(resimli)Amelıyattan sonra 1. Ayım burnum egri

Burnunuzu öne doğru eğip telefonunuzla flaşı açık bir şekilde üstten fotoğrafını çekip atar mısınız bende böyle bir durum yaşadım ona göre bir şey söyleyeceğim

Bu sekılde

Eklentiler

• 7E2DCB8B-E52C-478A-8608-D54E6FD1E599.webp
    7E2DCB8B-E52C-478A-8608-D54E6FD1E599.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 247
  • 50B554B4-D39C-4CCD-AE53-94E189C3C372.webp
    50B554B4-D39C-4CCD-AE53-94E189C3C372.webp
    11 KB · Görüntüleme: 241
Bnde oek sanmıyorm ana amelıyattakı fotolarım bu sekılde durmuo alcıdwn sonra oldu ne degıstı 10 günde burnmda anlamadm

Bnde oek sanmıyorm ana amelıyattakı fotolarım bu sekılde durmuo alcıdwn sonra oldu ne degıstı 10 günde burnmda anlamadm
Sargılar çıktıktan sonra sağ göz hizzamda 1,5 santim kadar bir iz vardı geçmez sandım ama çok şükür geçti. Şekil yavaş yavaş oturduğundan ameliyattan sonraki aşamada belli etmiş olabilir

arkadaslsr bu burun egriligi gecıcımı bu sekılde bır durum yaşayan varmı acaba olup da sonradsn gecen cok sekılsız ve ön flaşlarda cok kötü duruyor egri yamuk kemıklı ödem oldugunu hıc sanmıyorum lütfen görenler yazsın cok sevınırım
Öncelikle geçmiş olsun, ben de 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. Benim de flaşlı çektiğimde burnum eğri gibi duruyor, bunun nedeni ödem, ödemlerin inmesi ve burnun asıl şeklini bulması en az 6-7 ayda başlıyor. Merak etmeyin düzelicektir

Öncelikle geçmiş olsun, ben de 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. Benim de flaşlı çektiğimde burnum eğri gibi duruyor, bunun nedeni ödem, ödemlerin inmesi ve burnun asıl şeklini bulması en az 6-7 ayda başlıyor. Merak etmeyin düzelicektir
6. Ayıma geldiğimde de durum aynıydı maalesef bir düzelme olmadı 3. Ayımda kontrole gittiğimde 6. Ayda tam kesin bir şey söylenebilir denildi ama 6. Aya geldiğimde durum aynıydı hatta ödem indiği için daha belirgindi ve yağ enjeksiyonu yaptırmak zorunda kaldım

6. Ayıma geldiğimde de durum aynıydı maalesef bir düzelme olmadı 3. Ayımda kontrole gittiğimde 6. Ayda tam kesin bir şey söylenebilir denildi ama 6. Aya geldiğimde durum aynıydı hatta ödem indiği için daha belirgindi ve yağ enjeksiyonu yaptırmak zorunda kaldım
Çok geçmiş olsun o zaman

O
cnm icimizi rahatlatıyorsun ama eger gececgnı bılsem 2 yılda beklerm suan 4 aya grck neredeyse hala beklıorm düzelir dıe oek umudum yoj ama beklıcz artk ınsallah gecer saol yorumun ıcın

Buruna mı yağ enjeksiyonu yaptırdınız? Bir kez uygulamak yeterli oluyor mu?sonuç iyi oldu mu?

arkadaslsr bu burun egriligi gecıcımı bu sekılde bır durum yaşayan varmı acaba olup da sonradsn gecen cok sekılsız ve ön flaşlarda cok kötü duruyor egri yamuk kemıklı ödem oldugunu hıc sanmıyorum lütfen görenler yazsın cok sevınırım
Ofem car canim iki kasinin arasindan belli az sabirli ol

Suan 6 . Aya gurdım su 6 ay gecsn dıe dua ettm gecer dıe ama gc bır gecme olmadı doktr da ne var hc bırsy yok dıo ne ıncelıorsn dıo bnm stresımı hc anlamıo kndımı dusunuyor brdaha olamam bı ıhtımal gecer dedm oda gecmedı artk bu sekılde kaldı 1 sene de otrur dıolar ama bncr genel seklı bu degıscegını pek umut etmıyorum

Suan 6 . Aya gurdım su 6 ay gecsn dıe dua ettm gecer dıe ama gc bır gecme olmadı doktr da ne var hc bırsy yok dıo ne ıncelıorsn dıo bnm stresımı hc anlamıo kndımı dusunuyor brdaha olamam bı ıhtımal gecer dedm oda gecmedı artk bu sekılde kaldı 1 sene de otrur dıolar ama bncr genel seklı bu degıscegını pek umut etmıyorum
cnm son halinin fotosu var mı?

Merhaba,
Çok geçmiş olsun, biraz eğrilik var gibi duruyor ama çok kötü değil. İnanın cok kötü burunlar görüyoruz, canınızı sıkmayın. Dolgu vs. gibi çözümler bulabilirsiniz. Doktorunuz kim acaba?

Sevgiler,

Bende de eğrilik duruyor. Ameliyattan önce de vardı, şimdi de var. Doktor bu eğrilik düzelmezdi, diyor. 4 ay sonra bu konuda başka bir doktordan görüş alacağım. Dışarıdan bakanlar görmüyor ama ben her aynaya baktığımda görüyorum. Fotoğraflarda net çıkıyor. Moral bozucu bir şey bu.

Back
X