- 16 Ağustos 2020
- 68
- -16
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Gayet guzel görünüyorsunuz benceBurnum kuculsun istedim 1 bucuk ayim oldu up uzun bi burunla kaldimhep maske takiyorum kimse gormesin diye saklaniyorum psikolojim bozuldu hep agliyorum eskiden uzunda olsa goze batmiyordu suan kaldirilmis uzun bi burun var kafayi yiyecem en alttaki eski hali
Cok uzunBurunda şişlikten baska bir sorun göremedim
Cok uzun
Daha gitmedim msjla soyledigimde zamanla daha iyi olucak dedi ama asiri uzun duruyor hic kisalma yokDoktor kontrollerine gittiginizde dile getirdiniz mi bunu ne dedi doktor.
InsallahBir sene sonunda 1-2 milim kısalıyor. Eğer burun ucu ve genişliğinden memnunsanız sorun yok.
Evet minicik bir burun değil belki ama gayet doğal duruyor bence.. Hem şişlik var sanki hala o daha da güzel olur ayrıca eskisinden daha güzel.. Ne bileyim ya çok da küçültülseydi sizi bambaşka bir insan yapabilirdi.. Ben çok sevmiyorum özünden çok başka görünme meselesini ama tabi ki tercih.. Hiç de üzülmeyin gayet hoş duruyor..Burnum kuculsun istedim 1 bucuk ayim oldu up uzun bi burunla kaldimhep maske takiyorum kimse gormesin diye saklaniyorum psikolojim bozuldu hep agliyorum eskiden uzunda olsa goze batmiyordu suan kaldirilmis uzun bi burun var kafayi yiyecem en alttaki eski hali
yok kucucuk bi burun beklemiyordum zaten ama cok uzun duruyor bu gidisle omur boyu maskeyle gezicemEvet minicik bir burun değil belki ama gayet doğal duruyor bence.. Hem şişlik var sanki hala o daha da güzel olur ayrıca eskisinden daha güzel.. Ne bileyim ya çok da küçültülseydi sizi bambaşka bir insan yapabilirdi.. Ben çok sevmiyorum özünden çok başka görünme meselesini ama tabi ki tercih.. Hiç de üzülmeyin gayet hoş duruyor..
Altı ay ödemli olmasi normal bide maske takmayin yani dışarı cikmayin çünkü maske hem sicek hava soluyorsunuz kanama riski hemde bizim burunları bile gerdiriyor sizin şuan ameliyatlı altı ay içinde iyileşmesi beklenirDaha gitmedim msjla soyledigimde zamanla daha iyi olucak dedi ama asiri uzun duruyor hic kisalma yok
neden kisaliyor? bunu ilk defa duydumBir sene sonunda 1-2 milim kısalıyor. Eğer burun ucu ve genişliğinden memnunsanız sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?