Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına yeter ya bu ne. utanmıyor musunuz şunu atmaya. rezillik resmenKizlar özür dileyerek fotoğraf koydumadetime 5 gün var ve gohuslerim hala siz dolgun açıyor bütün vücudum sızlıyor elim ve ayak altlarim yanıyor böylede akıntım var hamile olabilir miyim
![]()
Kusucam şimdii yapmayın şunu ya beyaz akıntım var diyince anlıyoruz bizKizlar özür dileyerek fotoğraf koydumadetime 5 gün var ve gohuslerim hala siz dolgun açıyor bütün vücudum sızlıyor elim ve ayak altlarim yanıyor böylede akıntım var hamile olabilir miyim
![]()
yok göstermesi lazım o akıntıyı. Doktora göstersin kolaysaKusucam şimdii yapmayın şunu ya beyaz akıntım var diyince anlıyoruz biz![]()
Özür dileyerek koydum diyince yaptığınız hoş mu görülecek yani? Yapmayın Allah aşkına ya, hiç tanımadığınız insanlara akıntınızı göstermeye utanmıyor musunuz?Kizlar özür dileyerek fotoğraf koydumadetime 5 gün var ve gohuslerim hala siz dolgun açıyor bütün vücudum sızlıyor elim ve ayak altlarim yanıyor böylede akıntım var hamile olabilir miyim
![]()
Ben de tuvaletten foto atacamÖzür dileyerek koydum diyince yaptığınız hoş mu görülecek yani? Yapmayın Allah aşkına ya, hiç tanımadığınız insanlara akıntınızı göstermeye utanmıyor musunuz?
Ayrıca biz nereden bilelim akıl var mantık var, sizce bu verilerle gebelik varlığı hakkında yorum yapılır mı?
Gerçekten bıktım kusazam galiba![]()
Gösterir mi doktora bizi tanımıyor nasıl olsa yakında başka yerlerini çekip atacaklar yazık yaniyok göstermesi lazım o akıntıyı. Doktora göstersin kolaysa
HemÖzür dileyerek koydum diyince yaptığınız hoş mu görülecek yani? Yapmayın Allah aşkına ya, hiç tanımadığınız insanlara akıntınızı göstermeye utanmıyor musunuz?
Ayrıca biz nereden bilelim akıl var mantık var, sizce bu verilerle gebelik varlığı hakkında yorum yapılır mı?
Gerçekten bıktım kusazam galiba![]()
Kirli değil di akıntı yoğundu neyse ya amanHemözür
diliyor,
hem
de
utanan
maymun
emojisini
koyuyor.
Ben görmedim ama kirli donunu atmış.Sanki çok sevimli bir şey.
Şapşik yaa![]()
Çok dağlar yandı.Kirli değil di akıntı yoğundu neyse ya aman