Resimdeki durum benim şuan yumurtlama döneminde oldugumu mu gösteriyor yardım eder misiniz?

Bence değil ama yakın. Yine de bugün değerlendirin yarın yine yapıp bakarsınız

durdukca netleşiyor da umutlandm
kafanı karışmak istemem ama ben bu testleri yıllarca kullandım ..hiç bi zman iki çizgi koyu olmadı benim o yüzden böyle seninki gibi çift çizgi gördüğüm günleri ve ertesi günleri değerlendirdim hep

sonuc alabildin mi peki

sonuc alabildin mi peki
9 sene boyunca uğraştım bizim sorunlarımız vardı eşimin sperm sayısı azdı 6 defa tüp bebek yaptık olmadı..doktor bırakın tedaviyi maddi manevi zorlanırsın daha fazla denemeyin demesine rağmen 1 koli yumurtlama testi alıp hergün kullanıyordum çift çizgi gördüğüm günleri hep değerlendirdim ve mucize bi şekilde doğal yoldan hamile kaldım ..bu test sayesinde bebeğimin hangi gün karnıma düştüğüne bile eminim 9 nisan 2017..hatta evde hamilelik testi yoktu adet günüm geldiğinde dur bi test yapıyım dedim ilk defa iki çizgi çok koyu çıktı .ikinci kez yumurtlama olamaz ben kesin hamileyim dedim koştum kan verdim hamileyim oğlum 4 yaşında

allah isteyen herkese nasip etsin

yaa ne güzel gerçekten mucize gibi olmus Allah bağışlasın darısı basıma bende bekliyorum

Ben sogan suyu ictim 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akinti ve cok sancili kasik agri bel agri kramp oluyo neden acaba
Yani ben doktor degilim ama bildigim kadariyla sogan suyu söktürücü gibi etki yapiyor ondan olmuş olabilir..

Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı. Çok zaman geçmiş ama hatırlıyorsunuz babada umut olursunuz

Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı. Çok zaman geçmiş ama hatırlıyorsunuz babada umut olursunuz
Esimin sperm sayisi hic bi zman 5 milyonun ustune cikmadi 1 defa ilaçlar yuzunden heralde 12 milyon olmustu ama yuzde 80i hareketsizdi 3ncu tup bebegi yaptik olmamişti..en son 6nci tup bebegi yaptigimizda 2 milyondu ve yine yuzde 90 ı yavaş hareketliydi..son tup bebekten 3 ay sonra doğal hamile kaldim bu mucize nasil oldu bilmiyorum tek bildigim hic umudumu kesmedim ve yumurta takibini hep yaptim eşimde ilaçlarini ve takviye vitaminlerini birakmadi...keciboynuzu pekmezi incir vs..duzenli bi sekilde devam ettik

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim eşimin sper ileri hareketi %35 yeterli gorunuyo. İnsAllah bi sikinti olmaz. Yani ilaçlar ise tam yaramiyo mu ? Sperm sayısı yukseliyo ama hareketsiz mi oluyor ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim eşimin sper ileri hareketi %35 yeterli gorunuyo. İnsAllah bi sikinti olmaz. Yani ilaçlar ise tam yaramiyo mu ? Sperm sayısı yukseliyo ama hareketsiz mi oluyor ?
Canim insalah kısa zamanda bebegine kavusursun..ama inan neyi bildigimi bilmiyorum normalde yani tıbba göre eşimin sperm sayisi ve hareketine göre benim tedavisiz hamile kalmam mumkun degildi o yüzden 6 defa tüp bebek yaptik hicbiri tutmadi hep kalitesiz o ýüzden dediler ..maddi ve manevi olarak çöktük ama dedigim gibi hic umudumuzu kesmedik eşim kendi doktorunun verdigi ilaca ve takviyelere devam etti bizde evde beslenmemize ve yumurtlama takibine devam ettik..dua ettik hep hangisi iyi geldi bilmiyoruz artik tek bildigim rabbim ol dedi ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…