya çıkmasına ramak kaldı,bu durum beni yeterince rahatsız ederken pazartesi itibariyle kelebek diyetime başlıyorum

Pazartesine kadarda yediklerimi yazıcam ki bundan bi kaç ay sonra ne kadar öküz olduğumu görebileyim

İki hafta öncesine kadar elma ve patates diyetlerini yaptım kısa zaman için mantıklı diyetler ama bi hafta kendimi koyverdim ve hooop can simidim yine ortaya çıkıverdi.Malum aramızdaki duygusal bağdan dolayı benden ayırlmak istemiyor

Öyle kısa süreli bi diyetten ziyade uzun sürede kalıcı kilo vermeyi düşünüyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım...

hedefim 3 ayda 55 olmak.

Hadi bakalım günlük kardeş

sevgili günlük bu diyet denen illeti 4 gün aldatmaya karar verdim.pazartesi fazlasıyla sadık bi sevgili olum ona bağlı kalıcam.

bu sebepten sabah bi poğaça hüplettim işe gelince,öğlende bi tavuk döneri yuvarladım arada birde çikolata kaçamağım olmadı değil

ama dedim ya hep onlar beni baştan çıkarıyor benm bi sucum yok :26::26:

eh akşam yemeğindede allah ne verdiyse yerim artık onlarıda sabah sana anlatcam günlükcüğüm...şimdilik aranızdan ayrılıyorum iş beni bekler

hayırlı olsn canım ah bende kılo vermeye calısanlardanım sıkı dıyet spor bol su ayda bes kılo gıttı ama ay daha yırmı kılo var ben napayım sen hemen verırsn o 8kıloyu sekerm

mrb sevgili günlük

dün akşam çorba ve pırasa yemeği yedim..Bugün orucum o yüzden kahvaltı yok akşamda çorba falan geçiştiriyim diyorum.

Hadi bakalım zor geçen bi gecenin ardından
Hayırlı bi gün olsun

mrb sevgili günlük

dün malum ooruçtum akşam iş yerinde çabuk çorba içtim sonra dersaneye gittim çay içtim
evdede et sote turşu yedim beyaz ekmek yedim kepekli kalmamıstı evde...son günlerim pazartesi bunların hepsini rüyamda görcem

bugünde orucum akşam yediklerimide yarın yazarım muck muck günlükcüğümmmm

yine başlıyamadım offfffffffffffffffffff

Panik yapma canım.
Bende önceden pazartesi başlardım rejime ama pazartesiye kadar da ne bulursam yerdim
Gün ortasında bile olsa başlayabiliriz bunu unutma.
Mesela benim artık yaptığım diyetten çıktı, dikkat etmeye ve sağlıklı beslenmeye döndü.
Diyeli yemeği çok abarttım gün ortasında, hemen u dönüşü yapıyorum yani yemeyi kesiyorum böylelikle diyet fazla zarar görmüyor.
Mehmet Öz'ün bir kitabında okumuştum u dönüşünü ve çok işime yaradı inan.

Başaracaksın buna eminim:)

ah canım sağol ya ama çok sinirim bozuluyor yani bakıyorum topiklerde 20-30 kilo veren insanlar var benim vereceğim topu topu 8-10kilo ama yok yani bir türlü başlıyamıyorum...ya bende listelere çok bağlı kalamıyorum ama akşamları eve geç gidince yemek yiyorum bundan vazgeçmem gerek ama olmuyo nisan 17de kuzenimin düğünü var ve o zamana kadar kendimi toplamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…