Saç Rengi ve Saç Boyama (Resimli) Bir seferde elde edilir mi?

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.872
41.425
798
Selam kizlar.
2015 subat ayindan beri severek kullandigim ombreden artik sıkılmaya basladim.
Epeydir acik renk sac istedigimden dip boya yaptirmadim.
Simdi bayramdan once platine yakin bir sari tonu yapmak istiyorum.

Su fotograftaki renk cok hosuma gitti.
Size sorum bu rengi kuafor bir gunde elde edebilir mi yoksa birkac defa mi boyamak gerekiyor bu renge ulasmak icin?
Bayram oncesi bu ise giriseyim mi? Tecrubeli kisiler bir el ativerebilir mi?

QMLO4V.png

Vee sonuç:

7v1Akr.jpg

z4pnYg.jpg

Son düzenleme:
Canım ancak marifetli bi küaför halledebilir ki bunda saçının açılması yıpranmasıda ayrı bir söz konusu olacak birde bebek sarısı saç rengini güzel şekilde tuturabilirler mi belli olmaz kimi kuaförler saçta turunculuk bırakabiliyor malesef ama 1 gün içinde saçını direk bu renge çeviricek kuaför olur güzelcene açıp saçını üstüne bakımı felanda yaparsa ama onun dışında marifetsiz bi kuaförse başka zaman gel gibi bir şeyde diyebilir. Kısacası maliyeti yüksek olabilir ama bir yandan saçını az oranda yıpratan bi kuaför olur tabi alanında iyiyse

Canım ancak marifetli bi küaför halledebilir ki bunda saçının açılması yıpranmasıda ayrı bir söz konusu olacak birde bebek sarısı saç rengini güzel şekilde tuturabilirler mi belli olmaz kimi kuaförler saçta turunculuk bırakabiliyor malesef ama 1 gün içinde saçını direk bu renge çeviricek kuaför olur güzelcene açıp saçını üstüne bakımı felanda yaparsa ama onun dışında marifetsiz bi kuaförse başka zaman gel gibi bir şeyde diyebilir. Kısacası maliyeti yüksek olabilir ama bir yandan saçını az oranda yıpratan bi kuaför olur tabi alanında iyiyse

Oncelikle yanitin icin tesekkur ederim. Bir kuaforle gorustum ama bana bir seferde bu rengi elde edemeyecegimizi zamanla ust ute boyayarak ancak olabilecegini soyledi. Yarin gel sacina bir bakayim dedi. Bir gidip konusucam ne diyecek ona gore baska kuafore de sorarim. Ben bayramdan once haletmek istiyorum insallah olursa. Maliyeti ne kadar olur sence asagi yukari?

Vallah canım sağlam bir kuaförse ki ombre 180 civarına geliyor ki sürekli saçına renk atıcaklarsa 200 felan en az diye düşünüyorum sağlam bir yerse tabi

Vallah canım sağlam bir kuaförse ki ombre 180 civarına geliyor ki sürekli saçına renk atıcaklarsa 200 felan en az diye düşünüyorum sağlam bir yerse tabi

Canim ben az once iki kuafore sordum. Biri kuaforu yeni acti daha once benim kuaforumun yaninda calisiyordu o kiz. Neyse iste 150'ye yaparim ama bi seferde bu renk olmasini bekleme dedi.
Sonra ombremi yaptirdigim surekli gittigim kuafore gidip sordum. Normalde bu uzunluktaki bir saci 250 300'e ancak yaparim ama seni uzun suredir taniyorum 170'e yapqrim dedi. Sonra calismadigimi da bildigi icin 150 dedi. Sac rengin de acik oldugu icin tutar bi seferde dedi.

Canim ben az once iki kuafore sordum. Biri kuaforu yeni acti daha once benim kuaforumun yaninda calisiyordu o kiz. Neyse iste 150'ye yaparim ama bi seferde bu renk olmasini bekleme dedi.
Sonra ombremi yaptirdigim surekli gittigim kuafore gidip sordum. Normalde bu uzunluktaki bir saci 250 300'e ancak yaparim ama seni uzun suredir taniyorum 170'e yapqrim dedi. Sonra calismadigimi da bildigi icin 150 dedi. Sac rengin de acik oldugu icin tutar bi seferde dedi.
Ombreni yaptırdığın kuaförden memnunsan oraya yaptır canım yeni açmış diğeri zaten daha önceden çalıştığı kuaförde övgü alan biriyse onada yaptırabilirsin fiyatları aslında iyi demişler özellikle ombreni yaptırdığın yerdeki bu arada canım saçın hangi ton şuan senin

Ombreni yaptırdığın kuaförden memnunsan oraya yaptır canım yeni açmış diğeri zaten daha önceden çalıştığı kuaförde övgü alan biriyse onada yaptırabilirsin fiyatları aslında iyi demişler özellikle ombreni yaptırdığın yerdeki bu arada canım saçın hangi ton şuan senin

Övgü alıp almadığı konusunda bir fikrim yok canım o kıza sadece kaş aldırdım ve bir defa dip boyamı yapmıştı o kadar.
Ombremi yaptırdığım kuaföre yaptırıcam randevu aldım hatta.

