Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavı toz acıcıdanmı bahsedıyosunSaçının oryallenmesi gerek ama kendin yapma sakın bi kuaföre git
Ben kuaför değilim ama bu saçta kumral ve bal köpüğü üzerine sık sık ve bir kaç sefer atılmış balyaj var bence. O yüzden tek renk boyamakla bu rengi elde edemeyeceğini düşünüyorum.sacımı bu renge boyamak ıstıyorum kendı sac rengım asagıda. dagol sarı ve acık kullu kumral tutarmı sızce ?
Aynen öyle.kumrala kendin boyayıp sonra ince ve sık paketler attırabilirsin.Ben kuaför değilim ama bu saçta kumral ve bal köpüğü üzerine sık sık ve bir kaç sefer atılmış balyaj var bence. O yüzden tek renk boyamakla bu rengi elde edemeyeceğini düşünüyorum.
Sacin en alt kisminda da farkli bi renk daha var ama fotogrftaki isiklar yaniltici olabilir bakir,kullu ve yogun dore yansimalar varBu sac rengini yapmami sevgilimde istemisti ama mor-siyah renkten boyle bi renge donmek malumunuz sac sagligim icin cok hos olamayabilirdi bu sac 8.bir ile boyanmis evet uzerinde sık atılmış paketler var ve son olarak küllü cila vurmuslar ve sac fönlü cok hos bi renk kadina da cok yakismis ancak bu renkler uygun kas rengi olmayinca boyle şık durmuyo
Ya ne oryali acik zaten sac rengi ama temiz bi renk cikarmak için nevacolor 12.0 yogun dogal acici ile ac sonra nnevacolorin 9.1 ine boya tamamdır
canım bendegarnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıye dogrumu yaparım sence ?Ya ne oryali acik zaten sac rengi ama temiz bi renk cikarmak için nevacolor 12.0 yogun dogal acici ile ac sonra nnevacolorin 9.1 ine boya tamamdır
Ben kuaför değilim ama bu saçta kumral ve bal köpüğü üzerine sık sık ve bir kaç sefer atılmış balyaj var bence. O yüzden tek renk boyamakla bu rengi elde edemeyeceğini düşünüyorum.
garnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıyeAynen öyle.kumrala kendin boyayıp sonra ince ve sık paketler attırabilirsin.
acık renk evet kendı rengım ama ınsan sıkılıyo artık napim deneyım baakalımmSaç tek renk değil, baz renk üzerine orta ton röfle atılmış.Diplerde zaten paketlerin yerleri çizgi şeklinde görünüyor. Doğal saç renginde pek hoş aslında, ben olsam komple değişim yerine aralara balyaj attırırım.
kaşım acık renk sacımda acık resımdekı gıbı koyu degıl ama garnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıyeBu sac rengini yapmami sevgilimde istemisti ama mor-siyah renkten boyle bi renge donmek malumunuz sac sagligim icin cok hos olamayabilirdi bu sac 8.bir ile boyanmis evet uzerinde sık atılmış paketler var ve son olarak küllü cila vurmuslar ve sac fönlü cok hos bi renk kadina da cok yakismis ancak bu renkler uygun kas rengi olmayinca boyle şık durmuyo
Sacin en alt kisminda da farkli bi renk daha var ama fotogrftaki isiklar yaniltici olabilir bakir,kullu ve yogun dore yansimalar var
guzel sac rengi ama epey emek ister bence. cunki duz tek bi renk degil o resimdeki. ustelik senin sacin daha once islem gormemis bir sac gibi gorunuyor senin fotograflarina baktigimda dip sac rengin kestane ve dogal kendi rengin gibi.
ama o unlunun saci ince rofle yapilmis. 2 renk var yani o istedigin resimde. o da epey bi zahmetli. platin koyu kullanilmis sanirim. cok acik bi platin yok. senin sacin o islemi kaldirir. guzel de olur ama bence paraya kiyip gidip kuaforde yaptir derim. evde sen yapamazsin malesef canim cunki o rengi tek renkle elde edemezsin. en az o sac 2 islem gerektiriyor.
