Günlüğün hayırlı olsun canım inşallah hedefine en kisa surede ulaşırsın.Sabah kahvaltımEki Görüntüle 1702969 o küçük ekmeğin üzerindeki tahin pekmez
Hayırlı olsun canım süpersinSabah kahvaltımEki Görüntüle 1702969 o küçük ekmeğin üzerindeki tahin pekmez
Teşekkür ederim cnmhayırlı olsun canım
Teşekkür ederim cnm haftsonu bir sorun vardı bir türlü giremedimhayırlı olsun cnm günlüğün
İnşallah cnmrollacım hayırlı ve eksili olsun günlüğün
Tamam cnm tabiki gelirimRollacım hayırlı olsun günlüğünbizi ihmal etme ama gel..
aman yinede dikkatli ol derim rollacım :)Günlükcüm merhaba hafta sonu sorun vardı bir türlü girip yazamadım pazar günüde epeyce yedim annem ve Teyzem bu hafta bende kalacaklar diyete zorunlu Ara
Veriyorum onlar varken yapamam resimde cekemem yine de dikkat etmeye çalışırim ama düzenli olmaz
Dikkat etmeye çalışırim ama Teyzem güzel yemek yapar dayanmaya gayret edicemaman yinede dikkatli ol derim rollacım :)
Yeni gördüm cnm inşallah verirsin sabret yeterMerhaba Can'ım bende giriyorum bakıyorum eskilerden hiç tanıdık yok sıkılıyorum buralar da bir kaç gündür dikkat etmeye başladım akşamları 5 ten sonra birşey yememeye çalışıyorum bakalım 10 kilo versem yeter arık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?