- 21 Kasım 2020
- 39
- 10
- 38
- 26
- Konu Sahibi cokmutsuzum1234455
Hghfdd
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orası çöküntüye uğradı maalesef doktora söyledim gidicem umarım hallolurMerhaba, ortadaki -sizin tabirinizle düz gelip birden yukarı çıkan- noktaya dolgu işe yaramaz mı acaba? Bir sorun orası gibi duruyor ama acayip kötü durmuyor bana kalırsa
UmarımBence dolguyla düzeltilebilir
kime ameliyat olmuştunuz?Evet orası çöküntüye uğradı maalesef doktora söyledim gidicem umarım hallolur![]()
kime ameliyat olmuştunuz?da oldum devlet hastanesi
Trabzon da devlet hastanesinde oldum ayın1 ine randevu aldım gel bi bakalım dedi.. umarım hallolur cidden kafaya takmıs durumdayımkime ameliyat olmuştunuz?
Ödem vardır belkiTrabzon da devlet hastanesinde oldum ayın1 ine randevu aldım gel bi bakalım dedi.. umarım hallolur cidden kafaya takmıs durumdayım
1 seneyi geçiyor ödem nasıl olsun.. dolguyu düşündüm o da 12 ay sürer kalıcı olması gerekiyorsan doktor yapamadı maalesefÖdem vardır belki
Bi kaç sefer de dolgu erimiyomuş öyle duydum bi sene de bir senedir çok rahatsız oluyosun madem imkan varsa yaptırabilirsin belki kendi doktorun yapardı. Ben 2. Ameliyatı ücretsiz oldum şuan daha iyi görünüyor1 seneyi geçiyor ödem nasıl olsun.. dolguyu düşündüm o da 12 ay sürer kalıcı olması gerekiyorsan doktor yapamadı maalesef
Bi kaç sefer de dolgu erimiyomuş öyle duydum bi sene de bir senedir çok rahatsız oluyosun madem imkan varsa yaptırabilirsin belki kendi doktorun yapardı. Ben 2. Ameliyatı ücretsiz oldum şuan daha iyi görünüyo
İnsallah beni de bedavaya yapar doktorum dua et lütfen..Bi kaç sefer de dolgu erimiyomuş öyle duydum bi sene de bir senedir çok rahatsız oluyosun madem imkan varsa yaptırabilirsin belki kendi doktorun yapardı. Ben 2. Ameliyatı ücretsiz oldum şuan daha iyi görünüyor
İlk ameliyat ücreti talep etti. 2300 hastane ücreti ödicektim ameliyattan çıktıktan sonra muhasebeye gittik ödemeniz yok dedi. Sanırım istediğim burnu yapamadığı için talep etmedi bilmiyorum ben ona yorumladım. Siz arayın şikayetinizi hafif sertçe dile getiriN teklifte bulunur zatenİnsallah beni de bedavaya yapar doktorum dua et lütfen..şekil bozukluğu giderilsin yeter çünkü diğer türlü dolgu felan kısa süreli hiç gerek yok
zor geçti mi ameliyat peki sizin eski burnunuzda nasıl bir şikayetiniz vardı şimdi tam istediğiniz gibi oldu mu eski yeni resminiz var mıdır acabaİlk ameliyat ücreti talep etti. 2300 hastane ücreti ödicektim ameliyattan çıktıktan sonra muhasebeye gittik ödemeniz yok dedi. Sanırım istediğim burnu yapamadığı için talep etmedi bilmiyorum ben ona yorumladım. Siz arayın şikayetinizi hafif sertçe dile getiriN teklifte bulunur zaten
Hayır aslında nefes de sorun yok ama doğru içe doğru birisiNefes probleminiz varmı bir kanadı daha ıçın doğru gibi
görünüyor maalesef ki bu fotoğraflarda yine belli etmedi ama düz bakıldığında bariz ortada hata görünüyor doktor muayeneye çağırdı umarım düzelirBence nefes sorununuz yoksa hiç elletmeyin çok kötü gözükmüyor bence..