Resim Kursuna Gitmek İçin,,?

nurellaa

evli mutlu aşıkkk :)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
2
0
Arkadaşlar merhaba ben resim kursuna yazılıcam fakat kafamı karıştıran bi kaç soru var
1-Resim kursuna gitmek için resime yatkınmı olmak lazım?
2-Resim öğretilirse yetenek yoksa bile geliştirilebilinir birşeymi?
Resim yapmayı çok arzu ediyorum fakat hiç denemedim yardımcı olucak arkadaşlarıma şimdiden teekkürediyorum

Arkadaşlar merhaba ben resim kursuna yazılıcam fakat kafamı karıştıran bi kaç soru var
1-Resim kursuna gitmek için resime yatkınmı olmak lazım?
2-Resim öğretilirse yetenek yoksa bile geliştirilebilinir birşeymi?
Resim yapmayı çok arzu ediyorum fakat hiç denemedim yardımcı olucak arkadaşlarıma şimdiden teekkürediyorum
Merhaba canım
Ben resim kursuna gittim 7 yıl önce
Çocukluğumdan beri resimi çok severim çokta yetenekli bulurlardı resim hocalarım beni
Lise bitince kursa gittim gerçekten çok yetenekliydim birebir yapıyordum herşeyi ve öğretilen herşeyi alıyordum hemen hocalarım bile şaşırmıştı onlarla yarışıyordum çünkü kursumun 6. Ayında
Gelelim sorularına benimle birlikte kursta 6 kişiydik
Hepsi yetenekdizdi hocaların söylemi bu
Yeteneği olmayan insanlar belli bi yerden sonra verileni almazlar
Ben çocuk hikayelerine resimler yapıyordum özel portreler yapıyordum
Şuana geleyim ben Hariç 5 kişi resim öğretmeni
Ben evli ve çocuklu
Çünkü sınava girecek maddi gücüm yoktu
Sanat için sanat diyorsan yetenek!
Para için sanat diyorsan yetenek önemli değil!
Herkes resim öğretmeni olabilir!

ben hobi olarak kendimi geliştirmek için istiyorum,,çokteşekkürederrim cevapların için:)
ayrıca yetenek heryerde parlar hiçbişey için geç değil :)

resim kursuna gitmek için yatkın olmana gerek yok ve kendini belli bir seviyeye taşıyabileceğine inanıyorum ama gitmeden önce el yatkınlığı için evde kendi başına bazı çalışmalar yapmanı tavsiye ediyorum.Bu sayede kursta zorlanmaz ve daha çabuk ilerlersin.Ben karakalem kursu almıştım 4 ay boyunca, neredeyse ilk iki ayı alimin alışmasını bekledik hocamla ondan sonraki 2 ayda gelişme gösterebildim.

X