REsimleri koydum 2.günnüm (:

Valla simdi ne desem yalan olur :))
gözlerinin rengi cok hos ama ilerde kesin yorum yaparim. eski halini koysan onada yaparim söz :)

Bu ne hızzz:) geçmiş olsun cnm hoşgeldin yeni buuruuun:) yorumlar sonra..

insallah iyi olacak :)
ama iyiki olmusun ,simdiden farkedilen birsey var ama burun ucun eskisi gibi uzun degil daha güzel gözükmeye baslamis bile :)

:) gecmis olsun cnm
insallah cok güzel bi burnun olmustur:)
fotolarini sabirsizlikla bekliyorum kaydirigubbakcemile2

resimler nerede acaba ben göremiyorum ....valla çok merak ettim doğrusu....

şuan ki fotolardan pek birşey anlayamadım ama merakla takip edicem yeni fotolarını bu arada doktorunuz kimdi??bayanssulusmile

Bende merak etdim. Kime yaptirdin burnunu?

Doktorum Burhan Dadaş Arkadaşlar.. Çok iyi bi doktor çok memnunum Şu ana kadar Kendileri Kbb Uzmanı..Estetikte başarılı olduğunu duydum. bugn Tamponlrımı çıkardı içinden kocaman şey çıktı neresne soktukarını anlayamadım.. şişlerimin sabırsızlıkla inmesini bekliyorum.. narkoz olayı çok hoşuma giitti.. bi girdim eski halimle bi çıktım bu halde çok acyp bi durum anlatamammm.. arkdşlar Ben size bi kaç soru sorucam Tamponlarım çıktı ama neden nefes alamıyorum bnm gbi olan warmı.. içi dolu il teki açıktı kapandı.. içne biraz teramisin krem surdumki kurumasın...doktorm dedi... We ödem Nasıl olur..Bnm olmaması için neler yapıcam..hiç ağrım yok allaha şükür...Tecrubesi olan arkdşlar sorumu cevplasın lutfen arkdşlar buyrunnnnnnnnn

geçmiş olsun çok yeni daha ama güzel olacak besbelli..nefes alman düzelicekdir..sabır gerekiyor biraz herşey yoluna girecek ..

Hiç bir şey anlaşılmıyor ki : ) ucu iyi duruyor, bandajlar yüzüne yakışmış : )

Burun kuruluğun için doktorunun sana bir krem vermiş olması lazım,burnuna sıkıyorsun, ve sterimar burun spreyi de kullanmam lazım.

Son düzenleme:
Kimin bandajlı fotoğrafını görsem içim bi tuhaf oluyo :)) eminim çok güzel olmuştur. bandajlar çıktıktan sonrada resim bekliyoruz :)) Geçmiş olsun ..

sadece krem werdi sterimal dediğin spreyi de yarn alırım teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…