Resimli, burun ameliyatı sonrası kemik eğriliği

Iridescent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
64
12
3
Biliyorum fotoğraf yakın olduğu için çok anlaşılmayacak ama tam yüz atamam, ameliyat sonrası burnun ortasındaki kemik yüzünden burnum eğri duruyor ve ön uç aşağı sağa sarkık. 5. Aya girmek üzereyim çıldırıyorum .
Teselli değil de gerçekçi yorum istiyorum, sizce bu düzelirmi?

Eklentiler

• _20190212_192117.webp
    _20190212_192117.webp
    786 bayt · Görüntüleme: 876
Çökük tarafa kendi yağınızdan dolgu yapılabilir ama bir ömür gitmez erir bir süre sonra. Kendi yağınızdan olmazsa birkaç yıla erir. O yüzden yağınızdan olursa daha fazla gider.

Ya da tekrar revizyon yapılabilir. Kıkırdak desteği olabilir. Valla benim de sizin gibi sayılır ama pek umursamıyorum.

Bişektomi yaptırırsam belki çıkan yağı koydururum burnuma ama asla revizyon olmam.
13 yıl önce oldum ilk ameliyatımı. Herkes burnun çok güzel dedi ama kimse estetik mi demedi ve ben bundan memnunum.

Sizin de alt kısmı başarılı bence uğraşmayın daha fazla

Ve sorduğunuz kendi kendine düzelir mi ise düzelmez.

Estetikten önce yamukluk var mıydı?

Peki törpülenirse biraz daha eşitsizlik giderilebilirmi? Bu konuda bende daha tecrübeli olduğunuz için soruyorum

Bence törpülenmek yerine dolgu veya kıkırdakla eşitleme daha başarılı olur. Yani ucu da düzelir öyle. Törpülenmesi ucu düzeltmez.

Ama bence gayet güzel burnun. Ne fecahat burunlar var. Domuz burnu gibi. Delikleri orantısız. Bence hiç uğraşma böyle doğal olmuş. Herkesin burnu çok mu düz

Ama insanlar yüzüme bakıyor bu beni çok olumsuz etkiliyor. Bariz belirgin o yüzden rahatsızım. Teşekkür ederim.

Benimki de senin burnun gibi canım ama tabi benimki 1 yıl oluyor. Revziyon olacagım martın 12 sinde. Sol taraftaki kemiğim iyi oturmamıs yanlıs kaynamıs sanırsam ki kemer gibi kaldı. Sag tarafımda cökük. Sol kemgim bastan kırılıp yapılcak. Sag tarafa ise kıkırdak eklenecek. Cıkık yere bastırdıgında sertse kemiktir. Ben 3.aydan farkettim. Masaj da yaptım baya ama gecmedi. Doktorunla konus acıkca. Masaj vererek oyalamasın. Sonra psikolojin bozulur düşünmekten gececek mi gecmeyecek mi diye. En azında durumu bilir planını yaparsın ya da kabullenip alısman kolay olur.

Merhaba resminize göre sizin sağ tarafınızda bir çöküklük var ve bu da burnunuzun eğri görünmesine sebep oluyor. Size kesinlikle bir revizyon gerekli. Bunu ben de yaşamıştım ve sizi anlayabiliyorum. Revizyondan sonra kayboldu ve şimdi rahat rahat aynaya bakabiliyorum

Teşekkür ederim yorumlarınız için, sahiden oyalanıyorum masajla, bir şey olduğuda yok. En azından kendimi kandırmaktansa gerçek çok daha iyi

Ben abartılacak birşey görmedim, hayatınızda belli bir dönem sadece buruna odaklanıyorsunuz, İnan’ın etrafınız farketmiyordur
Yüzün tam ortasında olduğu için odaklanmış olabilir mi ? estetik ameliyatları ne için oluyoruz ? Bunun için mi şahsen bende mutsuzum. Zaten bu problemlerden ötürü olmuştum 1 sene ödem ve sosyal hayatın etkilenmesini saymazsak elde var sıfır

Merhaba
Bende yaklaşık 6 ay önce burun ameliyatı oldum hem sağlık hemde görüntü açısından. Burnunun üst kısmında çöküntü var ve ameliyat olduktan 1 ay sonra meydana geldi.. 1 ay sonucunda burnumda kıkırdak kayması olduğunu soylerek alçıya aldı eliyle bastırdı vs. Sonuç bisey değiştirmedi elinin bastırdığı yerde morluk ve de çöküntü hali var yaklaşık 7 aydır aynı sonuç bişey değişmedi aksine ortasında bı kemik ayrımı farkediyorum resmen ortası çökmüş ayrilmis Yüzüme bakan direk burnunu bir yere mi çarptın diyor oysaki her şey kendi halinde ilerliyor.. doktorum ise 1 sene sonra görüşürüz dedi 6.ay kontrolümde. Bu durum beni fena sinirlendiriyor ve de yıprattı 1 sene beklemek istemiyorum her şey meydanda zamanla duzelicek diyor ama.o zaman benim burnunu daha kötüye götürdü revizyon yapması gerekmez mi ya da randevu alıp direk konuşsam mi sonuçtan memnun değilim 1 sene sonrasida aynı şey olucak cunku diye?

Bu da ameliyattan sonraki 5.ay
Şuan 7.ayımdayım ve burnumun ortasındaki o kemik mor geziyorum oldukça motel bozucu ni hâl

Eklentiler

• IMG_20211130_233929.webp
    IMG_20211130_233929.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 426
Back
X