Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgunum ben göremedim6 aydır deniyoruz ilk defa çizgi görür gibiyim var mı benmi görmek istiyorum yorumlarmısınız 4 gün var adet günüme
Ben çok silik görüyorum inşallah koyulaşırTeşekkürler![]()
Bende görmüştüm 1 gün kala yaptım bu sabahBen çok silik görüyorum inşallah koyulaşır![]()
Seninki belli oluyoBende görmüştüm 1 gün kala yaptım bu sabah![]()
İlk attıgım resimde olmuyorduSeninki belli oluyo
Evet onlarda belli olmuyo ne zaman yaptın testleri kaç gün araylaİlk attıgım resimde olmuyordu
SüpeeerrBende görmüştüm 1 gün kala yaptım bu sabah![]()
Darısı size İnşallahSüpeeerr![]()
İlk testimi 4 gün varken yaptım yok gibiydi ama ben gördümEvet onlarda belli olmuyo ne zaman yaptın testleri kaç gün arayla
Evet belli oluyo baya inşallah vardır kan testi verdin miİlk testimi 4 gün varken yaptım yok gibiydi ama ben gördümikinci testimi bu sabah yani reglime 1 gün kala yaptım bu sefer belli kendini
Yok daha vermedim salı günü sağlık ocağına randevu aldım kasığıma aniden batma oluyor korkutuyor beniEvet belirgin
Evet belli oluyo baya inşallah vardır kan testi verdin mi
Yok normaldir o bence çoğu kişide ara ara oluyoYok daha vermedim salı günü sağlık ocağına randevu aldım kasığıma aniden batma oluyor korkutuyor beni