Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen gitsem degistirirlermi senceYalnız ablaya dikkat (!)
Cumhuriyet altına çevirmeye bakın, yada altın hesabı derim.
Hemen gitsem degistirirlermi sence
Tabiki hele tanıdık bi kuyumcu ise burda vakit kaybetmeyin eğer değiştirmek istiyorsanız.Hemen gitsem degistirirlermi sence
Ablamin sacma paronayalari zaten parada ondaydi gitmis almis bile aptal
Sansimi deneyecegim haber veririmTabiki hele tanıdık bi kuyumcu ise burda vakit kaybetmeyin eğer değiştirmek istiyorsanız.
Yaa iste ben aptal ve beceriksizim cunku onlar hep beni yonetir boyle olmadi baski yapar oda olmadi kuserler sirt donerler surat asarlarAblaniz bu hakki kendinde nasil buluyor. Para sizin paraniz degil mi?
Ablanız neyin kafasını yaşıyor kim çekiyormuş parasını? Bence bankada para olarak saklamak daha mantıklı 10bin lira evde saklanmaz.
Cikiyorum simdi kuyumcuya sorarim tesekkur ederimAta lira lar var kulpsuz. Bi tanesi 1000 lira civari. 2.5 lugu ve 5lisi de var.
Ama evdede riskli korkuyorumtarihten örnekler alırsak ablanın düşünce yapısı çok da yanlış sayılmaz. gidişatın göstergeleri hiç hoş değil zira.
tarihten örnekler alırsak ablanın düşünce yapısı çok da yanlış sayılmaz. gidişatın göstergeleri hiç hoş değil zira.
Uzun vadeli yatırımsa altın diyoruz zaten al sat yapıcaksanız zarar edersiniz. Mesela babam bundan 10 küsur yıl önce 300 civarı almıştı cumhuriyeti şu an 1000 tl civarı.Ama o daha ucuz degilmi?100 lira kayip oluyormus
O kadar büyük bi savaş çıkacaksa evdeki reşat altın sanmıyorum ki o ablayi kurtarsın:) eve hırsız girmesi suan cok daha büyük ihtimal. Biz de eskiden evde altin para saklıyorduk ama duvara gömülü kasada dururlardi bari bi kasa alip duvara monte etsinler küçük çaplı.
piyasada gercek resat yok denecek kadar az. ata lira alin. daha fazla olur ama net olur.Arkadaslar biraz birikmisim var 2 resat alacak kadar yaklasik 10500 tl kararsiz kaldim az yer kaplasin istedim sizce zarar edermiyim