Resim

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
herkese iyi geceler konuyu şöyle kısaca özetliyeyim resimlerde ağzım yamuk çıkıyor ve nedenini anlamış değilim normal de hiçbir şey yok retrica dan falan çekincede bir şey yok fakat normal kameradan olsun resimcide çekilmiş fotolar olsun ağzım yamuk çıkıyor inanılmaz derecede kafama takmış durumdayım sizce nedeni ne olabilir.

Yamukluk vardır o zaman mutlaka .
Ya da farkında olmadan fotoğraf çekinirken yamultuyorsundur
Olmayan şeyi kamera yamultacak değil ya :KK51:

Aynadaki görüntümüz biz değiliz tam tersi biziz.Fotoğrafta gördüğümüz gercek olandır.Aynada sağınız solda solumuz sağda durur.Bu garipseme bu yüzden geliyor.

Gerçekte de hafif yamukluk var demekki.benzetmek gibi olmasın ama örnek vermek için yazıyorum.annem yüz felci geçirmişti ve normalde bişey farkedilmese de aynada ağzı yamuk durur.

aaa aynı bennn!!! ya töbe töbe felç geçirmiş gibi dudağımın sol tarafı yamuk çıkıyor öyle böyle değil yani.inceledim ettim gerçektende hafiften alt dudağımın sol kısmı üste doğru geliyor ama çok inceleyince anlaşılıyor.ama resimde bariz belli.ben de anlamış değilim resimde neden öyle ama geçenlerde eşim kendi resmini çekmesi lazımdı dediki ben çekince ağzım yamuk çıkıyor sen çek :rolleyes:sanırım selfi yapınca daha belli oluyor bu durum

ay aynı şey bende de var retricada belli olmuyo ama normal kamerada hatta ön kamerada bariz belli ve bu durum son 6 aydır falan var. nedenini anlamış değilim ama yirmilik diş problemim var ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü çok dikkatli bakınca yüzümün bi tarafı daha şiş gibi görünüyo

Farkında olmadan yamultuyorsunuz ya da gerçekten yamuk.

Benim de retricada düzgün çıkan burnum normal vesikalık fotoğraflarda hafif sağa eğimli çıkar. Cidden de öyle. Yamuk demek ki :KK51:

Yüz felci geçirmiş olabilir misiniz acaba? Rüzgardan vs olabiliyor,anlaşılmiyor sonra çıkıyor ortaya. Tabi yeni farkettiginiz biseyse.

Yamukluk vardır o zaman mutlaka .
Ya da farkında olmadan fotoğraf çekinirken yamultuyorsundur
Olmayan şeyi kamera yamultacak değil ya :KK51:

Normalde yok hiçbişey ama resimde yamuk retricadan falan çekilince yamuk değil gecen vesikalık çekilirken de kasıyorsun kendini dedi adam hadi orda kastım kendim normal de çekilirken neden yamuk çıkıyor hayretlik durum.

Bildiğim kadarıyla retrıca filan gibi uygulamalar da fotoğrafı döndürüyor. Yani fotoğraf gerçek yönüyle değil de bizim aynada kendimizı gördüğümüz, alışık olduğumuz yöne döndürülüyor uygulama tarafından. Aynadaki görüntümuze aşina olduğumuz için de bize daha güzel gibi geliyor.

Back
X