(Resimli) burun ameliyati oldum olmaz olaydım😥

Kiriklarkalp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
68
-16
1
28
Burnum kuculsun istedim 1 bucuk ayim oldu up uzun bi burunla kaldim 😥 hep maske takiyorum kimse gormesin diye saklaniyorum psikolojim bozuldu hep agliyorum eskiden uzunda olsa goze batmiyordu suan kaldirilmis uzun bi burun var kafayi yiyecem😥😥😥😥 en alttaki eski hali

Eklentiler

• 20200830_173021.webp
    20200830_173021.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 540
  • 20200827_103902.webp
    20200827_103902.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 531
  • 20200830_173229.webp
    20200830_173229.webp
    9 KB · Görüntüleme: 519
Burnum kuculsun istedim 1 bucuk ayim oldu up uzun bi burunla kaldim 😥 hep maske takiyorum kimse gormesin diye saklaniyorum psikolojim bozuldu hep agliyorum eskiden uzunda olsa goze batmiyordu suan kaldirilmis uzun bi burun var kafayi yiyecem😥😥😥😥 en alttaki eski hali
Gayet guzel görünüyorsunuz bence

Eskisinden daha iyi olmuş bence iyiki yaptırmışsınız.Hem de doğal olmuş kafayı takmayın.

Evet minicik bir burun değil belki ama gayet doğal duruyor bence.. Hem şişlik var sanki hala o daha da güzel olur ayrıca eskisinden daha güzel.. Ne bileyim ya çok da küçültülseydi sizi bambaşka bir insan yapabilirdi.. Ben çok sevmiyorum özünden çok başka görünme meselesini ama tabi ki tercih.. Hiç de üzülmeyin gayet hoş duruyor..

Evet minicik bir burun değil belki ama gayet doğal duruyor bence.. Hem şişlik var sanki hala o daha da güzel olur ayrıca eskisinden daha güzel.. Ne bileyim ya çok da küçültülseydi sizi bambaşka bir insan yapabilirdi.. Ben çok sevmiyorum özünden çok başka görünme meselesini ama tabi ki tercih.. Hiç de üzülmeyin gayet hoş duruyor..
yok kucucuk bi burun beklemiyordum zaten ama cok uzun duruyor bu gidisle omur boyu maskeyle gezicem 😥😥

Daha gitmedim msjla soyledigimde zamanla daha iyi olucak dedi ama asiri uzun duruyor hic kisalma yok😥
Altı ay ödemli olmasi normal bide maske takmayin yani dışarı cikmayin çünkü maske hem sicek hava soluyorsunuz kanama riski hemde bizim burunları bile gerdiriyor sizin şuan ameliyatlı altı ay içinde iyileşmesi beklenir

Bir an kemikli burun yeni yapılmış sandi m korktum. :) Çok güzel bir burun olmuş 👍 epey dogal duruyor.

Sanırım burun ucundaki ödem gidince doğal olarak burnun yandan uzunluğu da kısalıyor. Mesela benim burnum ameliyattan sonra çok uzundu, ilginç bir şekilde bir süre sonra kısaldı. Gerçi burun ucunda kayda değer bir küçülme olmadı. Demek olsaymış daha da kısalacak ve iyi görünecekmiş. Artık ikinci ameliyatta olur.

Back
X