(RESİMLİ)Kizlar bakar misiniz lutfen ???????

Geçmiş olsun canım, çok güzel olmuş, iner o daha, biraz sabır, 6 ay sonra anca yerine oturmaya bașlar.

Şuan ne durumdasınız epeyce zaman geçmiş çok merak ettim bence baya fark etmiş ilk sayfada pek belli olmuyo ama diğer koyduğunuz resimde çok belli yeni resimm lütfenn

Canım seni üzmek istemem ama şekli çok değişmicek şişlerin inse bile. bu halinden bir iki milim daha ufak bi burun düşün. ben 2 kez ameliyat oldum burun 1.ayda şekil olarak neyse o kalıyor sadece biraz daha incelip zarifleşiyor yapaylığı gidiyor. ve bence bu ameliyat başarısız bir ameliyat.

yazalı da baya olmuş insan bi konunun tarihine bakar kendime kızdım:))

Burun ameliyati oldum ve bugun tam birinci ayim :KK43: kalin deriliyim burun yapim cok fazla kuculmeye musait degildi doktorum kalkik ve cokta kucuk olmasa bile kucuk bir burun yaptim dedi ameliyattan sonra :KK43: hala herkes cok sis diyo ama korkuyorum yardim edin lutfen :KK43:

En soldaki fotograf bugun cekildi
EN SOLDAKİ DEĞİL EN SAĞDAKİ GALİBA SON HALİNİZ

Burun ameliyati oldum ve bugun tam birinci ayim :KK43: kalin deriliyim burun yapim cok fazla kuculmeye musait degildi doktorum kalkik ve cokta kucuk olmasa bile kucuk bir burun yaptim dedi ameliyattan sonra :KK43: hala herkes cok sis diyo ama korkuyorum yardim edin lutfen :KK43:

En soldaki fotograf bugun cekildi

Benim burnum sizinkine benziyor. Maalesef kalın deriliyiz. İki ameliyat geçirdim. Üçüncü için doktor arıyorum. Ama dediğim gibi kalın deri incelmez pek değişim olmazmış. 3 sene oldu araştırmadığım doktor kalmadı. Bu sorunu kimse çözemiyor.

Merhaba bence birde Ali Mezdeği ile görüş Ali bey zorların plastik cerrahi benim burnum çok kötüydü kimse yapamaz diye düşünüyordum ameliyatımın 3. Haftası ve çok memnunum.

Merhaba bence birde Ali Mezdeği ile görüş Ali bey zorların plastik cerrahi benim burnum çok kötüydü kimse yapamaz diye düşünüyordum ameliyatımın 3. Haftası ve çok memnunum.
Hiç duymadım :110: Muayene ücretı alıyor mu . ameliyat fiyatları ne kadar

İnternetten Ali Bey i araştırabilirsin ben kendisine 9 ay önce çift çene ameliyatı 3 hafta öncede burun ameliyatı oldum görüşmeni tavsiye ederim .

Back
X