Resim atmalimiyim

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.080
158

Daha önce ki konum buydu arkadaşlar.
Bu olay olduktan sonra es kişisi beni aramadı tabi bende onu.
Bugün öğleden beri çocukların resimlerini çekip gondermemi istiyor. Bende anlaşmalı boşanmayı kabul ederse bunu yapabileceğimi söylüyorum çünkü ona olan kizginligim hiç azalmıyor. En son içip beni arayıp kufuretmişti. Israrla hiç usanmadan resim atmami istiyor. Boşanma konusuna gelince once tamam diyor sonra anlasmaliyi kabul etmiyor.
Ben kızıma söyledim ne zaman babanı özlersen onu arayabilirsin dedim. Suan cocugun oyle bir talebi yok ama babasına soyledigimde anlamiyor. Sürekli konuşacağım gorusecegim diye diretiyor. Bende size danışmak istedim

İşin doğru olan tarafın babası olarak görmek hakkı diyorum. Sonra aklıma biz oradayken cocuklari ile ilgilenecegi vakti abuk sabuk işlerle ilgilendigi aklıma geliyor. Şimdi mi cocuklarin kiymetini anladı diyorum ve insan cocuklarinin annesine kufreder mi diyorum.

Ama siz karar vermediniz mi boşanmaya .ayrılık fiziki bir durum yasal süreç ne kadar isterse sürsün ,açsın davayı geçici velayet çıkar ,hiç yüz vermeyin
Şimdi şöyle bir durum var. Eğer anlaşmalı bosansa benim taleplerimi karsilasa ben istiyorum bosanmak. Bilmiyirum yukaridaki konumu okudunuz mu burdaki uyelerin cogu maddi birikim yapmadan ayrılma dedi. Boşanma aşamasında ailem asla bana destek olmaz. Annem cocuklara bakayım sen çalış filan dedi ama o olaydan sonra ben evini birakip gitmeyecegini anladim. Simdi bu sebeplerden bosanma icin harekete gecmedim gecemedim

Çocuklarla babasının arasına girmek nasıl bişe kimi cezalandırıyorsun anlamadım ki, çok yanlış buldum ben
Ya girmiyorum 2 gün önce konuştular fakat eş denilen şahıs bana çok pis küfretti. Ve evde bi olay yaşandı anlatmistim zaten. Ben yine de kızıma konuşmak istersen konuş dedim fakat kendisi istemedi

Çocuklarınızın resmini göndermenizin çocuklarınıza hiç bir faydası yok. Göndermemenizin de hiç bir zararı yok.

O yüzden göndermeyin.

Görmek istiyorsa dava açsın, mahkemeden görüş günü kararı çıkartsın.

Anlaşmalı boşanma şartlarınız neler?
Çekişmeli açtığınızda alabileceğiniz ne olur?
Arada fark varsa, bu farkı eş kişisine bildirin.
Paşa paşa boşansın.
Eşinizle bu konuyu konuştuktan sonra, eğer çocukların masrafını göndermeye devam ediyorsa sadece fotoğraf atın. Laf dalaşına girmeyin. Göndermiyorsa, babalığı sadece fotoğraftan görmekse, engelleyin gitsin.

Size küfrettiyse küfretti. Sizde boşuyorsunuz zaten onu. Çocuğuna mı küfretmiş? Niye çocuğun resmini atmak zorunuza gidiyor anlamadım. Bizde kediler var ortada, ayrılırsak ben alırım diyorum. Kediyi görmek istese açarım evimi gelip görsün diye sizinki bir de çocuk yani.

Back
X