Yok takmayacagim yatirim amacli dusundum sadece .bugun soracagim kulpsuz daha iyi fiyat bilginiz varmi
Bende cok korkuyorum zaten bankadaydi fakat ablam savas cikacak diye korkutunca cekelim diye sikistirdi cektim ama uyuyamadim gece... Cok korktum evde bulundurmam aslinda ama alirsam kime verebilirimki guvenip...Yok hayır.
Bu arada ben de nacizane eğer ki kısa vadeli düşünmüyorsanız evde saklamamanızı önereceğim, ne olur ne olmaz.
Ama suan aciklanmadi sanirim inceledim biraz cok mantikli devlet garantili
Bende cok korkuyorum zaten bankadaydi fakat ablam savas cikacak diye korkutunca cekelim diye sikistirdi cektim ama uyuyamadim gece... Cok korktum evde bulundurmam aslinda ama alirsam kime verebilirimki guvenip...
Ama suan aciklanmadi sanirim inceledim biraz cok mantikli devlet garantili
Ne alaka ya çok paranoya yapmayınIste herkes cekiyor parasini biliyorsunuz karisik olaylar var kerkuk vs...o yuzden bilemedim
Tesekkur ederim fikir oldu banadacanım benim de çok bilgim yokta, geçen bir ekonomi programında altın almaktansa altın tahvil çok daha avantajlı demişti bi uzman ondan paylaşayım dedim
Guya savas cikacak ya ablam aklimi karistirip durdu hatta baski yapti resmen yoksa takacak degilim bir alyans takarimReşatın satıcısı da alıcısı da sınırlı, cumhuriyet ya da tam altın al. ya da gram altın al bankaların internet şubesinden. neden ille de fiziksel altın istiyorsun ki ?
Banka oneriniz varmiGereksiz paranoyalar dönmüş ortalıkta...
Elinizde yatırımlık bir mebla varsa eğer, evinizde de alarm sistemi veya kasa gibi bir saklama aracınız yoksa, direk bankaya vadeli hesaba veya altın hesaba yatırın derim.
En sağlıklısı bu.
Korktum kaybederim caldiririm diye herkes savas cikabilir diyor bankayada koyma dediler
Ablamin sacma paronayalari zaten parada ondaydi gitmis almis bile aptalOyle olsa simdiye bankalarin bosalmasi lazimdi.
uzun vade ise altından zarar etmezsiniz. uzun vadede en az 10 yıldan başlar.
1 yıl yazacaktım yanlış olmuşuzun vade 1 yılın üzeri süre için kullanılır. yanlış bilgilendirme yapmayınız.
Bir bilsem elmacim bir bilsemAblanız neyin kafasını yaşıyor kim çekiyormuş parasını? Bence bankada para olarak saklamak daha mantıklı 10bin lira evde saklanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?