- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EN SOLDAKİ DEĞİL EN SAĞDAKİ GALİBA SON HALİNİZBurun ameliyati oldum ve bugun tam birinci ayimkalin deriliyim burun yapim cok fazla kuculmeye musait degildi doktorum kalkik ve cokta kucuk olmasa bile kucuk bir burun yaptim dedi ameliyattan sonra
hala herkes cok sis diyo ama korkuyorum yardim edin lutfen
En soldaki fotograf bugun cekildi
ŞİMDİ NASIL OLDU BURNUNUZ MERAK ETTİMBize allah sabir versin burnuma bakmak bile iatemiyorum deliricem o kdar agri sizi cektim simdi bide beklemek insani delirtiyo
Çok güzel olmuş kime oldunuz ameliyatıAğustos ayında estetik ameliyatı oldum bu fotoğraf yeni hali düşünenlere yardimci olabilirim
Burun ameliyati oldum ve bugun tam birinci ayimkalin deriliyim burun yapim cok fazla kuculmeye musait degildi doktorum kalkik ve cokta kucuk olmasa bile kucuk bir burun yaptim dedi ameliyattan sonra
hala herkes cok sis diyo ama korkuyorum yardim edin lutfen
En soldaki fotograf bugun cekildi
Hiç duymadımMerhaba bence birde Ali Mezdeği ile görüş Ali bey zorların plastik cerrahi benim burnum çok kötüydü kimse yapamaz diye düşünüyordum ameliyatımın 3. Haftası ve çok memnunum.
Resimlerinizi ozelden gönderebilir misinİnternetten Ali Bey i araştırabilirsin ben kendisine 9 ay önce çift çene ameliyatı 3 hafta öncede burun ameliyatı oldum görüşmeni tavsiye ederim .
Resimlerinizi ozelden gönderebilir misin