resimler&albümler kısmına 10 günlük burnumu ekledim..

sevda89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
61
0
36
İstanbul
slm kızlar

10 günlük burnumu ekledim iyi kötü yorumlarınızı bekliyorummmeyvahedigeldismile

sevgilerhihoyyyt

doktorun kimdi? hiç morluk olmamış, çok da güzel olmuş.

Bende baktim yeni, cok guzel olmus gecmis olsun. Gule gule kullanin buyuk degisim cok hos:)

daha çook değişecek:) şimdi de şiş hali gayet sorunsuz, normal duruyor, geçmiş olsun çok..
Benim merak ettiğim bu doktorlar neden kocaman alçı takıyorlar.. küçüğüyle de oluyor yani, herkes taksa ya bu küçüklerden.. hiç rahatsız bişi değil, suratınızın tamamını kaplamadığı için de güzelce yıkayıp temizleyebiliyorsunuz

şimdiki burnun benim burnuşuma benzemiş :))
çok doğal ben beğendim..

çok doğal durmuş güle güle kullan cnmsakıncası yoksa fiyatı hakkında da bilgi verebilir misin?

çok doğal durmuş güle güle kullan cnmsakıncası yoksa fiyatı hakkında da bilgi verebilir misin?

canım özel sağlık sigortamı kullandığım içn ben yalnızca doktorumun ücretini ödedim yani hastane, ameliyat masraflaını sigortam karşıladı

yaa burnun çok hoş olmuş. başaka biri gibi olmuşsun. bütün güzellğin ortaya çıkmış .maşaallah.

Ayyy şekerim ne güzel olmuş inşallah benim atel çıkınca bende böyle bir güzellik görürüm, geçmiş olsun güle güle kullan yeni burnuşunu :)

walla kendime güven geldi çok saolunn... yeni üye olduğum için resimlerin altına yapılan yorumlara cevaz yazamıyorumm burdan tşklerimi sunayım:)) dediğiniz gibi yüzüme çok bant sarıldı hastanenin imkanları ile ilgili yada şişliklen görünmesin diye mi bilmem :)) rüya seninde resimlerini bekliyoruz:))

süper, yüzünle çok uyumlu olmuş, çok başarılı,
güzelliğin dahada ortaya çıkmış maşallah:)

çook güzel ben beğendim vallahi .. gayet de doğal bir hoşluk vermişş dikkatler burnunda değil komple yüz güzelliğinde olacak.. tebrik ediyorum arkadaşım maşşallah

ruya senin burnunua merak ediyom gulum hersey gonlunce olsun...ekle resimleriniiiiiiii

Canım cuma günü atel alınsın ve ben de evime geçeyim valla yamucuk yumucuk bilem olsa koyacam, umarım benim de şansım yaver giderde suratıma uygun güzel, sağlıklı bir burnuşum olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…