ayrica bana biri iyi rofle yapan bir kuafor tavsiyesinde bulunabilirmi lutfen ? ? ? istanbul
cidden cok merak ettim ne zaman boyayacaksin saclarini ve resim atarmisinncanım bendegarnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıye dogrumu yaparım sence ?
burdakı kuafoerler ıyı olsa hemen gıderım ama malesef yakarlar sacımmı bunu yapamazlar. en azından buna yakın bı renk tutturabılırım galıba
garnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıye
acık renk evet kendı rengım ama ınsan sıkılıyo artık napim deneyım baakalımm
kaşım acık renk sacımda acık resımdekı gıbı koyu degıl ama garnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıye
garnıerın 10.0 extra acık sarısı ve 9.13 küllü sarısını aldım. ayrıca oryalle aralarada balyaj atıcam ışıltı olsun dıye denıcem bakalım resımı atarım boyalarım geldıgınde :))
atıcam canım buyuk ıhtımal yarın boyarımmcidden cok merak ettim ne zaman boyayacaksin saclarini ve resim atarmisinn
ben ıkı renk karıstırınca cok guzel duruyo oncekı sacım karamel sarıydı sankı aralara rofle atmıs gıbıydı cok dogal duruyodu canım ondanAslinda keske sadece garnier 111 ekstra acik gumus saridan 2 kutu alip guzelce sacina yedirseydinde olurdu benik sacimda senin gibi kumral oyle yapicam pazartesi. Nevacolorla yapcaktim vazgectim garnier daha iyi ya
tamam canimm simdiden kolay gelsin resimlerini bekliyoruzzatıcam canım buyuk ıhtımal yarın boyarımm
ben ıkı renk karıstırınca cok guzel duruyo oncekı sacım karamel sarıydı sankı aralara rofle atmıs gıbıydı cok dogal duruyodu canım ondan
Sacin en alt kisminda da farkli bi renk daha var ama fotogrftaki isiklar yaniltici olabilir bakir,kullu ve yogun dore yansimalar var
cidden cok merak ettim ne zaman boyayacaksin saclarini ve resim atarmisinn
Aslinda keske sadece garnier 111 ekstra acik gumus saridan 2 kutu alip guzelce sacina yedirseydinde olurdu benik sacimda senin gibi kumral oyle yapicam pazartesi. Nevacolorla yapcaktim vazgectim garnier daha iyi ya
tamam canimm simdiden kolay gelsin resimlerini bekliyoruzz
İstedigim sacla hic alakasi yok ama allahdan bu renkde hosuma gitti zamanla dha cok aclip oturacagni dusunuyorum bakalim olmazsa tekrar acarinArkadaşım link atmışsın bana da bi el atıverin diye ama yorumumu yapmışım zaten öncesinde.Bu saç tek renk değil, küllü açık kumral üzerine ince ve sık röfle uygulaması var, dünya starlarının saç tenklerini evde tutturmak çok da gerçekçi değil.Dünyanın en iyi kuaförlerinin elinden çıkıyor o saçlar.
Boyalarını da almışsın, ne yapacağını kafana koymuşsun zaten.
Riski göze alıp ille de evde yapacak olsam bu saçı, 8.1 ile boyar sonra da boneli röfle setlerinden uygularım, bonedeki her deliği kullanırım çünkü çok sık atılmış röflesi.
Diyelim ki tam da istediğin rengi yakaladın, sorun burada bitmiyor, sonra her dip boyada sarılarına değdirmemen gerekiyor, dip röflen geldiğinde aynı tutamları tutturman da kendi kendine yapabileceğin birşey değil.
İlle de sarı saçsa istediğin, düz ve açık bir sarıyı yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi garnier extra açık gümüş sarısı 11.1 ile yakalayabilirsin.Bu daha gerçekçi ve devamını getirebileceğin bir renk olur.3 haftada 1 dip yapman gerekir, dip rengin açık sarının yanında simsiyah gibi duracak ve boyadıktan 1 hafta sonra bile gözüne batacaktır.
Bence en gerçekçi ve saçına en az zarar verecek yöntem (yukarıdakilere nazaran) kendi saç renginin üzerine ombre setiyle veya krepe yöntemiyle yapacağın balyaj olur.