Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Renksiz kına varmış duyan yada uygulayan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

emel825

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
450
436
323
kızlar saçlarımı boyamıştım ama şimdi kendi rengine çevirdim uzatıyorum ancak boayın tahribi yeni çıkıyor boyamadıkça sertleşti saçlarım. renksiz kına diye bir şey varmış boyanın zararlarını ilk kullanımdan itibaren yok ediyormuş evde yapılan daha makbulmüş bilen kullannan var mı ?:59:

kızlar saçlarımı boyamıştım ama şimdi kendi rengine çevirdim uzatıyorum ancak boayın tahribi yeni çıkıyor boyamadıkça sertleşti saçlarım. renksiz kına diye bir şey varmış boyanın zararlarını ilk kullanımdan itibaren yok ediyormuş evde yapılan daha makbulmüş bilen kullannan var mı ?:59:

inan hiç duymadım canım...ama çok güzel bir şeymişmiş...

evet bende gülben ergenin programında duydum ama tam olarak tarifini alamadım evde yapılanın duyduguma göre hazırı da satılıyomuş

Ben yillara&yaslara evvel kullanmistim, cok guzel bir parlaklik ve yumusaklik veryordu saçacak ayrica sacin renginide bozmuyordu. Hazir kina seti isimli kutularda satilirdi simdi yine ariyorum ama bulabilmis degilim, acaba piyasadanmi kalkti..

arkadaşlar ben renksiz kına buldum.hindistandan bir arkadaş getirdi süper bişey saçtaki kırılmalar kepeklenmelere birebir. inanın saçlarım muhteşem görünüyor. gerçekten renksiz kına hindistanda bir kına çiçeğinden elde ediliyormuş orjınali renksiz. isteyen arkadaşlar olursa yollarım.

arkadaşlar ben renksiz kına buldum.hindistandan bir arkadaş getirdi süper bişey saçtaki kırılmalar kepeklenmelere birebir. inanın saçlarım muhteşem görünüyor. gerçekten renksiz kına hindistanda bir kına çiçeğinden elde ediliyormuş orjınali renksiz. isteyen arkadaşlar olursa yollarım.

selam cnm sen nsl kullaniorsun bu kinayi?

dün aktara sordum bilmediğini söyledi onun hani ellere yakılan yeşil bildiğimiz kınayla yapdıkları anlattı o sırada bi bayan kına isdemeye geldi çok memnun kaldım alıyım gene diyince bayana döndüm dedim ne amaçlı o boya olarak kullandığını söyledi saçıda aynı çikolata kahve rengydi yani güzel duruyordu bakım amaçlı diye bayanada sordum bunu aynen sürün 10 15 dk bekletin dedi bu zaman aşılırsa renk vermeye başlar ve boya tutmaz artık kına yapılmış olur artık saça dedi zaten ilk etapda bakım yapıp sonrada renk verirmiş kınalar mantıklı geldi çok açık renk saçlarda riskli olabilir benim saçım zaten çikolata kahve rengi mantıklı geldi kumraldan koyuya giden saçlarda bi deneyin ben bir ara deniycem saçınızıda kına sabunu alın onla yıkayın üstüne sampuan yapın dedi kadında baya bi gür saç vardı o yüzden dediklerini dikkate aldım kına sabunu suan var gayet parlak ve güzel yapıyo sıra kınada:1:

Yazıp çıkmışsınız hala elinizde var mı renksiz kına?

Boyalı fakat diplerinden akları çıkmış olan saçlara nasıl olur?soğan kabuğu gibi mi yapar?bende kınaya dönmek istiyorum boya yapmak yerine cevizin yeşil kabuğu katılan kına karışımı vardı eskiden yapardım çay yağ falan koyardım ama cesaret edemiyorum saçlarım boyalı ve o yıllar önceki ak olmayan saçlara sahip değilim ne yazık ki:((

çok ilginç nerden bulabiliriz bunu hiç duymamıştım, yalnız benim saçlarım kendinden kızıl acaba bu kına benim saçıma renk verir mi, ben saçlarıma bakım amaçlı kullanmak isterim hani kına saç tellerini falan kalınlaştırır derler ya, saçlarım çok ince telli bi faydası olur mu acaba, kullanan kimse yok mu

kızlar benim saçım koyu kestane. bugüne kadar hiç boya ve kına vs. sürmedim. saçım ince telli ve yağlı. kınanın bunlara faydası olduğunu duydum, mutlu oldum:) ama doğal rengimden memnunum o yüzden korkuyordum boyamaya. rengi değişmesin istiyorum, yani renk tonu açılmasında sakınca yok ama kızıl rengi sevmiyorum o yüzden. zaten esmer olduğum için bana yakışmaz. kısacası kınaya ne katabilirim renginde fazla bi değişiklik veya kızıllık-koyuluk olmaması için??

kızlar benim saçım koyu kestane. bugüne kadar hiç boya ve kına vs. sürmedim. saçım ince telli ve yağlı. kınanın bunlara faydası olduğunu duydum, mutlu oldum:) ama doğal rengimden memnunum o yüzden korkuyordum boyamaya. rengi değişmesin istiyorum, yani renk tonu açılmasında sakınca yok ama kızıl rengi sevmiyorum o yüzden. zaten esmer olduğum için bana yakışmaz. kısacası kınaya ne katabilirim renginde fazla bi değişiklik veya kızıllık-koyuluk olmaması için??

yardımcı olabilecek kimse yok mu:)

Back
X