Suan saçımda 3 renk var ombre 2 ton ve ekstradan dipler.
Ombremin uçları sarı ustler ise kumral, karamel ve bir ton daha karıştırmıştı ama aktı baya.
Kendi rengim de açık yani kadın tutar dedi.

Övgü alıp almadığı konusunda bir fikrim yok canım o kıza sadece kaş aldırdım ve bir defa dip boyamı yapmıştı o kadar.
Ombremi yaptırdığım kuaföre yaptırıcam randevu aldım hatta.

Suan saçımda 3 renk var ombre 2 ton ve ekstradan dipler.
Ombremin uçları sarı ustler ise kumral, karamel ve bir ton daha karıştırmıştı ama aktı baya.
Kendi rengim de açık yani kadın tutar dedi.
Özellikle ombreli kısımlar daha rahat zaten dipler kolay oluyor normal boya yapsan bile oryalsiz her türlü açılıyor.Hadi inşallah canım güzel birşey olurr

Özellikle ombreli kısımlar daha rahat zaten dipler kolay oluyor normal boya yapsan bile oryalsiz her türlü açılıyor.Hadi inşallah canım güzel birşey olurr

Kuaför de öyle dedi canım renk açmaya falan gerek yok zemin açık zaten dedi.
Bakalım yarın yapılacak inşallah güzel olur :)
Ben de şimdi saçıma hindistan cevizi yağı ile boya öncesi bakımı yaptım :)

Kuaför de öyle dedi canım renk açmaya falan gerek yok zemin açık zaten dedi.
Bakalım yarın yapılacak inşallah güzel olur :)
Ben de şimdi saçıma hindistan cevizi yağı ile boya öncesi bakımı yaptım :)
Oh miss gibi birde canım a101 gibi yerlerde 3.95 tl ye argan yağı var geçen aldım bende argan,zeytinyağı,birde kantoron yağı karıştırıyorum miss gibi yumuşacık oluyor denemeni tavsiye ederim :süslü:

Oh miss gibi birde canım a101 gibi yerlerde 3.95 tl ye argan yağı var geçen aldım bende argan,zeytinyağı,birde kantoron yağı karıştırıyorum miss gibi yumuşacık oluyor denemeni tavsiye ederim :süslü:

Canim onu gormustum ama bence o gercek argan yagi degildir. Cunku gercegi cok pahali ve kotu kokulu bir yag.

Ama ise yariyor diyorsan o da guzel :)
Zeytinyagi ve kantaron yagin var ama argan yok ya :)

Canim onu gormustum ama bence o gercek argan yagi degildir. Cunku gercegi cok pahali ve kotu kokulu bir yag.

Ama ise yariyor diyorsan o da guzel :)
Zeytinyagi ve kantaron yagin var ama argan yok ya :)
Canım buyuk degil zaten 30 ml 20ml mi neydi çok buyuk degil minicik icinde zaten yuzde90 zeytinyagi yuzde 10 argan diyordu yani pahali :)

Konuya foto ekledim canım. İlk sayfaya bakar mısın?
O kadar çok beğendim ki saçlarında harika duruyor yıpranmamış gibi gözüküyor yüzün gözükmesede ten rengine göre bence gayet çok şık durmuş güle güle kullan canım acayip çok sevindimmm :KK73::KK9: Güle güle kullan canımm

O kadar çok beğendim ki saçlarında harika duruyor yıpranmamış gibi gözüküyor yüzün gözükmesede ten rengine göre bence gayet çok şık durmuş güle güle kullan canım acayip çok sevindimmm :KK73::KK9: Güle güle kullan canımm
Çok teşekkür ederim canım. Ten rengim beyaz gözlerim mavi kuafördeki hanımlar da çok beğendi :)
Aslında uçlar çok kırık ama kestirmeye kıyamadım.
Bayramdan sonra kırıkları alıcaz.

Çok teşekkür ederim canım. Ten rengim beyaz gözlerim mavi kuafördeki hanımlar da çok beğendi :)
Aslında uçlar çok kırık ama kestirmeye kıyamadım.
Bayramdan sonra kırıkları alıcaz.
Yumuşatan sprey tarzı bir şeyler kullanırsan ben elidorun kırmızı spreyini aldım dün kuru ıslak saç farketmyor boyalı saçlar için uçlarımdaki kırıkları bile sanki gizledi vallahi rengi güzel olduğundan uçlarındaki kırıkları kimse görmez bence :p

Back
X